Kontras'88 je napisao/la: ↑28 vel 2026, 15:17
PatrickBateman je napisao/la: ↑28 vel 2026, 15:11
A jbmu vala i tog Jenjica, ima frajer ozbiljan CV, a isto ko da Mehica gledamo, s tim da je Mehic bar znao uklizat. Nadam se da pocetka prvenstva moze uci u neku formu jer nam je krucijalan njegov ucinak.
Al nas nervoza sve pere, ne mogu zamislit sta bi bilo da se ne plasiramo...
Da se mene pita ja bih ovu ligu jos 2 godine igrao, prvo sto je premijer liga bezveze i nezanimljiva, drugo sto mi vjerovatno ne bi mogli ispratit vrh, a ako ne mozes sta je onda cilj takmicenja?
Zar se ne vidi kakva je ovo zabokrecina od lige? Odavde treba bjezati cim prije se steknu uslovi i nista kalkulirati. To sto vjerovatno necemo ispratiti vrh PLa u ovom momentu, nije razlog da ne udjemo. Sta vise, da ostanemo jos pet godina u ovoj ligi, ne bi kao prvak Federalne mogao ispratit vrh Premijer lige. Razlika u kvaliteti ove dvije lige svake godine je sve veca i veca, i pitanje je vremena kada ce prvaci entiteskih liga "plesati samo jedno ljeto" u PL- u i odmah se vracati nazad. Nas prevashodni cilj prve godine povratka u PL ne smije i nece biti "ganjanje" sa Zrinjskim, Sarajevom, Borcem, nego gledati kako svim silama obezbjediti opstanak i biti najmanje osmi na tabeli.
Sto se tice pojacanja, i meni je zao sto Sadik nije dosao u Celik, makar ovu polusezonu da odradi. Bas smo deficitarni na lijevom krilu, a cini mi se da guranje Sijamije na to mjesto nece donijeti neke benefite. King opet na poziciji centarfora

vrlo upitno. Ali eto, vidjecemo. Ostale su jos dvije sedmice, pa idemo u boj i kako nam bude.
NAPRIJED ČELIK!!!