NK Čelik

RealMadrid

Re: NK Čelik

Post Postao/la RealMadrid »

08.10. u 12:00h žrijeb 1/16 finala Kupa BiH
phillies

Post Postao/la phillies »

FliX je napisao/la: 02 lis 2024, 17:58
A prosle godine nam "jake" juniore Ilidza natrpala.
Druze sta nas je natrpala? Provukli se greskom naseg golmana i njihovim jednim udarcem. Nakon nasih 4-5 prilika zavrseno 1:1 i prosla ilidza na penale.
Kasnije ta ilidza natrpala Igman iz Konjica (4:0) i plasirala se u PL za juniore nakon sto je u penal zavrsnici bila bolja od Rudara iz Sanskog Mosta.
Samo Čelik zenički !!!
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Gledam Sarajevo potpisalo Hamzica na 4 godine i iskreno se zapitam jel Celik dobra sredina za mlade igrace ili Sarajevo u njemu vidi kvalitet koji mi ne vidimo. Momak je odigrao 13 utakmica za Celik i ja se ne sjecam nijedne u kojoj je nesto pokazao. Mislim ocigledno strucniji ljudi vide u njemu nesto sto ja ne vidim al meni su Tabakovic i Smajlovic za njega Xavi i Yamal a isto su godiste kao i Hamzic.
phillies

Misljenja sam da se momku nije ni dolazilo u Zenicu i da je jedva cekao da posudba istekne. Mozda nije ni pruzao svoj maksimum ovdje, a da je po povratku u Sa "eksplodirao"...
Samo Čelik zenički !!!
laudrup

Post Postao/la laudrup »

phillies je napisao/la: 03 lis 2024, 15:20 Misljenja sam da se momku nije ni dolazilo u Zenicu i da je jedva cekao da posudba istekne. Mozda nije ni pruzao svoj maksimum ovdje, a da je po povratku u Sa "eksplodirao"...
Potpisujem
bartoli

Post Postao/la bartoli »

@laudrup
Zna li se ista kada dolazi novi trener?
LimVo likČe
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Dobar je Hamzic bio, samo je kod nas igrao pogresnu poziciju. Dario je vazda Mehica forsirao na sestici kojoj je zadatak bio da se spusta između stopera i dikitira tempo, a ta uloga je trebala pripasti Hamzicu.

Sjetite se utamkmice protiv Stupcanice na proljece, kada je u drugom poluvremenu usao Hamzic umjesto onog Begica poceli smo dominirat i na kraju izjedancili a mogli smo i dobit lagano.
Srce, čast i ponos!
laudrup

Post Postao/la laudrup »

bartoli je napisao/la: 03 lis 2024, 15:25 @laudrup
Zna li se ista kada dolazi novi trener?
Što prije se imenuje bit će bolje, olakšalo je odgađanje utakmice sa Tomislavom pa se neće srljati.

Jusić vodi treninge sa Kamberom i Bešom
bartoli

Post Postao/la bartoli »

Pa sta je sa ervinom?
LimVo likČe
zigezage

Post Postao/la zigezage »

Ne treba nam Ervin. Dobro nek razmisle koga ce postaviti na mjesto trenera. Sa ovim zadnjim su profulali
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

phillies je napisao/la: 03 lis 2024, 15:20 Misljenja sam da se momku nije ni dolazilo u Zenicu i da je jedva cekao da posudba istekne. Mozda nije ni pruzao svoj maksimum ovdje, a da je po povratku u Sa "eksplodirao"...
Momak je jedva cekao da dodje u Celik, prihvatio ponudu na prvi poziv i to zadnji dan prelaznog roka. Odigrao dobro pripremne utakmice, prvih par ligaskih takodje. Dijete se ugasilo kada ga je pri izlasku protiv Bratstva cini mi se, cijeli zapad izvizdao uz salve psovki i uvreda.

Kada sam i ovdje pisao da se malo rucna digne u kritici mladih igraca, neki su pisali da to treba tako i ako ne mogu to podnijeti da ne trebaju igrati fudbal. Zbog tog krkanskog mentaliteta 9 od 10 djece koje uglavnom to ne mogu psihicki podnijeti, zato i ne uspiju u takvim seljackim sredinama, vec pokazu nesto u zdravijim u kojem im kod greske publika aplaudira i bodri, a ne je*e mater pri prvoj pogresci ili losoj utakmici.
phillies

Tacno ce mu istok Koseva aplaudirati kad pruzi slab mec i pobjedi ih Zeljo ili Borac ili Posusje na Kosevu, how yes no.

Mada se slazem da te seljacke manire trebamo ostaviti kod kuce, pa zeni prosipaj furstraciju i huju...iako zapad Bilinog je u proslim godinama bio dosta tolerantan prema igri Celikovih igraca (bilo omladine bilo dzuturuma), tako da se ne moze reci da je publika bas neprijateljski raspolozena. A znate svi kakve su se igre prikazivale, i sta smo sve gledali.

PS: Zasto se ubacuju engleske rijeci u objavama za utakmice? Mislim da nema potrebe, al eto..
Samo Čelik zenički !!!
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Svako ko misli da jedan covjek na mjestu sefa strucnog staba ce promjeniti nesto u igri na terenu posebno u gostima za mene je najveca glupost koju citam ovde iz dana u dan. Ljudi misle da Darijo,peti deseti nebitno ime ima carobni stapic pa.ce.on komplet ekipu postrojiti ,ispricat im motivacijske pricice nake ,postaviti magicnu formaciju i vala eto bodova u gostima.
Ja neznam sta ljudi sanjaju ,na kakvim su drogama sta je u njihovim glavama pa skontaju ovako nesto.
I cijelo vrjeme se i ibretim i ne mogu da razumjem da neko tako shvatiti ulogu trenera u ekipi kojoj fali brat bratu jedno deset ljudi na raznim pozicijama u klubu od nako laicki lupam sprtskog direktora,skutinga,kondicionog,kuhara,covjeka zaduzenog za plan ishrane itd. itd. Al ne sad ce doc gospodin x i djeci koji jednostavno NE ZNAJU igrat fudbal ,koji imaju minimalnu platu,koji nemaju nista poslozeno,koje niko ne prati i analiziraprije i poslje utakmice itd ce na neku motivirajuci pricu iz svlacionice odjednom proigrati .
Redbull

Post Postao/la Redbull »

SportBC saznaje: Dženan Zaimović novi trener NK Čelik
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Podržavam :rock:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Odgovori