NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
phillies
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la phillies »

Bilino!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Truhlo je napisao/la: 25 srp 2026, 20:28 Hoće li squadra ustascia odgađati utakmkcu?
Ako me sjećanje dobro služi, možda i nisam upravu, ali Rožman je veliki protivnik tih odgađanja utakmica tako da mislim da bi se mogla igrati neovisno kako prođu protiv Valura.

Mišljenja sam da nam je puno bolje igrati utakmicu nego odgađati. Idemo igrati dole bez ikakvog pritiska i očekivanja rezultata. Kako god prođemo dobro je neće nam utjecati na posjetu protiv Lištice, a sigurno da ćemo biti dobro motivisani da se pokažemo u prvom kolu. I kao što neko reće, bolje je sad odigrati neko da ti je odgode i stave u srijedu između ona dva gostovanja.

Jučerašnji rezultat i igra daje nadu da bi mogli ostvariti naš cilj i osigurati opstanak. Pogotovo ako još dodatno proširimo ekipu.

Još malo je preostalo forumski puče. Naoružajmo se strpljenjem. Nadam se da ćemo biti normalni, umjereni u kritikama, a isto tako i u uspjesima. Duga je sezona pred nama 36 utakmica nije malo.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Kakva odgoda, protiv zrinjskog ce se igrati. Ocekujem dobrih i dosadnih 0-0 :mrgreen:
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

Redbull je napisao/la: 26 srp 2026, 09:20 Kakva odgoda, protiv zrinjskog ce se igrati. Ocekujem dobrih i dosadnih 0-0 :mrgreen:
Očekujem utakmicu u kojoj će neutralni gledaoci sami sebe psovati što je ikad pogledaše :lol:
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Koliki je uopšte pun kapacitet onog njihovog kaveza ?
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

PonosniSmogovci je napisao/la: 26 srp 2026, 06:29
Truhlo je napisao/la: 25 srp 2026, 20:28 Hoće li squadra ustascia odgađati utakmkcu?
Ako me sjećanje dobro služi, možda i nisam upravu, ali Rožman je veliki protivnik tih odgađanja utakmica tako da mislim da bi se mogla igrati neovisno kako prođu protiv Valura.

Mišljenja sam da nam je puno bolje igrati utakmicu nego odgađati. Idemo igrati dole bez ikakvog pritiska i očekivanja rezultata. Kako god prođemo dobro je neće nam utjecati na posjetu protiv Lištice, a sigurno da ćemo biti dobro motivisani da se pokažemo u prvom kolu. I kao što neko reće, bolje je sad odigrati neko da ti je odgode i stave u srijedu između ona dva gostovanja.

Jučerašnji rezultat i igra daje nadu da bi mogli ostvariti naš cilj i osigurati opstanak. Pogotovo ako još dodatno proširimo ekipu.

Još malo je preostalo forumski puče. Naoružajmo se strpljenjem. Nadam se da ćemo biti normalni, umjereni u kritikama, a isto tako i u uspjesima. Duga je sezona pred nama 36 utakmica nije malo.
Ako se ne varam, oni ako prođu Islanđane igraju kući prvu utakmicu trećeg pretkola 6.8, a protiv nas 9.8 nedjelja i onda idu u goste u četvrtak na uzvrat.

Moguće da će se igrati onda, nema nekog velikog razloga za odgodu jer igraju kući, ne putuju u Bijeljinu, tako da super onda. Spremiti se što bolje, oni će se istrošiti u toj evropskoj.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Da, ima i ta. Moguce je onda da odgode drugo kolo, jer dok dodju s puta trebalo bi da idu Radniku u Bijeljinu, a to im je bas napor.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Jaled7

Post Postao/la Jaled7 »

Valjda neko može uticati na naš podmladak da se ne otimaju šalovi navijačima Veleža.
Odgovori