NK Čelik

Možemo li treći put u nizu ispuniti Bilino polje sa preko 10.000 gledalaca?

DA
17
50%
NE
17
50%

Ukupno glasova: 34

R0b
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la R0b »

Ma jbo prijateljske, nagazi sada kada treba.Gore mi je pobjedjivat prijateljske a onda dodje prvenstvena ne mozes boda osvojit.Samo trka,trka,trka.Fizicka sprema je bar u ovoj ligi pola pobjede.
slika
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

slika

Sama izjava Vazde za Meridian sport govori da u Stupcanici i ne razmisljaju o Premier ligi.
slika
Eugen

Post Postao/la Eugen »

R0b je napisao/la: 11 ožu 2026, 09:59 slika

Sama izjava Vazde za Meridian sport govori da u Stupcanici i ne razmisljaju o Premier ligi.
Kako si to zakljucio? Nama su oni najveći konkurent, ali hajd vidjet ćemo na kraju sezone
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

Eugen je napisao/la: 11 ožu 2026, 11:02
R0b je napisao/la: 11 ožu 2026, 09:59 slika

Kako si to zakljucio? Nama su oni najveći konkurent, ali hajd vidjet ćemo na kraju sezone
Kako sam zakljucio? Pa citajuci njegovu objavu :D Mislim moRe on i lagat ha ja, da jesu konkrurent jesu al heeej mi smo Čelik malo nam je velik :rock:
slika
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

Idemoooo

slika
slika
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Mislim da je bilo vrijeme da se klub oglasi oko ovoga :)
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Više Robijaši dižu atomosferu pred Travnik nego klub, neshvatljivo je da nema izjava s treninga, videa, slika, ja ne znam šta je to problem uzeti 1 ili 2 izjave, snimiti par kadrova i to pustiti u par dana na stranicu kluba, pa da onda svi preuzmu. Mora se mnogo bolje raditi na tom polju, srijeda je treba dizati hajp sad će subota sve ispod 7000 je neuspjeh protiv Travnika
macak_

Post Postao/la macak_ »

Koliko se sjecam, klub to nikada nije radio ima i godina. Meni je vise nejasno sto portal nista ne objavljuje, vise tekstova i objava je o sarajevu i kk bosni nego o celiku. O celiku samo prenosite sta robijasi ili klub objave. Zar niste neki partneri?
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Trebalo je prosle srijede biti ovakvo stanje. Printnanih karata nema, ali bi trebale doci sutra... Grad se tek danas lijepi plakatima... Ima 2-3 objave, a uskoro slijedi vise...
Bas lose isprezentirana utakmica. Dosta ljudi sto su bili samo na Sarajevu nema neku preveliku zelju za dolazak, sto je ocekivano.
Dosta ljudi koji su cesci na utakmicama je u dilemi. Dosli bi, ali nije to 100%. Kao da cekaju neki izgovor.
Barem 1000 takvih ljudi se moglo dobiti boljom promocijom.
Svjestan sam ja da svako ko zeli ima sve izprezentirano i moze doci, ali ljudima se mora Celik gurati u prvi plan. Neka ne donose stand u centru grada, reklama na Zenitu, poziv Jasmina Burica ili tiktok najava direktno covjeka na stadion. Ali ako prosjecan Zenicanin vidi te 4 stvari u jednom danu, pa sutradan, pa tako svaki dan, pa neka vidi fino ispunjen stadion, vrh tabele i nekog druga koji isto ide na Bilino, otici ce i on.
Sta je prva pomisao na Zenit i Sturm? Tiktok. Sturm zbog Balkanaca, Zenit jer valjda ima najjaci tiktok profil. Vecina ljudi nije gledalaca Zenit barem 5 godina ni minut utakmice, ali je svima simpatican klub zbog tiktoka.
Uloziti u marketing tim do ljeta. Barem 3 covjeka koja znaju raditi svoj posao i obezbijediti im uslove da samo to rade. Da na svim poljima napredujemo.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Danas je rodjendan Tariku Filipovicu. Ne bi bilo lose kada bi mu klub cestitao putem drustvenih mreza. Ipak je to covjek koji je u svakoj mogucoj situaciji govorio najbolje o Celiku i Zenici.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Ko je naviko dolazit na utakmice,bice mu dovoljno da vidi na FB koji se dan igra i u koliko sati.
A ko nije naviko može ti licno Ronaldo snimit video dzaba je.
Al sto se tice marketinga i društvenih stranica slažem se da se to moze i mora dignuti na daleko viši nivo.
Sjećam se prije par godina milina bila gledat nase stranice,vjerovatno je to sad u drugom planu ali kad udjemo u Premijer ligu definitivno se mora vise pažnje obratit i na taj segment.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Trebate se pomirit da ne mozemo imat posjetu protiv drugoligasa kao protiv Sarajeva taman da BBC i CNN vrte vijesti o utakmici. Realnost je da je maksimum podjeta protiv GOSKa i to je i vise nego dobro. Sve preko toga zavisi od protivnika a ne od marketinga. Dzaba sto simpatizeru iskace iz pastete kad nije atraktivan protivnik. To se nece nikad promijeniti. Marketing donosi prosirenje baze ljudi koji ce doci bez obzira na protivnika. Cinjenica da moze bolje ali isto tako je cinjenica da se baza navijaca uduplala. Realno vjerovatno radi rezultata ali zazmirit cemo. Ja garantujem da dobijes Travnik i Tomislav, objabis samo termin utakmice protiv Slobode i nijednu kbjavu vise, da ce na stadionu bit vise ljudi. Na marketingu treba raditi i radi se, na kraju dana imate konkurs otvoren ali vise ces to naplatiti aBd dogodine u premijer ligi da imas konstantnih 5k prodatih ulaznica protiv Sloge Rudara j tako tih i pun stadion protiv najjacih ekipa. U ovom rangu ja mislim da je nemoguce privuci vise ljudi nego protiv GOSKa.
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Redbull je napisao/la: 28 vel 2026, 20:06
R0b je napisao/la: 28 vel 2026, 18:57 slika
Da se slucajno ne zakasni :D
Protiv Slobode ce biti vise raje nego protiv Travnika,jer jednostavno je Sloboda Sloboda!
Najvise i rekord ce biti postignut u utakmici kad se bude osigurao ulazak u PL a to je vjerovatno Radnik ili Igman!
14000 gledalaca :rock:
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

Nek bude 2 hiljade na stadionu samo da natamburamo Travnik. Dzaba nam i 10 hiljada ako kiksamo
Odgovori