Nadam se da sam u krivu, pa da nas i vise dodje.

Nadam se da sam u krivu, pa da nas i vise dodje.
Po meni zbog ovakvi stvari napraviti okupljanje prije Travnika 10-20 kilometara i napraviti crno crveni karavan...Opet mislim da ce Robija to odraditi domacinski sve......Čekati upute da sve bude na najvisem nivou...zjenica je napisao/la: ↑27 kol 2024, 16:16Iz Busovače ide grupa od oko 30ak momaka, bice i okupljalište pa ce u koloniRubikovaKocka je napisao/la: ↑27 kol 2024, 16:12 Kakvih 300 jbt drzava. Bilo nas u Vogosci po kisi 90+ minuta oko 250 u 3 ligi. 1000-1500 navijaca ce biti u nedjelju 100%. Pa jucer sam sreo covjeka iz Busovace se spremaju da idu na Pirotu, ima neka ekipa.
To bi bilo bas dobro. Ako vec ne moze korteo u Travniku da svi zajedno udjemo vozilima u Travnik. Isto ovo za tribinu da se dodje ranije sat vremena i da se uzmu pokupuju karte za zapad i da vecina robije bude u kopu zajedno.Celikz je napisao/la: ↑27 kol 2024, 18:33Po meni zbog ovakvi stvari napraviti okupljanje prije Travnika 10-20 kilometara i napraviti crno crveni karavan...Opet mislim da ce Robija to odraditi domacinski sve......Čekati upute da sve bude na najvisem nivou...zjenica je napisao/la: ↑27 kol 2024, 16:16Iz Busovače ide grupa od oko 30ak momaka, bice i okupljalište pa ce u koloniRubikovaKocka je napisao/la: ↑27 kol 2024, 16:12 Kakvih 300 jbt drzava. Bilo nas u Vogosci po kisi 90+ minuta oko 250 u 3 ligi. 1000-1500 navijaca ce biti u nedjelju 100%. Pa jucer sam sreo covjeka iz Busovace se spremaju da idu na Pirotu, ima neka ekipa.
jel neko ko ce dodatno zapaliti masu ili neafirmisan igrac koji treba da se tek dokazuje.
Nemoj biti sitnicav...Mozda nas bude 1200asimdemineri je napisao/la: ↑27 kol 2024, 19:01 Sve ok, ne želim kvariti atmosferu. Samo kažem da je 1000 navijača po meni nerealno. Pirota prima 3000, znači nama treba trećina stadiona, što sumnjam da će trebati. Ali svejedno svi u Travnik.
Ako nije kapitalac i netreba nam beze gomulat igrace imamo Prgudu i Vardo igra extra .
Provjereno ime bi leglo da ove momke dignu jos vise....Mislim da nam treba jedan dobar da rastereti Tabakovica i Međuseljca...