Transferi 2026/27

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
Cr7legia
12. igrač

Re: Transferi 2026/27

Post Postao/la Cr7legia »

laudrup je napisao/la: 02 srp 2026, 14:43 Oblačan dan, ne ide danas, sunca iza oblaka ne godi za fotografije. Škilji se očima.
:? Ne govori nam to @Laudrup.
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Steta Simcic kojeg sam ranije spominjao potpisao za Siroki. Vidjet cemo kakav ce biti i hoce li biti razloga za zaljenje. Gledam dostupna krila na nasem trzistu i ne vidim nijedno koje bi financijski i kvalitetom bilo pogodak. Mislim da se treba pokusati okrenuti stranom trzistu za tu poziciju i dovesti nekoga iz inostranstva.

Od nasih ostaje Efendic iz Stupcanice i Basic iz Laktasa, ali oni mogu doci kao rezerva i da popune u21 mjesto. Jovic ostaje opcija.
Mozda eventualno Luka Bulatovic iz Srbije. 27 godina iza sebe ima sjajnu sezonu u Makedoniji, ali upitno koliko je ta liga kvalitetna u usporedbi s PL

Svakako evo highlightsi
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Koliko vidim nije neka ponuda na trzistu, ne treba zuriti, ina vremena, ttakodjer i ovi sto sad nabijaju cijeen poslije cr popustati.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

laudrup je napisao/la: 02 srp 2026, 14:43 Oblačan dan, ne ide danas, sunca iza oblaka ne godi za fotografije. Škilji se očima.
slika

:mrgreen:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Rz88 je napisao/la: 02 srp 2026, 15:20 Steta Simcic kojeg sam ranije spominjao potpisao za Siroki. Vidjet cemo kakav ce biti i hoce li biti razloga za zaljenje. Gledam dostupna krila na nasem trzistu i ne vidim nijedno koje bi financijski i kvalitetom bilo pogodak. Mislim da se treba pokusati okrenuti stranom trzistu za tu poziciju i dovesti nekoga iz inostranstva.

Od nasih ostaje Efendic iz Stupcanice i Basic iz Laktasa, ali oni mogu doci kao rezerva i da popune u21 mjesto. Jovic ostaje opcija.
Mozda eventualno Luka Bulatovic iz Srbije. 27 godina iza sebe ima sjajnu sezonu u Makedoniji, ali upitno koliko je ta liga kvalitetna u usporedbi s PL

Svakako evo highlightsi
Sa Simcicem se pricalo vise od mjesec dana. Bilo je bas blizu da se dovede, na kraju je otisao u Siroki za iste uslove koje mu je Celik nudio
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

strucnjak9 je napisao/la: 02 srp 2026, 17:13
Rz88 je napisao/la: 02 srp 2026, 15:20 Steta Simcic kojeg sam ranije spominjao potpisao za Siroki. Vidjet cemo kakav ce biti i hoce li biti razloga za zaljenje. Gledam dostupna krila na nasem trzistu i ne vidim nijedno koje bi financijski i kvalitetom bilo pogodak. Mislim da se treba pokusati okrenuti stranom trzistu za tu poziciju i dovesti nekoga iz inostranstva.

Svakako evo highlightsi
Sa Simcicem se pricalo vise od mjesec dana. Bilo je bas blizu da se dovede, na kraju je otisao u Siroki za iste uslove koje mu je Celik nudio
Koji debil, izabrat Sirki ispred Celika za iste uslove.
Razumijem da su kontantni u PL ali ambijent stadion, grad , navijaci
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Za napadaca su mi idalje najbolje opcije Jurina i Mujagic, ali neko rece da su preskupi.
Adi Alic je slobodan, odlicna sezona iza njega, ali isto tako 3 gola u 55 utakmica u PL u karijeri. Agencija kao kod Talhe, Hrvanovica, Kinga, Sutkovica, Pucea, Prgude... 24 godine ima.
Semir Smajlgaic, Karlo Peric... koliko su realne opcije?
Mulato otisao u Spartak iz Posusja.
Vinogradac otisao u Nizozemsku iz Triglava.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Rz88 je napisao/la: 02 srp 2026, 18:12 Za napadaca su mi idalje najbolje opcije Jurina i Mujagic, ali neko rece da su preskupi.
Adi Alic je slobodan, odlicna sezona iza njega, ali isto tako 3 gola u 55 utakmica u PL u karijeri. Agencija kao kod Talhe, Hrvanovica, Kinga, Sutkovica, Pucea, Prgude... 24 godine ima.
Semir Smajlgaic, Karlo Peric... koliko su realne opcije?
Mulato otisao u Spartak iz Posusja.
Vinogradac otisao u Nizozemsku iz Triglava.
Mulato se vratio u Spartak, bila je posudba u Posusju.
LoSin

Post Postao/la LoSin »

https://www.facebook.com/share/1EKSeB6Z ... tid=wwXIfr
da li je ko skontao stranca pored Hrvanovica ne cini mi se ko poznat?
Robija do Tokija🖤❤️
Odgovori