A ne mozemo sve ove mlade rastjerat, Babic je u21 i ove i naredne sezone a moramo imat 3 u ekipi cijelo vrijeme, bice i povreda i kartona oa neka ga.
NK Čelik
Re: NK Čelik
Trenutno su u21: Sutkovic, Hodzic, Smajlovic, Babic, Spahic i Beganovic. Trojica moraju biti u zapisniku za svaku utakmicu a jedan na terenu u toku cijele utakmice (naravno, ne mora isti igrac biti cijelu utakmicu
). Dakle sa ovog spiska najvise dvojicu mozes poslati na posudbu i to na dvojnu registraciju, upravo zbog ne daj Boze povreda i kartona ovih igraca koji su ostali. Sreca je da ne moraju biti u igri trojica, kao sto je u federalnoj slucaj.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Upravo dobio mail kao član za sezonske, sve fino, jasno, čitko, gospodski
Sutra sam prvi u redu, ako me obaveze ne spriječe
Samo nastaviti jak marketing do Širokog kući, idemo po novi rekord i novu brojku sezonskih ulaznica 
Sutra sam prvi u redu, ako me obaveze ne spriječe
Može i online da se kupi
Može i digitalna sezonska
Slavni, legendarni, jedan od najvećih, Čelik iz Zenice
Ipak ide rutava plastika za kolekcije
Slavni, legendarni, jedan od najvećih, Čelik iz Zenice
Ipak ide rutava plastika za kolekcije
- Juzni Front 1988
Ja sam popunio sve, sada cekam kod da mi posalju, da mogu uci i platiti sezonsku. Ma odlicno Bogami, iako necu gledati vecinu utakmica uzivo duznost je da se kupi sezonska
moSa likCe
- BatistutA19
Hvala NK Čelik na mailu samo ste me umorili sa anketom 
,nisam u skoli ovako ispunjavo i odgovaro 
Ovo je bogastvo kluba stvarno da dobijas mailove od kluba kao clan 

Ja još nisam nikakv mail dobio, ne znam jeste li dobijali već kakve za skupštinu, kod mene nema nista 
Dize se prasina
Nije jos nista za Skupstinu doslo, a sto se tice maila za sezonske, vidi da ti nije otislo u Promocije (ako si na gmailu).. meni je tamo bio mail
Samo Čelik zenički !!!
- BatistutA19
Danas oko 16 h sam dobio mail ne znam za ostale kad je ko dobio i da li su svi dobili .Za sezonske pa neka anketa i tako ,ostalo necemo odavat finansije prekopirat ce nam ovi sto citaju
Meni na iCloudu, konstantno u spam idu mailovi od kluba. Tako da provjeri i to. Nemoguće je da kao član kluba nisi dobio mail. Može biti da si na zahtjevu možda ružno napisao ili da su oni pogrešno prepisali. Uglavnom provjeri spam ako ne nađeš piši im na mail, odgovorit će ti.
Tako je,ni ja nisam odmah vidio.samocelik je napisao/la: ↑22 srp 2026, 21:38Meni na iCloudu, konstantno u spam idu mailovi od kluba. Tako da provjeri i to. Nemoguće je da kao član kluba nisi dobio mail. Može biti da si na zahtjevu možda ružno napisao ili da su oni pogrešno prepisali. Uglavnom provjeri spam ako ne nađeš piši im na mail, odgovorit će ti.
Evo i ja udoh sad na svoj mail kad nađoh u spam posti današnja 2 maila od kluba
Valja sad popuniti anketu kao u školi da sam

Svaka čast klubu na ovoj anketi ovako bi češće trebalo raditi
Valja sad popuniti anketu kao u školi da sam
Svaka čast klubu na ovoj anketi ovako bi češće trebalo raditi
Dosao je nedavno i mail za skupstinu s dnevnim redom.
Da i to je doslo, ali nije materijal jos. Na to sam mislio, a poziv za Skupstinu jeste dosao.
Samo Čelik zenički !!!
Nema, poslo sam mail. Moguće je da nije dobro upisansamocelik je napisao/la: ↑22 srp 2026, 21:38Meni na iCloudu, konstantno u spam idu mailovi od kluba. Tako da provjeri i to. Nemoguće je da kao član kluba nisi dobio mail. Može biti da si na zahtjevu možda ružno napisao ili da su oni pogrešno prepisali. Uglavnom provjeri spam ako ne nađeš piši im na mail, odgovorit će ti.
Dize se prasina