Ma ja sam iskreno najvise za varijantu da Bajramovic igra stopera. Meni je Musa u svim pripremnim utakmicama bio najlosiji pojedinac plus je desnjak i sigurno mu je neprirodno da igra lijevog stopera.
NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Jbg, oni nemaju blokiran racun. Samo da im hocemo izbiti i taj izgovor, pa da vidim sta ce onda ovi sportski antitalenti na vlasti izmisliti da ne daju pare Celiku.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Bitno da komentarise objave na fb sa "strucnjak9 je napisao/la: ↑15 kol 2024, 14:43I mi smo. Prije 2 godine, jednom jedan obecao da ide okruglo milion sa kantona. Moguce da su uplatili al da je uprava to pronevjerilaRubikovaKocka je napisao/la: ↑15 kol 2024, 14:24 Zeljeznicar i Sarajevo od kantona dobijaju po 1 milion KM![]()
![]()
Hasan Özer, jako dobar trener bio za razliku od onog drugog turčina ublehe.
-
Od svih turskih ubleha taj Ozer je jedini koji je licio na ozbiljnog trenera. Tu sezonu 19/20 strartali odlicno, dobili Sirokog na Pecari, Velez u Vrapcicima, ovdje x sa Sarejvom,a i protiv Zelje smo dobro odigrali samo su nas pokrali haos, mislim da nam je penal trebao biti sviran na 0-0.
Srce, čast i ponos!
Naš najbolji trener u doba turaka je bio Cihat Arslan
dinGospo!

dinGospo!
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
- BatistutA19
Sta je ovo niko ovdje ne prica o kartama ili su svi obezbjedili sezonske ulaznice pa im svedno 

Realne cjene karti su i hajd vala ne mozes ni poskupit nema teorije i nek su ostale iste pametno.
Yebo turcine sve ijednog syebali su nas pravo,tako, da su mi svi vala mrski i treneri i igraci.
Koliko vi ocekivate navijaca u Subotu ,moja neka pretpostavka bar 3000 i valjda ce bit normalno vreme ali kad gledas elitu do sad Sarajevo preko 5000 ,Zeljo oko 10 000,Velez 5000 ,Sloboda 2000 ovo sve ispod i sta onda ocekivat ovde o nekim brojkama .Gledam tako je i u susjedstvu osim Splita,Osijeka,Rijeke,solidnog Sibenika ,Zagreba,Beograda ovo ostalo jad i cemer svugdje
Realne cjene karti su i hajd vala ne mozes ni poskupit nema teorije i nek su ostale iste pametno.
Yebo turcine sve ijednog syebali su nas pravo,tako, da su mi svi vala mrski i treneri i igraci.
Koliko vi ocekivate navijaca u Subotu ,moja neka pretpostavka bar 3000 i valjda ce bit normalno vreme ali kad gledas elitu do sad Sarajevo preko 5000 ,Zeljo oko 10 000,Velez 5000 ,Sloboda 2000 ovo sve ispod i sta onda ocekivat ovde o nekim brojkama .Gledam tako je i u susjedstvu osim Splita,Osijeka,Rijeke,solidnog Sibenika ,Zagreba,Beograda ovo ostalo jad i cemer svugdje
Kaltak legenda.

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Uzmite malo meze, vidim da vas picence baca
Subota Gorazde, sezonska u dzepu, novine pod ruku i lagaaaanooo

Subota Gorazde, sezonska u dzepu, novine pod ruku i lagaaaanooo
Samo Čelik zenički !!!
Hoce li se kuponi prodavati da i dijaspora ucestvuje barem na taj nacin?
-
Trebala bi uprava da pozove da svi navijači koji idu na zapad obavezno nose navijački šal. Da nam to bude praksa u budućnosti. To bar nije teško da se nosi, a sa šalovima se može napraviti fantastična koreografija.
Regoja trener Gorazda,trebamo ga docekati kao kralja,jer je covjek ginuo za nas dres i uvijek hvalio Celik i Zenicu 

Samo Čelik!