NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Re: NK Čelik

Post Postao/la laudrup »

Screenshot_1.png
Screenshot_1.png (120.12 KiB) Pogledano 956 puta.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

slika
slika
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

KakhaKaladze je napisao/la: 21 srp 2026, 17:41
strucnjak9 je napisao/la: 21 srp 2026, 17:38
KakhaKaladze je napisao/la: 21 srp 2026, 17:35

Pripremna je tekma i nikakvo uigravanje nego davanje prilike svima kao i u dosadašnjim. I ako će Hora bit starter nemaš ti tu šta puno uigravat Hodzica. Okej nije isto ispred al je prioritet uigrat dva stopera pa onda dalje. A i na koncu ja mislim da će Smajlović igrat prije Hodzica ako već moramo birat bonus igrača mimo Sutkovica. Em je bio bolji na ovim prvim tekma em ako igra Hodžić onda sjede dva stopera koja su bolja Omic/Masetic a ovako samo Tomašević. Pa je lakše kombinovati.
Nisam ni mislio da Hodzic igra prije Horica, Masetica ili Omica. Pametnije je bilo da danas pocne utakmice umjesto Varde na zadnjem veznom. Mislim da tu i jedino moze ruke dati. Ne daj Boze da ga moramo u prvenstvu gledati na stoperu
Ma nema od toga ništa. On je igrao zadnjeg veznog kao iznudjeno rješenje jer si se krpio i nisi imao bolje da staviš u sredinu. Ja mislim da taj film s Hodzicem na zadnjem veznom u premijer ligi nećemo gledati.
I ne treba realno, igrac koji nema trun kreativnosti da igra u vezi je igrac manje. Bukvalno sve sto zna je vratiti loptu nazad
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
Eugen

Post Postao/la Eugen »

De malo popustite Hodzica, momku je primarna pozicija stoper, po potrebi moze odigrati na zadnjem veznom i desnom beku, vjerujem da ce ga Bojan samo koristiti na stoperu. Danas drugo poluvrijeme mnogo bolje, vidjet cemo prvih 11 protiv Širokog, sad ce strucni stab vec smanjivati minutazu pojedinim igracima. Nadam se do subote da ce stici makar 1 igrac.
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

Eugen je napisao/la: 21 srp 2026, 21:39 De malo popustite Hodzica, momku je primarna pozicija stoper, po potrebi moze odigrati na zadnjem veznom i desnom beku, vjerujem da ce ga Bojan samo koristiti na stoperu. Danas drugo poluvrijeme mnogo bolje, vidjet cemo prvih 11 protiv Širokog, sad ce strucni stab vec smanjivati minutazu pojedinim igracima. Nadam se do subote da ce stici makar 1 igrac.
Ma Hodjic je top igrac stvarno, samo kazem da je previse defanzivan. Mada sad u PL, moze i na zadnjeg veznog ako cemo se vecinom braniti 😃

Protiv Sirokog vec treba uigravati prvu postavu
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Yebo vas taktika vise gdje co ko igrat fali nam igrac 😂😂😂Lud Zbunjen Normalan da ne bude zabune 😂😂😂
Citam ovo sad za Saida sad pa nedavno stvari oko Zeljeznicara, ma ne bi dao ovu nasu upravu i sistem ni za sta ,ovo bogastvo nema nijedan klub🖤❤️Laku noc🖤❤️
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Zeljo i Sloboda su na onom mjestu gdje smo mi bili prije kantona. Slicne price, slicna botovanja i zauzimanja strana a niko nema da zauzme stranu kluba. Nazalost sto duze bude trajala ta "borba", tezi ce biti pad a oporavak biti duzi.

Ali da ne skrecemo s teme, na koju ce tribinu forumasi ovu sezonu :D ? Istok postaje dosta primamljiva opcija, mislim da ce biti dobro popunjen.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

phillies je napisao/la: 22 srp 2026, 11:16 Zeljo i Sloboda su na onom mjestu gdje smo mi bili prije kantona. Slicne price, slicna botovanja i zauzimanja strana a niko nema da zauzme stranu kluba. Nazalost sto duze bude trajala ta "borba", tezi ce biti pad a oporavak biti duzi.

Ali da ne skrecemo s teme, na koju ce tribinu forumasi ovu sezonu :D ? Istok postaje dosta primamljiva opcija, mislim da ce biti dobro popunjen.
Skoro pa preslikano, iz ovog ugla malo i smiješno gledati 😄

Al, nemojmo im spoilat i otkrivat buducnost haha

Ide jug!
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Sta kazu kupresani, ima li kakvih novih lica? Jesmo li opet u Zenici poslije Kupresa? Iskreno, na slici sto sam vidio, teren na Kupresu katastrofa.
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Redbull je napisao/la: 22 srp 2026, 11:30 Sta kazu kupresani, ima li kakvih novih lica? Jesmo li opet u Zenici poslije Kupresa? Iskreno, na slici sto sam vidio, teren na Kupresu katastrofa.
Tereni su gore katastrofa
Čuo sam od mnogih ekipa koje odu gore da se svi vrate sa povredama igrača nema šanse da se gore ko ne povrijedi
Toga se i ja bojim iskreno i kod nas
phillies
12. igrač

Mozda razmotriti za slijedecu sezonu ili ove zimske pripreme odraditi u Medjugorju. Ne znam kakvo je sada stanje sa Muskom vodom kod Kladnja? Prije rata tu su reprezentacije dolazile na pripreme pred neka takmicenja. Ako se bilo koliko obnovilo, mogla bi postati pozeljna lokacija za pripreme.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

phillies je napisao/la: 22 srp 2026, 11:16 Zeljo i Sloboda su na onom mjestu gdje smo mi bili prije kantona. Slicne price, slicna botovanja i zauzimanja strana a niko nema da zauzme stranu kluba. Nazalost sto duze bude trajala ta "borba", tezi ce biti pad a oporavak biti duzi.

Ma isto bgm ko sto je bilo kod nas ,sve propada a nista ne znas i traze transparentnost od ovih e zato trebas ove natjerat da to izglasaju a kako .Kod nas je bilo i 2 struje Robijasa sjecam se 😁😁Mi spomenik trebamo dignit NGG I Robijasima tadasnjim.Mi nismo svjesni sta smo mi uradili,jos samo da je bit za pocetak stabilan ligas i sad izborit opstanak u ovoj sezoni a vjerujem da hocemo.Reko sam na polusezoni da ce mo pobjec 15 bodova drugom i sad kazem da necemo ispast.
Iskreno sve tribine su povoljne pogotovo za clanove i kluba bas uprava cjeni clanove a i trebaju cjenit.Prosle sezone je bio Zapad a i ove ce akobogda najvjerovatnije a bice dobro popunjen i Istok a nadam se i da ce rast Jug,organizacija je savrsena ni blizu kad smo mi bili na Jugu gdje su skidali salove nekim nepoznatim ,samo jos brojka da sad se poveca a nadam se da hoce.
Nadam se da ce se prodat sezonskih puno vise nego prosle sezone.
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

phillies je napisao/la: 22 srp 2026, 11:57 Mozda razmotriti za slijedecu sezonu ili ove zimske pripreme odraditi u Medjugorju. Ne znam kakvo je sada stanje sa Muskom vodom kod Kladnja? Prije rata tu su reprezentacije dolazile na pripreme pred neka takmicenja. Ako se bilo koliko obnovilo, mogla bi postati pozeljna lokacija za pripreme.
Ma Kupres i Međugorje i ako udaljeni “samo” 130 kilometara cestovno, isto kao na 2 kontinenta što se tiče klime. Međugorje je idealno za zimu i idu ovo hrvatski niželigaši i povremeno naši premijerligaši. Slijedeća realnija opcija (nama je još nerealno) neka Istra ili Antalija.
Što se tiče ljetnih priprema treba razmišljati (uz uslov da se i financijski i sportski razvijamo ja naprijed) Zlatibor i eventualno ta Slovenija ali na tip top nivou. Za pripreme ti je bitno da su dobri uslovi za treniranje i da imaš koliko toliko dobre protivnike. Znači nit prejake nit preslabe. :mrgreen:
phillies
12. igrač

Amir Krehmic ce ipak, umjesto u Buducnost, otici u NK Vitez i sticati iskustvo seniorskog nogometa u slijedecoj sezoni.
Samo Čelik zenički !!!

RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

phillies je napisao/la: 22 srp 2026, 14:08 Amir Krehmic ce ipak, umjesto u Buducnost, otici u NK Vitez i sticati iskustvo seniorskog nogometa u slijedecoj sezoni.
Jos Babica tamo poslati i to je to.
Odgovori