NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
Brotherze
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Brotherze »

RealMadrid je napisao/la: 22 srp 2026, 14:11
phillies je napisao/la: 22 srp 2026, 14:08 Amir Krehmic ce ipak, umjesto u Buducnost, otici u NK Vitez i sticati iskustvo seniorskog nogometa u slijedecoj sezoni.
Jos Babica tamo poslati i to je to.
A ne mozemo sve ove mlade rastjerat, Babic je u21 i ove i naredne sezone a moramo imat 3 u ekipi cijelo vrijeme, bice i povreda i kartona oa neka ga.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Trenutno su u21: Sutkovic, Hodzic, Smajlovic, Babic, Spahic i Beganovic. Trojica moraju biti u zapisniku za svaku utakmicu a jedan na terenu u toku cijele utakmice (naravno, ne mora isti igrac biti cijelu utakmicu :D ). Dakle sa ovog spiska najvise dvojicu mozes poslati na posudbu i to na dvojnu registraciju, upravo zbog ne daj Boze povreda i kartona ovih igraca koji su ostali. Sreca je da ne moraju biti u igri trojica, kao sto je u federalnoj slucaj.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Upravo dobio mail kao član za sezonske, sve fino, jasno, čitko, gospodski :pray:

Sutra sam prvi u redu, ako me obaveze ne spriječe :mrgreen: Samo nastaviti jak marketing do Širokog kući, idemo po novi rekord i novu brojku sezonskih ulaznica :srce:
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Može i online da se kupi :tobože: Može i digitalna sezonska :tobože:

Slavni, legendarni, jedan od najvećih, Čelik iz Zenice :tobože:

Ipak ide rutava plastika za kolekcije :mrgreen:
Odgovori