NK Čelik
Re: NK Čelik
Trebace ovdje jos dosta pobjeda da se ljubitelji lijepe igre i dobrih rezultata odluce doci na stadion
Samo Čelik zenički !!!
Bilo je sigurno 3.500 ljudi,jer su ljudi ulazili na zapad citavo 2 poluvrijeme (s kartom ili ne u to ne ulazim),ali ta brojka je bila sigurno,csk po meni sa istoka I 4000 je bilo
Dodas na ovo 400 clanskih i imas cifru oko 2300 sto i jest negdje i realno jer nije bilo vise od 3000 gledalaca sigurno! Treba neko posebnu temu otvoriti za broj gledalaca kao prosle godine sto je Truhlo vodio...preko 20 milja u dvije tekme i nije lose al realno bi bilo i dobro za klub ako bi se ta cifra vrtila vise od 15000 km po utakmici. Haman se staje u kraj rutonjama i zenturacama
- asimdemineri
Ne curi nigdje nego se loše haype-amo. Ovo je realan broj karti + sezonske, nekih 2500 hiljade ljudi (sa ženama i djecom). Treba reći i da je broj protiv Jedinstva neki naš maksimum, nažalost, eventualno ako se dobije Travnik da se ponovi ovaj broj ali teško.
Mislim da je nerealno očekivati veliku podršku u Travniku. Do 300 ljudi i navijača ja očekujem sve iznad će biti super. Ove brojke od hiljadu ljudi u Travniku što je neko lupio možemo sanjati. Čisto sumnjam da će ikada više Čelik imati toliki broj navijača na gostovanju.
Mislim da je nerealno očekivati veliku podršku u Travniku. Do 300 ljudi i navijača ja očekujem sve iznad će biti super. Ove brojke od hiljadu ljudi u Travniku što je neko lupio možemo sanjati. Čisto sumnjam da će ikada više Čelik imati toliki broj navijača na gostovanju.
Alija Izetbegović Čelik
Hiljadu ljudi će ti biti u Travniku.asimdemineri je napisao/la: ↑27 kol 2024, 16:06 Ne curi nigdje nego se loše haype-amo. Ovo je realan broj karti + sezonske, nekih 2500 hiljade ljudi (sa ženama i djecom). Treba reći i da je broj protiv Jedinstva neki naš maksimum, nažalost, eventualno ako se dobije Travnik da se ponovi ovaj broj ali teško.
Iz Travnika će ti biti 40 momaka koji će biti s nama na tribini. Vitez, Busovača, Kaćuni oko 80... eto ti već oko 120 ljudi. Znači iz Zenica će doći oko 200 ljudi samo?
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
-
Kakvih 300 jbt drzava. Bilo nas u Vogosci po kisi 90+ minuta oko 250 u 3 ligi. 1000-1500 navijaca ce biti u nedjelju 100%. Pa jucer sam sreo covjeka iz Busovace se spremaju da idu na Pirotu, ima neka ekipa.
Neka se ponovi Doboj kod Kaknja iz prosle sezone i svi zadovoljni.asimdemineri je napisao/la: ↑27 kol 2024, 16:06 Ne curi nigdje nego se loše haype-amo. Ovo je realan broj karti + sezonske, nekih 2500 hiljade ljudi (sa ženama i djecom). Treba reći i da je broj protiv Jedinstva neki naš maksimum, nažalost, eventualno ako se dobije Travnik da se ponovi ovaj broj ali teško.
Ljudi prodjite malo carsijom ko nije bio na tekmi zadnje 2 godine prica da ce u Travnik....Simpatizerima dodje ovo izlet pa tako ocekujem i takvih bar 200 do 300...
Ispod 1000+ uz lijepo vrijeme totalni kolaps...
Ispod 1000+ uz lijepo vrijeme totalni kolaps...
Zenicki Celik
Iz Busovače ide grupa od oko 30ak momaka, bice i okupljalište pa ce u koloniRubikovaKocka je napisao/la: ↑27 kol 2024, 16:12 Kakvih 300 jbt drzava. Bilo nas u Vogosci po kisi 90+ minuta oko 250 u 3 ligi. 1000-1500 navijaca ce biti u nedjelju 100%. Pa jucer sam sreo covjeka iz Busovace se spremaju da idu na Pirotu, ima neka ekipa.
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
Dadnemo im ako Bog da u prvom poluvremenu 2 komada pa nek se onda izlezavaju do naredne utakmice
Avenija je napisao/la: ↑27 kol 2024, 14:51Jako bitan momenat je sudija i sta ce sve svirati i kakav će kriterij biti. A ovi uz dužno poštovanje su skloni radunsa sudijama pogotovo na Piroti. Nek ti svira 30 prekršaja oko 16 to je veliki problem, vidjeli smo i u Rahicu, dali gol na frku prva minuta i nema vise igre izlezavanje i tuča. Drugo poluvrijeme ja mjerio trebalo produžiti 25-27 minuta on dize 6 i svira kraj u 5 minuti a pola produžetka prekid bio. Nemocan si tu. Ne tražim alibi očekujem pobjedu nego samo pisem sta se moze desiti i na sto treba biti spreman.KenoRob je napisao/la: ↑27 kol 2024, 14:36 Prve dvije utakmice bili smo maksimalno ofanzivni.
Bice zanimljivo vidjeti kako to izgleda na strani a imamo dosta opasnog oruzja.
Nasa rak rana su sitni glupi prekrsaji oko 16m i jos ako imas sudiju 60-40 ili gore onda bude zaista napeto.
Travnik nepoznanica ali sigurno tvrd domacin. Od igraca poznajem naseg Piljuga i Hamzu Gasala koji je igrao PLBiH sa Zeljom do neki dan.
Uz ogromnu podrsku sa tribina, treba stati tvrdo i ubiti ih tranzicijama koje bih trebale biti efikasnije bez Karalica, Durmisa i ekipe (uz duzno postovanje).
Neko je spomenuo, moramo ici na 3 boda a minimalno izvuci (i biti zadovoljan) bod. Steta sto je termin Nedelja valja to izdrzati a na neku ruku vise ljudi je slobodno Nedjeljom tako da ocekujem i vise nasih. Sretno!
Dize se prasina
Invazija opasna se sprema, nadam se da će klub uspijeti dogovoriti jednu tribinu samo za naše navijače, pa pod cijenu i da se dodatno nešto plati.
Meni nije realno da dodje 1000 nasih navijaca. Ok sve, hajp jest, uhvatili neki ritam, sve to stoji, ali da u Travniku dodje nasih 1000 navijaca, tesko.
-
Realna cifra po meni oko 1000 nasih.Dobar start Celika,blizu gostovanje,par stotina van Zenice(Vitez,Busovaca,N.Travnik,D.Vakuf...) doci da podrze Celika .Znam da ce doci neki i iz grupe Convicts- Germany...Svi u Travnik!
Kako pojedinci pisu ispade da vise ljudi ide u Grac kad se gostuje vec u Travnik Pa 300 ljudi u Brezi bilo treca liga