NK Čelik
Re: NK Čelik
Bilino!
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
PonosniSmogovci
Ako me sjećanje dobro služi, možda i nisam upravu, ali Rožman je veliki protivnik tih odgađanja utakmica tako da mislim da bi se mogla igrati neovisno kako prođu protiv Valura.
Mišljenja sam da nam je puno bolje igrati utakmicu nego odgađati. Idemo igrati dole bez ikakvog pritiska i očekivanja rezultata. Kako god prođemo dobro je neće nam utjecati na posjetu protiv Lištice, a sigurno da ćemo biti dobro motivisani da se pokažemo u prvom kolu. I kao što neko reće, bolje je sad odigrati neko da ti je odgode i stave u srijedu između ona dva gostovanja.
Jučerašnji rezultat i igra daje nadu da bi mogli ostvariti naš cilj i osigurati opstanak. Pogotovo ako još dodatno proširimo ekipu.
Još malo je preostalo forumski puče. Naoružajmo se strpljenjem. Nadam se da ćemo biti normalni, umjereni u kritikama, a isto tako i u uspjesima. Duga je sezona pred nama 36 utakmica nije malo.
Kakva odgoda, protiv zrinjskog ce se igrati. Ocekujem dobrih i dosadnih 0-0 
-
RubikovaKocka
Koliki je uopšte pun kapacitet onog njihovog kaveza ?
Ako se ne varam, oni ako prođu Islanđane igraju kući prvu utakmicu trećeg pretkola 6.8, a protiv nas 9.8 nedjelja i onda idu u goste u četvrtak na uzvrat.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑26 srp 2026, 06:29Ako me sjećanje dobro služi, možda i nisam upravu, ali Rožman je veliki protivnik tih odgađanja utakmica tako da mislim da bi se mogla igrati neovisno kako prođu protiv Valura.
Mišljenja sam da nam je puno bolje igrati utakmicu nego odgađati. Idemo igrati dole bez ikakvog pritiska i očekivanja rezultata. Kako god prođemo dobro je neće nam utjecati na posjetu protiv Lištice, a sigurno da ćemo biti dobro motivisani da se pokažemo u prvom kolu. I kao što neko reće, bolje je sad odigrati neko da ti je odgode i stave u srijedu između ona dva gostovanja.
Jučerašnji rezultat i igra daje nadu da bi mogli ostvariti naš cilj i osigurati opstanak. Pogotovo ako još dodatno proširimo ekipu.
Još malo je preostalo forumski puče. Naoružajmo se strpljenjem. Nadam se da ćemo biti normalni, umjereni u kritikama, a isto tako i u uspjesima. Duga je sezona pred nama 36 utakmica nije malo.
Moguće da će se igrati onda, nema nekog velikog razloga za odgodu jer igraju kući, ne putuju u Bijeljinu, tako da super onda. Spremiti se što bolje, oni će se istrošiti u toj evropskoj.
Da, ima i ta. Moguce je onda da odgode drugo kolo, jer dok dodju s puta trebalo bi da idu Radniku u Bijeljinu, a to im je bas napor.
Samo Čelik zenički !!!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Valjda neko može uticati na naš podmladak da se ne otimaju šalovi navijačima Veleža.