Ma ja sam iskreno najvise za varijantu da Bajramovic igra stopera. Meni je Musa u svim pripremnim utakmicama bio najlosiji pojedinac plus je desnjak i sigurno mu je neprirodno da igra lijevog stopera.
NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Jbg, oni nemaju blokiran racun. Samo da im hocemo izbiti i taj izgovor, pa da vidim sta ce onda ovi sportski antitalenti na vlasti izmisliti da ne daju pare Celiku.
Samo Čelik zenički !!!
Bitno da komentarise objave na fb sa " ".strucnjak9 je napisao/la: ↑15 kol 2024, 14:43I mi smo. Prije 2 godine, jednom jedan obecao da ide okruglo milion sa kantona. Moguce da su uplatili al da je uprava to pronevjerilaRubikovaKocka je napisao/la: ↑15 kol 2024, 14:24 Zeljeznicar i Sarajevo od kantona dobijaju po 1 milion KM
Hasan Özer, jako dobar trener bio za razliku od onog drugog turčina ublehe.
-
Od svih turskih ubleha taj Ozer je jedini koji je licio na ozbiljnog trenera. Tu sezonu 19/20 strartali odlicno, dobili Sirokog na Pecari, Velez u Vrapcicima, ovdje x sa Sarejvom,a i protiv Zelje smo dobro odigrali samo su nas pokrali haos, mislim da nam je penal trebao biti sviran na 0-0.
Srce, čast i ponos!
Naš najbolji trener u doba turaka je bio Cihat Arslan
dinGospo!
dinGospo!
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
- BatistutA19
Sta je ovo niko ovdje ne prica o kartama ili su svi obezbjedili sezonske ulaznice pa im svedno
Realne cjene karti su i hajd vala ne mozes ni poskupit nema teorije i nek su ostale iste pametno.
Yebo turcine sve ijednog syebali su nas pravo,tako, da su mi svi vala mrski i treneri i igraci.
Koliko vi ocekivate navijaca u Subotu ,moja neka pretpostavka bar 3000 i valjda ce bit normalno vreme ali kad gledas elitu do sad Sarajevo preko 5000 ,Zeljo oko 10 000,Velez 5000 ,Sloboda 2000 ovo sve ispod i sta onda ocekivat ovde o nekim brojkama .Gledam tako je i u susjedstvu osim Splita,Osijeka,Rijeke,solidnog Sibenika ,Zagreba,Beograda ovo ostalo jad i cemer svugdje
Realne cjene karti su i hajd vala ne mozes ni poskupit nema teorije i nek su ostale iste pametno.
Yebo turcine sve ijednog syebali su nas pravo,tako, da su mi svi vala mrski i treneri i igraci.
Koliko vi ocekivate navijaca u Subotu ,moja neka pretpostavka bar 3000 i valjda ce bit normalno vreme ali kad gledas elitu do sad Sarajevo preko 5000 ,Zeljo oko 10 000,Velez 5000 ,Sloboda 2000 ovo sve ispod i sta onda ocekivat ovde o nekim brojkama .Gledam tako je i u susjedstvu osim Splita,Osijeka,Rijeke,solidnog Sibenika ,Zagreba,Beograda ovo ostalo jad i cemer svugdje
Kaltak legenda.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Uzmite malo meze, vidim da vas picence baca
Subota Gorazde, sezonska u dzepu, novine pod ruku i lagaaaanooo
Subota Gorazde, sezonska u dzepu, novine pod ruku i lagaaaanooo
Samo Čelik zenički !!!
Hoce li se kuponi prodavati da i dijaspora ucestvuje barem na taj nacin?
-
Trebala bi uprava da pozove da svi navijači koji idu na zapad obavezno nose navijački šal. Da nam to bude praksa u budućnosti. To bar nije teško da se nosi, a sa šalovima se može napraviti fantastična koreografija.
Regoja trener Gorazda,trebamo ga docekati kao kralja,jer je covjek ginuo za nas dres i uvijek hvalio Celik i Zenicu
Samo Čelik!