Sto Dzakanovica nema?
NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Kvalitet, a ne kvantitetphillies je napisao/la: ↑15 kol 2024, 10:48 Bilo je momenata Pa kad je cini mi se Fleka uletio na zeljinog igraca koki je pred Jugom slabio gol ( mozda cak da je to bio ovaj Kup sto se vec spominjao)...tad je nekako bila i smjena generacija na Jugu, Amera zamjenio Dambo i ta ekipa. Kasnije su dosli novi momci, ne znam ih licno ali respekt na svemu sto je uradjeno i sto rade. Da je ovim momcima brojnost koju su imali Hare, rhm Alija, Saban, pa i Amer, gdje bi nam bio kraj.
Da su te generacije istrajale u svojim borbama kao sto ova traje, danas sigurno ne bi igrali 1. ligu FBiH. Nazalost ali to su neka druga vremena bila kad si pojedince mogao kupiti s gajbom piva, a ove danas ni s poslovima, kucama, autima, a bogami ni prijetnjama, bodnjavama i ranjavanjima.
SVI NA BILINO!
Ne znam ima nekih privatnih obaveza zavrsit u Norveskoj pa ce se uskoro prikljuciti ekipi. Iskreno ne znam u kakvom je fizickom stanju i kada ce treneru biti na dispoziciji
Da li bi taj eventualni zadnji vezni mogao bit neko sa iskustvom u PL ili u federalnoj ligi?
- limvolikce
Kad već evocirate sjećanja na Dedića, da dodam i ja nešto, te neke davne godine počinje utakmica i Dedić trči prema jugu i ono cinično se smije i maše Robovima, pored silnih jaja i šta sve već nije letjelo, neko baci kliješta, jebote, lete preko gola i zabiju se u kazneni pred njega, a on kako je išao, samo se okrenu i trk nazad prema centru. Sreća neki malac iza gola ih pokupi i nije došlo do delegata.
A što se tiče psovanja, pa to je popratna pojava na svim stadionima, ali je morbidno psovat svom igraču možda zbog neke sitne greške, ili juniora koji je pod tremom, a to je često prisutno na zapadu. I nije mali broj pojedinaca, ima ih...
A što se tiče psovanja, pa to je popratna pojava na svim stadionima, ali je morbidno psovat svom igraču možda zbog neke sitne greške, ili juniora koji je pod tremom, a to je često prisutno na zapadu. I nije mali broj pojedinaca, ima ih...
Od nasih mislim da je babala najgore prolazio, jos na istoku kraj tunela kad ga uhvate, a on napravi jos neku telecu faculimvolikce je napisao/la: ↑15 kol 2024, 13:22 Kad već evocirate sjećanja na Dedića, da dodam i ja nešto, te neke davne godine počinje utakmica i Dedić trči prema jugu i ono cinično se smije i maše Robovima, pored silnih jaja i šta sve već nije letjelo, neko baci kliješta, jebote, lete preko gola i zabiju se u kazneni pred njega, a on kako je išao, samo se okrenu i trk nazad prema centru. Sreća neki malac iza gola ih pokupi i nije došlo do delegata.
Znaci sutra jedna ili dvije poznanice za prvih 11, hoce li Bajram na stopera ili na lijevog beka, ostalo sve isto.
-
-
Sarajevski kanton po milion KM, preko 4 miliona za izgradnju juzne tribine, gdje je nas kanton?
Stas poredit nas kanton i sarajevski to je smijesno, samo da mi odblokiramo racun pa onda krenuti u ofanzivu na sve razine vlasti u drzavi, pa da vidim ko ce imati muda to opstruirati od nasih zvanicnika ili trenutne garniture u vlastiprisonbreak je napisao/la: ↑15 kol 2024, 14:11 Sarajevski kanton po milion KM, preko 4 miliona za izgradnju juzne tribine, gdje je nas kanton?
-
Zeljeznicar i Sarajevo od kantona dobijaju po 1 milion KM
-
Cuj sta cu poreditiEugen je napisao/la: ↑15 kol 2024, 14:16Stas poredit nas kanton i sarajevski to je smijesno, samo da mi odblokiramo racun pa onda krenuti u ofanzivu na sve razine vlasti u drzavi, pa da vidim ko ce imati muda to opstruirati od nasih zvanicnika ili trenutne garniture u vlastiprisonbreak je napisao/la: ↑15 kol 2024, 14:11 Sarajevski kanton po milion KM, preko 4 miliona za izgradnju juzne tribine, gdje je nas kanton?
Pa ak oni dobiju 6 miliona, zar ZE-DO ne moze Celiku izdvojiti 1 milion..
Ne može, jer se moraju podijeliti milioni za uzgoj malina i za obnavljanje trgova po Olovu, Maglaju i Zavidovićima.prisonbreak je napisao/la: ↑15 kol 2024, 14:27Cuj sta cu poreditiEugen je napisao/la: ↑15 kol 2024, 14:16Stas poredit nas kanton i sarajevski to je smijesno, samo da mi odblokiramo racun pa onda krenuti u ofanzivu na sve razine vlasti u drzavi, pa da vidim ko ce imati muda to opstruirati od nasih zvanicnika ili trenutne garniture u vlastiprisonbreak je napisao/la: ↑15 kol 2024, 14:11 Sarajevski kanton po milion KM, preko 4 miliona za izgradnju juzne tribine, gdje je nas kanton?
Pa ak oni dobiju 6 miliona, zar ZE-DO ne moze Celiku izdvojiti 1 milion..
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
I mi smo. Prije 2 godine, jednom jedan obecao da ide okruglo milion sa kantona. Moguce da su uplatili al da je uprava to pronevjerilaRubikovaKocka je napisao/la: ↑15 kol 2024, 14:24 Zeljeznicar i Sarajevo od kantona dobijaju po 1 milion KM