Do 19 bi trebao raditi.Dosao gornji dio trenerke crne sa sivim detaljima...Kvalitet odlican
NK Čelik
Re: NK Čelik
Do 19 sati radi 100% ...Steta sto klub nema stranicu za fan shop sa svim proizvodima vise bi raja bila u toku sta se sve nudi trenutno. Bio neki dan sorc kupio sa grbom Čelika,lijep i dobar sorc
Crni,duzi sorc sa dzepovima stvarno odlican.Dodje u kombinaciji sa polo majicom,ali se moze uzeti posebno.
-
Koliko je para ta trenerka gornji dio ?
Cini mi se 110 km,ali nisam bas siguran.Za clanove -20 %
-
Eto ode nam Damjanovic.Kao cojek odlican,kao trener ogranicen i ziheras...Drago mi je da je sve proteklo bez trzavica.
Nije sve dok račun ne bude odblokiran. Vjerovatno će se naći zamjena u nekome od domaćih trenera.RubikovaKocka je napisao/la: ↑01 lis 2024, 18:42Hvala
Ode Damjanović. Jel Boris Pavić novi trener ?
Pavića očekujem na ljeto kad račun bude deblokiran i kad naplatimo 1.5 miliona od Grada, Kantona i FBiH
Pavić ko da je murinjo. Popustite malo s njim. Valjda bi dogurao dalje od sinja da iole valja
-
Ja bih kontaktirao ovog trenera što je Stupčanicu vodio, ne mogu se imena sjetiti !? Mislim da ne radi nigdje trenutno !?
Edit; Dženan Zaimović ?
Edit; Dženan Zaimović ?
- mosalikce7
https://www.transfermarkt.com/dzenan-za ... iner/42663RubikovaKocka je napisao/la: ↑01 lis 2024, 18:54 Ja bih kontaktirao ovog trenera što je Stupčanicu vodio, ne mogu se imena sjetiti !? Mislim da ne radi nigdje trenutno !?
Edit; Dženan Zaimović ?
Na tm pise da je slobodan
Mi volimo KP-Dom i njegov bijeli sjaj, mi volimo Celika i nikog vise znaj
Eto ga i dario ode po željama mnogih
Mislim da se ovom nista neće poboljšati stanje jer do igrača je sve kakav kvalitet igrača takvi su i rezultati
Moze sad doci najbolji trener u BiH na klupu rezultati će biti otprilike isti
Ali eto pred nama je da vidimo sta ce biti...
Dario sretno u nastavku trenerske karijere
Mislim da se ovom nista neće poboljšati stanje jer do igrača je sve kakav kvalitet igrača takvi su i rezultati
Moze sad doci najbolji trener u BiH na klupu rezultati će biti otprilike isti
Ali eto pred nama je da vidimo sta ce biti...
Dario sretno u nastavku trenerske karijere
-
Najveci problem sa Damjanovicem je bio sto tokom citavog njegovog mandata nismo uspjeli uspostavit kontinuitet dobrih rezultata ili igara. Taman kad se ocekivao iskorak, mi se vratimo unazad. Eto prosle sezone, dobijemo Rahic i Rudar kuci, x u Tomislavu, pa nam dođe Bratstvo i dobije nas ovdje. Isto tako i ove sezone.
Ne znam ko je od domacih trenera slobodan, a da je zainteresovan za dolazak u Celik. Treba nam provjereno ime, a ne opet neki eksperiment kao sto je bio sa Darijom.
Ne znam ko je od domacih trenera slobodan, a da je zainteresovan za dolazak u Celik. Treba nam provjereno ime, a ne opet neki eksperiment kao sto je bio sa Darijom.
Srce, čast i ponos!
-
Za mene nije bas neko rjesenje.RubikovaKocka je napisao/la: ↑01 lis 2024, 18:54 Ja bih kontaktirao ovog trenera što je Stupčanicu vodio, ne mogu se imena sjetiti !? Mislim da ne radi nigdje trenutno !?
Edit; Dženan Zaimović ?