NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
phillies
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la phillies »

Koliko sam skontao Amoah i Gogic igraju na poziciji 6 i 8, Mohedano je 8, a Jenjic je na poziciji 10, gdje ocekujemo tog jos jednog rutonju.
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 25 srp 2026, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Mene nakvise rsfuje recenics da Gogic i Mohedano diktiraju tempo, najvazniji dio tima, uz nasu jaku odbranu bice ovo dobra sezona.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

prisonbreak je napisao/la: 25 srp 2026, 15:06 Mene nakvise rsfuje recenics da Gogic i Mohedano diktiraju tempo, najvazniji dio tima, uz nasu jaku odbranu bice ovo dobra sezona.
Sve pocinje od zadnje linije, Hora, Jusa i Regoje to najbolje znaju, granitna odbrana, ratnicki vezni red i brzi ofanzivci su preduslov za jednu lijepu sezonu bez brige za opstanak
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Eugen je napisao/la: 25 srp 2026, 16:02
prisonbreak je napisao/la: 25 srp 2026, 15:06 Mene nakvise rsfuje recenics da Gogic i Mohedano diktiraju tempo, najvazniji dio tima, uz nasu jaku odbranu bice ovo dobra sezona.
Sve pocinje od zadnje linije, Hora, Jusa i Regoje to najbolje znaju, granitna odbrana, ratnicki vezni red i brzi ofanzivci su preduslov za jednu lijepu sezonu bez brige za opstanak
Znaci doci ce ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
prisonbreak

Sta je s Hrvanovicem jel ista ozbiljno?
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Jos generalka i ludilo moze da pocne.
phillies
12. igrač

Da malo odmaknemo od igrackog kadra, sta ima novo u fan shopu i ima li vijesti kakvih iz marketinga :D :D :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
prisonbreak

Trebaju staviti neku utakmicu i u srijedu 🙂↕️
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Hoće li squadra ustascia odgađati utakmkcu?
phillies
12. igrač

Truhlo je napisao/la: 25 srp 2026, 20:28 Hoće li squadra ustascia odgađati utakmkcu?
80% da nece a 100% da hoce :D :D Ma zavisi i od njihovog prolaska u Evropi. Imaju gol zaostatka, i ko zna... mozda se i okliznu. Onda ne bi imali razloga za odgodu.
Samo Čelik zenički !!!

Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

prisonbreak je napisao/la: 25 srp 2026, 20:05 Trebaju staviti neku utakmicu i u srijedu 🙂↕️
Do kada je Čelik na Kupresu? Misliš gore ili?

U srijedu na Bilinom polju ima valjda zvanični trening DAC i Velež..

Što se tiče Zrinjskog vjerovatno čekaju da vide hoće li proći ovaj Valur pa onda odlučiti o odlaganju ili odigravanju utakmice.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

phillies je napisao/la: 25 srp 2026, 20:34
Truhlo je napisao/la: 25 srp 2026, 20:28 Hoće li squadra ustascia odgađati utakmkcu?
80% da nece a 100% da hoce :D :D Ma zavisi i od njihovog prolaska u Evropi. Imaju gol zaostatka, i ko zna... mozda se i okliznu. Onda ne bi imali razloga za odgodu.
Iskreno volio bih da odgode, da "prva" bude Cheeroke kući pred 11897 sociosa :grljenje:
prisonbreak

Avenija je napisao/la: 25 srp 2026, 20:37
prisonbreak je napisao/la: 25 srp 2026, 20:05 Trebaju staviti neku utakmicu i u srijedu 🙂↕️
Do kada je Čelik na Kupresu? Misliš gore ili?

U srijedu na Bilinom polju ima valjda zvanični trening DAC i Velež..

Što se tiče Zrinjskog vjerovatno čekaju da vide hoće li proći ovaj Valur pa onda odlučiti o odlaganju ili odigravanju utakmice.
Danas su nazad negdje procita. To je to od Kupresa, sasvim dovoljno.

Moze i kamberovice, ili neka gostujuca nek igraju.

Rozman prije 20 dana izjavio da mu je beze odgađanje utakmica, a također mislim da nas ne dozivljavaju ozbiljno, tako da ocekujem kako god da se igra utakmica.
phillies
12. igrač

Truhlo je napisao/la: 25 srp 2026, 20:39
Iskreno volio bih da odgode, da "prva" bude Cheeroke kući pred 11897 sociosa :grljenje:
Ne bih se slozio, jer postoji velika vjerovatnoca da ce utakmica protiv Borca biti odgodjena (obzirom na njihov rezultat u prvoj utakmici i protivnika u 3. pretkolu), tako da Čeliku ne odgovaraju dvije odgodjene utakmice protiv dvije najjace ekipe...i onda da zaredom nadokandjujemo te tekme, srijeda subota srijeda...Jednu i nekako, dvije bi bilo horor. :D
Ovako Zrinjski odigrati i iznenaditi ih haramball-om za 0:0, mlatnuti Siroki, odgoditi sa Borcem i mlatnuti Velez, pa sa sedam bodova otici Slogi ma megdan. Sloga, koja btw jos uvijek ima registration ban od strane FIFA-e, a otislo joj 13 igraca.
Samo Čelik zenički !!!

Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

phillies je napisao/la: 25 srp 2026, 20:46
Truhlo je napisao/la: 25 srp 2026, 20:39

Ne bih se slozio, jer postoji velika vjerovatnoca da ce utakmica protiv Borca biti odgodjena (obzirom na njihov rezultat u prvoj utakmici i protivnika u 3. pretkolu), tako da Čeliku ne odgovaraju dvije odgodjene utakmice protiv dvije najjace ekipe...i onda da zaredom nadokandjujemo te tekme, srijeda subota srijeda...Jednu i nekako, dvije bi bilo horor. :D
Ovako Zrinjski odigrati i iznenaditi ih haramball-om za 0:0, mlatnuti Siroki, odgoditi sa Borcem i mlatnuti Velez, pa sa sedam bodova otici Slogi ma megdan. Sloga, koja btw jos uvijek ima registration ban od strane FIFA-e, a otislo joj 13 igraca.
Ima i ta mjesta, svakako vidjet ćemo u narednim danima.

Jel ono BSK naredni vikend u gostima ili Bilino?
Odgovori