Transferi 2026/27
Re: Transferi 2026/27
Steta Simcic kojeg sam ranije spominjao potpisao za Siroki. Vidjet cemo kakav ce biti i hoce li biti razloga za zaljenje. Gledam dostupna krila na nasem trzistu i ne vidim nijedno koje bi financijski i kvalitetom bilo pogodak. Mislim da se treba pokusati okrenuti stranom trzistu za tu poziciju i dovesti nekoga iz inostranstva.
Od nasih ostaje Efendic iz Stupcanice i Basic iz Laktasa, ali oni mogu doci kao rezerva i da popune u21 mjesto. Jovic ostaje opcija.
Mozda eventualno Luka Bulatovic iz Srbije. 27 godina iza sebe ima sjajnu sezonu u Makedoniji, ali upitno koliko je ta liga kvalitetna u usporedbi s PL
Svakako evo highlightsi
Od nasih ostaje Efendic iz Stupcanice i Basic iz Laktasa, ali oni mogu doci kao rezerva i da popune u21 mjesto. Jovic ostaje opcija.
Mozda eventualno Luka Bulatovic iz Srbije. 27 godina iza sebe ima sjajnu sezonu u Makedoniji, ali upitno koliko je ta liga kvalitetna u usporedbi s PL
Svakako evo highlightsi
-
prisonbreak
Koliko vidim nije neka ponuda na trzistu, ne treba zuriti, ina vremena, ttakodjer i ovi sto sad nabijaju cijeen poslije cr popustati.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
strucnjak9
Sa Simcicem se pricalo vise od mjesec dana. Bilo je bas blizu da se dovede, na kraju je otisao u Siroki za iste uslove koje mu je Celik nudioRz88 je napisao/la: ↑02 srp 2026, 15:20 Steta Simcic kojeg sam ranije spominjao potpisao za Siroki. Vidjet cemo kakav ce biti i hoce li biti razloga za zaljenje. Gledam dostupna krila na nasem trzistu i ne vidim nijedno koje bi financijski i kvalitetom bilo pogodak. Mislim da se treba pokusati okrenuti stranom trzistu za tu poziciju i dovesti nekoga iz inostranstva.
Svakako evo highlightsi
Koji debil, izabrat Sirki ispred Celika za iste uslove.strucnjak9 je napisao/la: ↑02 srp 2026, 17:13Sa Simcicem se pricalo vise od mjesec dana. Bilo je bas blizu da se dovede, na kraju je otisao u Siroki za iste uslove koje mu je Celik nudioRz88 je napisao/la: ↑02 srp 2026, 15:20 Steta Simcic kojeg sam ranije spominjao potpisao za Siroki. Vidjet cemo kakav ce biti i hoce li biti razloga za zaljenje. Gledam dostupna krila na nasem trzistu i ne vidim nijedno koje bi financijski i kvalitetom bilo pogodak. Mislim da se treba pokusati okrenuti stranom trzistu za tu poziciju i dovesti nekoga iz inostranstva.
Svakako evo highlightsi
Razumijem da su kontantni u PL ali ambijent stadion, grad , navijaci
Za napadaca su mi idalje najbolje opcije Jurina i Mujagic, ali neko rece da su preskupi.
Adi Alic je slobodan, odlicna sezona iza njega, ali isto tako 3 gola u 55 utakmica u PL u karijeri. Agencija kao kod Talhe, Hrvanovica, Kinga, Sutkovica, Pucea, Prgude... 24 godine ima.
Semir Smajlgaic, Karlo Peric... koliko su realne opcije?
Mulato otisao u Spartak iz Posusja.
Vinogradac otisao u Nizozemsku iz Triglava.
Adi Alic je slobodan, odlicna sezona iza njega, ali isto tako 3 gola u 55 utakmica u PL u karijeri. Agencija kao kod Talhe, Hrvanovica, Kinga, Sutkovica, Pucea, Prgude... 24 godine ima.
-
prisonbreak
Mulato se vratio u Spartak, bila je posudba u Posusju.Rz88 je napisao/la: ↑02 srp 2026, 18:12 Za napadaca su mi idalje najbolje opcije Jurina i Mujagic, ali neko rece da su preskupi.
https://www.facebook.com/share/1EKSeB6Z ... tid=wwXIfr
da li je ko skontao stranca pored Hrvanovica ne cini mi se ko poznat?
da li je ko skontao stranca pored Hrvanovica ne cini mi se ko poznat?
Robija do Tokija