Nadam se da pod "2 spica" podrazumjevas dva krila. Je*o napadača ako mora sam igrati. Mi nikad nećemo a i ne trebamo igrati sa dva špica.PatrickGerhardt je napisao/la: ↑23 lip 2026, 16:272 stopera dogovorena uz ostanak bice, idu jos 2 spica. Naci ce se i za sredinu nesto do kraja sedmice
FK Željezničar
Re: FK Željezničar
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- PatrickGerhardt
Sve zavisi od formacijeLevin je napisao/la: ↑23 lip 2026, 16:35Nadam se da pod "2 spica" podrazumjevas dva krila. Je*o napadača ako mora sam igrati. Mi nikad nećemo a i ne trebamo igrati sa dva špica.PatrickGerhardt je napisao/la: ↑23 lip 2026, 16:272 stopera dogovorena uz ostanak bice, idu jos 2 spica. Naci ce se i za sredinu nesto do kraja sedmice
Do sad je Prelec igrao uglavnom 3-4-3/4-3-3 sa varijacijama u 3-5-2 i 3-4-2-1. Za sve to ti treba ne više od dva teška napadača u ekipi.PatrickGerhardt je napisao/la: ↑23 lip 2026, 16:37Sve zavisi od formacijeLevin je napisao/la: ↑23 lip 2026, 16:35Nadam se da pod "2 spica" podrazumjevas dva krila. Je*o napadača ako mora sam igrati. Mi nikad nećemo a i ne trebamo igrati sa dva špica.PatrickGerhardt je napisao/la: ↑23 lip 2026, 16:27
2 stopera dogovorena uz ostanak bice, idu jos 2 spica. Naci ce se i za sredinu nesto do kraja sedmice
Tu bi mogao iskoristiti čak i Huskovića ali ti trebaju još bar njih dvojica lakših, bržih i tehnički potkovanih krilnih napadača. Trenutno imamo Koningsa, Ibraheem-a i Šabića koji bi to mogli odigrati ali je kvalitet njihove igre jako upitan.
- PatrickGerhardt
Nemas te igraceLevin je napisao/la: ↑23 lip 2026, 17:18Do sad je Prelec igrao uglavnom 3-4-3/4-3-3 sa varijacijama u 3-5-2 i 3-4-2-1. Za sve to ti treba ne više od dva teška napadača u ekipi.
Tu bi mogao iskoristiti čak i Huskovića ali ti trebaju još bar njih dvojica lakših, bržih i tehnički potkovanih krilnih napadača. Trenutno imamo Koningsa, Ibraheem-a i Šabića koji bi to mogli odigrati ali je kvalitet njihove igre jako upitan.
Ništa ja ne bih prejudicirao....PatrickGerhardt je napisao/la: ↑23 lip 2026, 18:00Nemas te igraceLevin je napisao/la: ↑23 lip 2026, 17:18Do sad je Prelec igrao uglavnom 3-4-3/4-3-3 sa varijacijama u 3-5-2 i 3-4-2-1. Za sve to ti treba ne više od dva teška napadača u ekipi.
-
Manijakdokraja9
Kakav je ovo sad naslov na sportske.ba? Izgleda ko placeni clanak.
- UzivaocKajkuta
copy paste sa faktoraManijakdokraja9 je napisao/la: ↑23 lip 2026, 19:10 Kakav je ovo sad naslov na sportske.ba? Izgleda ko placeni clanak.
a pehari su tu
-
tiagofaria25
Zasto se nista ne objavljuje ako se vec dogovorilo dosta pojacanja, ako se dogovorio trener?
Umjesto da se pravi euforija, stvara se agonija medju navijacima, strah i nepovjerenje u ljude koji su tu.
Nadam se da ce bar trener biti tu do priprema, u suprotnom velika sramota za klub.
Ne izgleda mi nista od ovoga dobro, valjda grijesim.
Umjesto da se pravi euforija, stvara se agonija medju navijacima, strah i nepovjerenje u ljude koji su tu.
Nadam se da ce bar trener biti tu do priprema, u suprotnom velika sramota za klub.
Ne izgleda mi nista od ovoga dobro, valjda grijesim.
-
Manijakdokraja9
Jeste kad otvoris clanak, na FB je ovo naslov:UzivaocKajkuta je napisao/la: ↑23 lip 2026, 22:10copy paste sa faktoraManijakdokraja9 je napisao/la: ↑23 lip 2026, 19:10 Kakav je ovo sad naslov na sportske.ba? Izgleda ko placeni clanak.
S GRBAVICE OTIŠLO DEVET IGRAČA, NIKO NIJE DOŠAO, A PRIPREME ĆE POČETI BEZ TRENERA?!
Huskacki placeni clanak.
Je li se ovo Al Jaber vraća ili je tu rekreativno?
- UzivaocKajkuta
- PatrickGerhardt
Daj Jabera ne dovodi vise nikog.
- BukiBiščević
Nemoj Filipa zaboraviti
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
-
zeljodogroba
Joj kad bi Dangu vidio…. Ne mora vise niko
Uff, danga na 10ku, iza jaber i ko god
Onda uz dobrog spica i dva krila to bi bila ofanzivno potentna ekipa…
-
Manijakdokraja9
Jel ima nekih naznaka da Danga dolazi ili je to nasa masta i zelje?