NK Čelik

Cinvict35

Re: NK Čelik

Post Postao/la Cinvict35 »

AeroMs33 je napisao/la: 03 lis 2024, 17:44 Svako ko misli da jedan covjek na mjestu sefa strucnog staba ce promjeniti nesto u igri na terenu posebno u gostima za mene je najveca glupost koju citam ovde iz dana u dan. Ljudi misle da Darijo,peti deseti nebitno ime ima carobni stapic pa.ce.on komplet ekipu postrojiti ,ispricat im motivacijske pricice nake ,postaviti magicnu formaciju i vala eto bodova u gostima.
Ja neznam sta ljudi sanjaju ,na kakvim su drogama sta je u njihovim glavama pa skontaju ovako nesto.
I cijelo vrjeme se i ibretim i ne mogu da razumjem da neko tako shvatiti ulogu trenera u ekipi kojoj fali brat bratu jedno deset ljudi na raznim pozicijama u klubu od nako laicki lupam sprtskog direktora,skutinga,kondicionog,kuhara,covjeka zaduzenog za plan ishrane itd. itd. Al ne sad ce doc gospodin x i djeci koji jednostavno NE ZNAJU igrat fudbal ,koji imaju minimalnu platu,koji nemaju nista poslozeno,koje niko ne prati i analiziraprije i poslje utakmice itd ce na neku motivirajuci pricu iz svlacionice odjednom proigrati .
Joj kod tebe najbolja gudra kod nas haman trunje i sjemenke
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

AeroMs33 je napisao/la: 03 lis 2024, 17:44 Svako ko misli da jedan covjek na mjestu sefa strucnog staba ce promjeniti nesto u igri na terenu posebno u gostima za mene je najveca glupost koju citam ovde iz dana u dan. Ljudi misle da Darijo,peti deseti nebitno ime ima carobni stapic pa.ce.on komplet ekipu postrojiti ,ispricat im motivacijske pricice nake ,postaviti magicnu formaciju i vala eto bodova u gostima.
Ja neznam sta ljudi sanjaju ,na kakvim su drogama sta je u njihovim glavama pa skontaju ovako nesto.
I cijelo vrjeme se i ibretim i ne mogu da razumjem da neko tako shvatiti ulogu trenera u ekipi kojoj fali brat bratu jedno deset ljudi na raznim pozicijama u klubu od nako laicki lupam sprtskog direktora,skutinga,kondicionog,kuhara,covjeka zaduzenog za plan ishrane itd. itd. Al ne sad ce doc gospodin x i djeci koji jednostavno NE ZNAJU igrat fudbal ,koji imaju minimalnu platu,koji nemaju nista poslozeno,koje niko ne prati i analiziraprije i poslje utakmice itd ce na neku motivirajuci pricu iz svlacionice odjednom proigrati .
A brate sto je najgore sigurno ce odigrati bolje prvih par utakmica jer se to prirodno desava promjenom trenera. Samo je pitanje koliko ce dugo to trajati pa da se opet vratimo na isto. Istu smo pricu prosli i s Darijom. Kad je dosao govorili smo da je on Gvardiola.za Duvnjaka pa evo godinu dana kasnije slusamo kako je Duvnjak bio bolji. Svakom treneru treba dati sansu na minimum dvije godine po meni. Evo sad dolazi Zaimovic pa cemo ga gledat kao vrhunskog strucnjaka i slusat kako je radio top posao u Stupcanici i da je top trener. I to ce se vrtiti do prve rezultatske krize koja je neminovnost s ovim rosterom. Meni se ne svidja sto uprava slusa tribinu i ne radi onako kako oni misle da treba. Meni je nemoguce da kazes treneru vjerujemo ti evo ti ugovor na dvije godine i da onda za 10 dana mu dajes otkaz. Smjena Damjanovica je odluka navijaca a ne uprave i to je po meni dugorocno jako lose za Celik.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Opet SportBC objavljuje prije zvanicne stranice kluba, ali opet ce reci ma sve je to ok, a ljudi imaju svaku info prvi
macak_

Post Postao/la macak_ »

Jel stvarno mislis da zvanicna stranica kluba ne zna ako je poznat trener? Valjda smo do sada naucili da zvanicna objavi kad je nesto zvanicno. A sbc je jucer anketu imao gdje nije bilo ovog trenera
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

RubikovaKocka je napisao/la: 01 lis 2024, 18:54 Ja bih kontaktirao ovog trenera što je Stupčanicu vodio, ne mogu se imena sjetiti !? Mislim da ne radi nigdje trenutno !?
Edit; Dženan Zaimović ?
Može :alkohol: :rock:
Kako god, ne očekujem previše. Jednostavno je dovedeno svakakvih kvazi fudbalera i ponovo je "promašen" prelazni rok.
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Zaimovic je poznat po taktici “samo da ne primimo gol, a gore sta uradimo”. Osim toga igraci koji vole popit, imace s kim na pivu otici :)

U ovoj ligi nema nikakvih pravila. Zadnje 4 godine je konstantno radio i nadam se da samim tim sto poznaje ligu moze napraviti nesto vise.

Sretno!
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Ja sam reko koga god uprava dovede za trenera podrzavam ga tako cu i Dzenana ali et vidjet cemo da li je tacno ali vijerujem da je 99% istina.
A to sto objavljiva prije zvanicne kao i svaki portal nema on nista sa Celikom on je posebna firma.Jest tesko danas doznat informaciju uz ovoliku tehniku ali nebitno to.
Uglavnom ocekujem bolje kako god e sad kakav je on trener vreme ce pokazat ali nije mi ni on cini mi se ono da zagalami,sa ima autoritet neki i on mi nekako ih ili ga ja ne poznajem ali vidjet cemo i puna podrska i upravi i trenerima i igracima.
Milicajac

Post Postao/la Milicajac »

Ako je Zaimovic , onda tanko Bgm. Ublehas mrtvi
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Milicajac je napisao/la: 03 lis 2024, 18:50 Ako je Zaimovic , onda tanko Bgm. Ublehas mrtvi
Ne mora da znaci
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Pa dobro, jedna od boljih opcija koje su dostupne. Tu je iskustvo, ima solidne rezulate. I ne ocekujem neka cuda ali de samo da krenemo igrat fudbal sa neki identitetom pa makar to bio i niski blok.
Srce, čast i ponos!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

PatrickBateman je napisao/la: 03 lis 2024, 19:22 Pa dobro, jedna od boljih opcija koje su dostupne. Tu je iskustvo, ima solidne rezulate. I ne ocekujem neka cuda ali de samo da krenemo igrat fudbal sa neki identitetom pa makar to bio i niski blok.
Ako bude on zadovoljan sam, nismo sada bas u mogucnosti da biramo. :like: Iskustvo je tu, dobar skor sa Stupčanicom, radio dugo ovu ligu, poznaje je.
Jest sada da dolazi u mnogo vecu sredinu od Olova i tih mjesta gdje radio i mnogo zahtjevniju ali jbg vidjet ce gdje je dosao. Od dostupnih opcija i nasih mogucnosti dobar izbor.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Sigurno nije ni jeftin, plus stan, hrana...
bartoli

Post Postao/la bartoli »

Eugen je napisao/la: 03 lis 2024, 19:39 Sigurno nije ni jeftin, plus stan, hrana...
Uprava ga ne bi uzimala da nema novca da ga priusti u dugorocnim planovima,znaju oni najbolje cime raspolazu i neka je sa srecom a iduca +3
LimVo likČe
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Eugen je napisao/la: 03 lis 2024, 19:39 Sigurno nije ni jeftin, plus stan, hrana...
Kurb€ze ohladi
macak_

Post Postao/la macak_ »

Za razliku od pavica koji bi igrao za klikere i spavao u autu
Odgovori