Nadam se da sam u krivu, pa da nas i vise dodje.
NK Čelik
Re: NK Čelik
Ipak klub neće moći rezervisati cijelu tribinu za naše navijače. Najbolje bi bilo slijediti upute UG Robijaši za gostovanje!
Male su sanse i bile. Popunjavaj tribinu do kaveza, ako vec neces u kavez i tjt
Samo Čelik zenički !!!
Siguran sam zivotom da će nas biti 1500.
Jebiga sad ako vec ne mozemo tu jednu tribinu dobiti da budemo svi zajedno onda slusati upute Robijasa, neka pozovu sve simpatizere da svoja mjesta svi priblize kavezu odmah preko puta izlaza za igrače koji dijeli kavez i obicnu tribinu. Sto vise grupisati sve iz Zenice.
Jebiga sad ako vec ne mozemo tu jednu tribinu dobiti da budemo svi zajedno onda slusati upute Robijasa, neka pozovu sve simpatizere da svoja mjesta svi priblize kavezu odmah preko puta izlaza za igrače koji dijeli kavez i obicnu tribinu. Sto vise grupisati sve iz Zenice.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Nahajcat raju da dodze 1h ranije i stat u red bar 300 do 400 robova pred novu tribinu i zauzet ulaze pa valjda nije niko lud da se gura sa robovima i kako bude raja stizala svima govorit da ide na novu tribinu i mislim da vrijedi pokusat i da se moze uzet 80% tribine mozda i citava ko zna
Aki ne onda isto to sa onom natkruvenom uradit
Aki ne onda isto to sa onom natkruvenom uradit
Po meni zbog ovakvi stvari napraviti okupljanje prije Travnika 10-20 kilometara i napraviti crno crveni karavan...Opet mislim da ce Robija to odraditi domacinski sve......Čekati upute da sve bude na najvisem nivou...zjenica je napisao/la: ↑27 kol 2024, 16:16Iz Busovače ide grupa od oko 30ak momaka, bice i okupljalište pa ce u koloniRubikovaKocka je napisao/la: ↑27 kol 2024, 16:12 Kakvih 300 jbt drzava. Bilo nas u Vogosci po kisi 90+ minuta oko 250 u 3 ligi. 1000-1500 navijaca ce biti u nedjelju 100%. Pa jucer sam sreo covjeka iz Busovace se spremaju da idu na Pirotu, ima neka ekipa.
Zenicki Celik
-
To bi bilo bas dobro. Ako vec ne moze korteo u Travniku da svi zajedno udjemo vozilima u Travnik. Isto ovo za tribinu da se dodje ranije sat vremena i da se uzmu pokupuju karte za zapad i da vecina robije bude u kopu zajedno.Celikz je napisao/la: ↑27 kol 2024, 18:33Po meni zbog ovakvi stvari napraviti okupljanje prije Travnika 10-20 kilometara i napraviti crno crveni karavan...Opet mislim da ce Robija to odraditi domacinski sve......Čekati upute da sve bude na najvisem nivou...zjenica je napisao/la: ↑27 kol 2024, 16:16Iz Busovače ide grupa od oko 30ak momaka, bice i okupljalište pa ce u koloniRubikovaKocka je napisao/la: ↑27 kol 2024, 16:12 Kakvih 300 jbt drzava. Bilo nas u Vogosci po kisi 90+ minuta oko 250 u 3 ligi. 1000-1500 navijaca ce biti u nedjelju 100%. Pa jucer sam sreo covjeka iz Busovace se spremaju da idu na Pirotu, ima neka ekipa.
- Juzni Front 1988
- asimdemineri
Sve ok, ne želim kvariti atmosferu. Samo kažem da je 1000 navijača po meni nerealno. Pirota prima 3000, znači nama treba trećina stadiona, što sumnjam da će trebati. Ali svejedno svi u Travnik.
Alija Izetbegović Čelik
jel neko ko ce dodatno zapaliti masu ili neafirmisan igrac koji treba da se tek dokazuje.
Nemoj biti sitnicav...Mozda nas bude 1200 ...Sigurno ce nas biti dosta,nevazan je broj ali ce igraci imati OGROMNU podrsku sigurno.Drzati se zajedno na istoj tribini (kavez gdje smo I uvijek bi) I do kaveza,I pokusati zajednicki kortreo napraviti do stadiona.Oni isprdci od navijaca sto se zovu Gerila ce pokusati da nekom djetetu otmu sal pa da se hvale po drustvenim mrezama.Ako pokusaju pokazat um gdje im je mjesto!INVAZIJA NA PIROTU!asimdemineri je napisao/la: ↑27 kol 2024, 19:01 Sve ok, ne želim kvariti atmosferu. Samo kažem da je 1000 navijača po meni nerealno. Pirota prima 3000, znači nama treba trećina stadiona, što sumnjam da će trebati. Ali svejedno svi u Travnik.
Ako nije kapitalac i netreba nam beze gomulat igrace imamo Prgudu i Vardo igra extra .
Samo Petar Bojo ili takav rang nista ispod valjda nije onaj Toljin sto se spominjao
Provjereno ime bi leglo da ove momke dignu jos vise....Mislim da nam treba jedan dobar da rastereti Tabakovica i Međuseljca...
Zenicki Celik