NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
Brotherze
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Brotherze »

RealMadrid je napisao/la: 22 srp 2026, 14:11
phillies je napisao/la: 22 srp 2026, 14:08 Amir Krehmic ce ipak, umjesto u Buducnost, otici u NK Vitez i sticati iskustvo seniorskog nogometa u slijedecoj sezoni.
Jos Babica tamo poslati i to je to.
A ne mozemo sve ove mlade rastjerat, Babic je u21 i ove i naredne sezone a moramo imat 3 u ekipi cijelo vrijeme, bice i povreda i kartona oa neka ga.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Trenutno su u21: Sutkovic, Hodzic, Smajlovic, Babic, Spahic i Beganovic. Trojica moraju biti u zapisniku za svaku utakmicu a jedan na terenu u toku cijele utakmice (naravno, ne mora isti igrac biti cijelu utakmicu :D ). Dakle sa ovog spiska najvise dvojicu mozes poslati na posudbu i to na dvojnu registraciju, upravo zbog ne daj Boze povreda i kartona ovih igraca koji su ostali. Sreca je da ne moraju biti u igri trojica, kao sto je u federalnoj slucaj.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Upravo dobio mail kao član za sezonske, sve fino, jasno, čitko, gospodski :pray:

Sutra sam prvi u redu, ako me obaveze ne spriječe :mrgreen: Samo nastaviti jak marketing do Širokog kući, idemo po novi rekord i novu brojku sezonskih ulaznica :srce:
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Može i online da se kupi :tobože: Može i digitalna sezonska :tobože:

Slavni, legendarni, jedan od najvećih, Čelik iz Zenice :tobože:

Ipak ide rutava plastika za kolekcije :mrgreen:
Juzni Front 1988

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

Truhlo je napisao/la: 22 srp 2026, 16:50 Može i online da se kupi :tobože: Može i digitalna sezonska :tobože:

Slavni, legendarni, jedan od najvećih, Čelik iz Zenice :tobože:

Ipak ide rutava plastika za kolekcije :mrgreen:

Ja sam popunio sve, sada cekam kod da mi posalju, da mogu uci i platiti sezonsku. Ma odlicno Bogami, iako necu gledati vecinu utakmica uzivo duznost je da se kupi sezonska
moSa likCe
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Hvala NK Čelik na mailu samo ste me umorili sa anketom 😂😂,nisam u skoli ovako ispunjavo i odgovaro 😍😍Ovo je bogastvo kluba stvarno da dobijas mailove od kluba kao clan 😍😍🖤❤️⚽️⚽️
Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

Ja još nisam nikakv mail dobio, ne znam jeste li dobijali već kakve za skupštinu, kod mene nema nista :vješanje:
Dize se prasina
phillies
12. igrač

Crkvice88 je napisao/la: 22 srp 2026, 21:17 Ja još nisam nikakv mail dobio, ne znam jeste li dobijali već kakve za skupštinu, kod mene nema nista :vješanje:
Nije jos nista za Skupstinu doslo, a sto se tice maila za sezonske, vidi da ti nije otislo u Promocije (ako si na gmailu).. meni je tamo bio mail
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Crkvice88 je napisao/la: 22 srp 2026, 21:17 Ja još nisam nikakv mail dobio, ne znam jeste li dobijali već kakve za skupštinu, kod mene nema nista :vješanje:
Danas oko 16 h sam dobio mail ne znam za ostale kad je ko dobio i da li su svi dobili .Za sezonske pa neka anketa i tako ,ostalo necemo odavat finansije prekopirat ce nam ovi sto citaju 😁😁
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

Meni na iCloudu, konstantno u spam idu mailovi od kluba. Tako da provjeri i to. Nemoguće je da kao član kluba nisi dobio mail. Može biti da si na zahtjevu možda ružno napisao ili da su oni pogrešno prepisali. Uglavnom provjeri spam ako ne nađeš piši im na mail, odgovorit će ti.
Jaled7

Post Postao/la Jaled7 »

samocelik je napisao/la: 22 srp 2026, 21:38
Meni na iCloudu, konstantno u spam idu mailovi od kluba. Tako da provjeri i to. Nemoguće je da kao član kluba nisi dobio mail. Može biti da si na zahtjevu možda ružno napisao ili da su oni pogrešno prepisali. Uglavnom provjeri spam ako ne nađeš piši im na mail, odgovorit će ti.
Tako je,ni ja nisam odmah vidio.
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Evo i ja udoh sad na svoj mail kad nađoh u spam posti današnja 2 maila od kluba
Valja sad popuniti anketu kao u školi da sam 🤣🤣
Svaka čast klubu na ovoj anketi ovako bi češće trebalo raditi
zastava

Post Postao/la zastava »

Dosao je nedavno i mail za skupstinu s dnevnim redom.
phillies
12. igrač

Da i to je doslo, ali nije materijal jos. Na to sam mislio, a poziv za Skupstinu jeste dosao.
Samo Čelik zenički !!!

Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

samocelik je napisao/la: 22 srp 2026, 21:38
Nema, poslo sam mail. Moguće je da nije dobro upisan
Dize se prasina
Odgovori