NK Čelik
-
PonosniSmogovci
Re: NK Čelik
Mašalah konačno nakon pete godine 
Zna li se termin protiv Gorkog? Hoće li biti dan nakon utakmice repke protiv Italije/Sjeverne Irske?
Evo već potvrđeno u savezu, dan nakon repke 1. April protiv Gorkog
Evo već potvrđeno u savezu, dan nakon repke 1. April protiv Gorkog
Čuj Gasal siguran da ce bit vise od 10 hiljada navijača.
E moj Gasal da čitaš ovaj forum,trostruko bi smanjio tu brojku.
E moj Gasal da čitaš ovaj forum,trostruko bi smanjio tu brojku.
-
PonosniSmogovci
Da čita ovaj forum mislio bi da se borimo za opstanak 
Treba forum da pojede jedan Snickers 
SVANI SUBOTO!!!
PRIKUCALO SITNO!!!
NAPRIJED ČELIK!!!
SVANI SUBOTO!!!
PRIKUCALO SITNO!!!
NAPRIJED ČELIK!!!
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Jel' ti problem postaviti trenutno stanje top 5 najposjećenijih stadiona u državi?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Nisam Truhlo, al' mogu pogledati
SAMO PRVENSTVENE UTAKMICE

PRVENSTVENE + KUP UTAKMICE

Samo Čelik zenički !!!
Znači sa dvije posjete od oko 9-10 k protiv Travnika i Slobode mi smo u borbi sa Željom za broj 1 posjećenost u državi iz druge lige. To se nikad nije desilo u historiji, niti će ikada. Samo Čelik ima tu mogućnost ove sezone. Kako bi to odjeknulo ne regionom nego Evropom. Dva dana još, pojačaj mobilizaciju na maksimum.
Tesko kolega, evo sad sam bacio malo cifre na papir. Mi su ovih 7 domacih utakmica trebamo imati 10.000 gledalaca SVAKU UTAKMICU, da na kraju imamo ukupnih 119.640 gledalaca ili prosjek 6.646 gledalaca po utakmici.
Za to vrijeme Zeljeznicaru treba u sest utakmica 33.923 ukupno, odnosno 5.653 gledatelja po utakmici, pa da imamo isti broj gledalaca po utakmici.
Ovo je tesko dostizno, ali zato drugo mjesto ne bi trebalo dolaziti u pitanje, sto je sasvim solidan rezultat obzirom da dolazimo iz druge lige.
Za to vrijeme Zeljeznicaru treba u sest utakmica 33.923 ukupno, odnosno 5.653 gledatelja po utakmici, pa da imamo isti broj gledalaca po utakmici.
Ovo je tesko dostizno, ali zato drugo mjesto ne bi trebalo dolaziti u pitanje, sto je sasvim solidan rezultat obzirom da dolazimo iz druge lige.
Samo Čelik zenički !!!
-
RubikovaKocka
Nekako je atmosfera nikakva ..
Ide laganih, malo grcevitih 2-0 zbog prve utakmice i opustanja. Ostalo ce se igrati za historiju, bez poraza zavrsiti sezonu.
Plaketa Zenice dodijelit će se Udruženju građana „Robijaši 1988“ za izuzetan doprinos opstanku Nogometnog kluba Čelik, jednog od najvažnijih simbola grada.
U obrazloženju se navodi da ovo udruženje decenijama okuplja najvjernije navijače NK Čelik i predstavlja važnu snagu u očuvanju identiteta i kontinuiteta kluba, posebno u najtežim periodima kada je klub bio pred gašenjem.
Istaknuto je da su kroz organizovanu borbu za novi statut kluba, depolitizaciju i aktivno učešće u radu kluba dali nemjerljiv doprinos stabilizaciji i oporavku NK Čelik.
BROJ PRODATIH ULAZNICA: 458
BROJ SKENIRANIH ULAZNICA : 419
Zapad-389 ; Kids-69
Neka je i ta brojka u arhivi
Dobro je za prijateljsku
BROJ SKENIRANIH ULAZNICA : 419
Zapad-389 ; Kids-69
Neka je i ta brojka u arhivi
Dobro je za prijateljsku
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Ovo drugo ti je prvenstvo, kup i evropske utakmice. I opet ispred pitara koji su imali jednu evropsku od 20 000