NK Čelik

Koliku podršku sa tribina očekujete protiv Travnika u prvoj utakmici proljetne polusezone?

Anketa traje do: 01 ožu 2026, 20:00.

Ispod 5000
3
6%
5000 - 7000
14
29%
7000 - 10.000
24
50%
Preko 10.000
7
15%

Ukupno glasova: 48

Kontras'88

Re: NK Čelik

Post Postao/la Kontras'88 »

PatrickBateman je napisao/la: 28 vel 2026, 15:11 A jbmu vala i tog Jenjica, ima frajer ozbiljan CV, a isto ko da Mehica gledamo, s tim da je Mehic bar znao uklizat. Nadam se da pocetka prvenstva moze uci u neku formu jer nam je krucijalan njegov ucinak.

Al nas nervoza sve pere, ne mogu zamislit sta bi bilo da se ne plasiramo...
Da se mene pita ja bih ovu ligu jos 2 godine igrao, prvo sto je premijer liga bezveze i nezanimljiva, drugo sto mi vjerovatno ne bi mogli ispratit vrh, a ako ne mozes sta je onda cilj takmicenja?
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Kontras'88 je napisao/la: 28 vel 2026, 15:17
PatrickBateman je napisao/la: 28 vel 2026, 15:11 A jbmu vala i tog Jenjica, ima frajer ozbiljan CV, a isto ko da Mehica gledamo, s tim da je Mehic bar znao uklizat. Nadam se da pocetka prvenstva moze uci u neku formu jer nam je krucijalan njegov ucinak.

Da se mene pita ja bih ovu ligu jos 2 godine igrao, prvo sto je premijer liga bezveze i nezanimljiva, drugo sto mi vjerovatno ne bi mogli ispratit vrh, a ako ne mozes sta je onda cilj takmicenja?
Pravi si kontras cuj iz 1.lige FBiH u borbu za vrh Premijer lige, imas li 10 mil na racunu za to
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Još nešto što mi smeta kod nas je da se u uvijek bijes navijača lomi na istim igračima ma kakvi doprinos dali. Vardo, Marin, Hodzić sada Sijamija. A naprimjer danas i u 90% utakmica Smajlović najlošiji na terenu ali nekako uvijek kritike trpe isti igrači. Bili najbolji ili najgori nebitno. Imas beka, mlad 20 godina u odbrani stoji 10 metara od igrača, šuplja mu strana, istrči jedan napad jedva se vrati a po utakmici u prosjeku uputi 0.5 centaršuteva.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kontras'88

Post Postao/la Kontras'88 »

Eugen je napisao/la: 28 vel 2026, 15:19

Pravi si kontras cuj iz 1.lige FBiH u borbu za vrh Premijer lige, imas li 10 mil na racunu za to
Napisao sam da ne bi mogli ispratiti vrh tabele, a ne borbu za vrh premijer lige, ako ces biti 9 10 11 i borit se za opstanak, sta je cilj?
Ne kažem da klub nema uslove za nesto vise, samo je bezveze, a usput nije liga zanimljiva.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Kontras'88 je napisao/la: 28 vel 2026, 15:27
Eugen je napisao/la: 28 vel 2026, 15:19
Napisao sam da ne bi mogli ispratiti vrh tabele, a ne borbu za vrh premijer lige, ako ces biti 9 10 11 i borit se za opstanak, sta je cilj?
Ne kažem da klub nema uslove za nesto vise, samo je bezveze, a usput nije liga zanimljiva.
Koja to ekipa koja frisko uđe iz bilo koje druge lige moze ispratiti vrh? Pa to je FM-u nemoguce.

Po toj logici najbolje je da zauvijek igramo federalnu
Srce, čast i ponos!
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Avenija je napisao/la: 28 vel 2026, 15:25 Još nešto što mi smeta kod nas je da se u uvijek bijes navijača lomi na istim igračima ma kakvi doprinos dali. Vardo, Marin, Hodzić sada Sijamija. A naprimjer danas i u 90% utakmica Smajlović najlošiji na terenu ali nekako uvijek kritike trpe isti igrači. Bili najbolji ili najgori nebitno. Imas beka, mlad 20 godina u odbrani stoji 10 metara od igrača, šuplja mu strana, istrči jedan napad jedva se vrati a po utakmici u prosjeku uputi 0.5 centaršuteva.
Smajlovic danas i u 90% utakmica najslabiji na terenu?
Vjerovatno onda mi ne gledamo iste utakmice ko ti.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Zar se ne vidi kakva je ovo zabokrecina od lige? Odavde treba bjezati cim prije se steknu uslovi i nista kalkulirati. To sto vjerovatno necemo ispratiti vrh PLa u ovom momentu, nije razlog da ne udjemo. Sta vise, da ostanemo jos pet godina u ovoj ligi, ne bi kao prvak Federalne mogao ispratit vrh Premijer lige. Razlika u kvaliteti ove dvije lige svake godine je sve veca i veca, i pitanje je vremena kada ce prvaci entiteskih liga "plesati samo jedno ljeto" u PL- u i odmah se vracati nazad. Nas prevashodni cilj prve godine povratka u PL ne smije i nece biti "ganjanje" sa Zrinjskim, Sarajevom, Borcem, nego gledati kako svim silama obezbjediti opstanak i biti najmanje osmi na tabeli.

Sto se tice pojacanja, i meni je zao sto Sadik nije dosao u Celik, makar ovu polusezonu da odradi. Bas smo deficitarni na lijevom krilu, a cini mi se da guranje Sijamije na to mjesto nece donijeti neke benefite. King opet na poziciji centarfora :? vrlo upitno. Ali eto, vidjecemo. Ostale su jos dvije sedmice, pa idemo u boj i kako nam bude.

NAPRIJED ČELIK!!!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Ako ce Sijamija igrati onda nek se pređe u 4-4-2 sa njim i Masicem. Sto ima smisla jer se Masic voli spustati po loptu i proigravat. King isto nema smisla da igra usamljen u spicu, svaka ekipa protiv nas pogotvo na Bilinom ce bit u niskom bloku a King je tad beskoristan.
Srce, čast i ponos!
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Truhlo je napisao/la: 28 vel 2026, 14:46
KakhaKaladze je napisao/la: 28 vel 2026, 13:44 Ako je Jenjic PL veznjak, onda nam niko ne treba za PL. Ocajan. I Sijamija jos losiji. Dva totalna promasaja barem za sad. Od Jenjica mozda i bude nesto al Sijamija me je bas razocarao. I za kraj ovaj Igman jest tanak al nisam nesto siguran da ce Vitez, Buducnost i Tuzla city bit ista bolji od njih.
Pustiš najbolje krilo lige koje je na jesen isporučilo 9 golova i 3 asistencije da ti prođe kroz Zenicu i ode u ULCINJ :oops: Umjesto njega dovedeš centralnog napadača da bi ga gurao na krilo :oops: Juniora Pazara neću ni komentarisati. Ovaj iz Posušja promašaj teži.

Amoah pun pogodak, pravo pojačanje. Sve u svemu pretanko za napad na PL, ozbiljnija PL pojačanja dovodi Gorki od nas, ko da oni imaju 12 bodova prednosti.
Bas tako
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Daj nam drame u januaru. 8-)

Dajte ba odvadite vise. Tacno neki ljudi sebi nesto zacrtaju i to se ne ispuni iz ovih ili onih razloga i onda pile naopako. Sve lose, sve katastrofa, sve ocajno.

Najbolja smo ekipa lige i (tacka).
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Allgunsblazing je napisao/la: 28 vel 2026, 17:06 Daj nam drame u januaru. 8-)

Dajte ba odvadite vise. Tacno neki ljudi sebi nesto zacrtaju i to se ne ispuni iz ovih ili onih razloga i onda pile naopako. Sve lose, sve katastrofa, sve ocajno.

Najbolja smo ekipa lige i (tacka).
:like:
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Koliko jos do te utakmice, ovako cemo izluditi. R0b daj taj tajmer, nek otkucava :D
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Regoje, Jusić, Isaković i Horić zajedno u nogama imaju 1500 utakmica u Premijer ligi i Prvoj ligi FBiH :D . Odbrana nam je beton, Vardo će siguran sam biti bolji na proljeće jer kako čujem prestao je raditi, samo je sada baziran na nogomet i ne sumnjam da će na proljeće biti iznenađenje u vezi i da će dati veliki doprinos. Puno se očekuje od Sijamije, Šere, Amoah će sigurno biti pojačanje, nadam se i Jenjić. Imamo dovoljan roster da iznesemo ovo do kraja i osvojimo titulu, za nešto više treba mnogo više novca i svega ostaloga, ali idemo redom prvo, Premijer liga, pa onda dalje...
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Daj taj termin od 19:30, pusti ulaznice u prodaju i da što više punimo stadion ovih 14 dana. Leti vrijeme.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

slika
slika
Odgovori