Transferi 2026/27

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
Odgovori
Cr7legia
12. igrač

Re: Transferi 2026/27

Post Postao/la Cr7legia »

laudrup je napisao/la: 02 srp 2026, 14:43 Oblačan dan, ne ide danas, sunca iza oblaka ne godi za fotografije. Škilji se očima.
:? Ne govori nam to @Laudrup.
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Steta Simcic kojeg sam ranije spominjao potpisao za Siroki. Vidjet cemo kakav ce biti i hoce li biti razloga za zaljenje. Gledam dostupna krila na nasem trzistu i ne vidim nijedno koje bi financijski i kvalitetom bilo pogodak. Mislim da se treba pokusati okrenuti stranom trzistu za tu poziciju i dovesti nekoga iz inostranstva.

Od nasih ostaje Efendic iz Stupcanice i Basic iz Laktasa, ali oni mogu doci kao rezerva i da popune u21 mjesto. Jovic ostaje opcija.
Mozda eventualno Luka Bulatovic iz Srbije. 27 godina iza sebe ima sjajnu sezonu u Makedoniji, ali upitno koliko je ta liga kvalitetna u usporedbi s PL

Svakako evo highlightsi
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Koliko vidim nije neka ponuda na trzistu, ne treba zuriti, ina vremena, ttakodjer i ovi sto sad nabijaju cijeen poslije cr popustati.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

laudrup je napisao/la: 02 srp 2026, 14:43 Oblačan dan, ne ide danas, sunca iza oblaka ne godi za fotografije. Škilji se očima.
slika

:mrgreen:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Rz88 je napisao/la: 02 srp 2026, 15:20 Steta Simcic kojeg sam ranije spominjao potpisao za Siroki. Vidjet cemo kakav ce biti i hoce li biti razloga za zaljenje. Gledam dostupna krila na nasem trzistu i ne vidim nijedno koje bi financijski i kvalitetom bilo pogodak. Mislim da se treba pokusati okrenuti stranom trzistu za tu poziciju i dovesti nekoga iz inostranstva.

Od nasih ostaje Efendic iz Stupcanice i Basic iz Laktasa, ali oni mogu doci kao rezerva i da popune u21 mjesto. Jovic ostaje opcija.
Mozda eventualno Luka Bulatovic iz Srbije. 27 godina iza sebe ima sjajnu sezonu u Makedoniji, ali upitno koliko je ta liga kvalitetna u usporedbi s PL

Svakako evo highlightsi
Sa Simcicem se pricalo vise od mjesec dana. Bilo je bas blizu da se dovede, na kraju je otisao u Siroki za iste uslove koje mu je Celik nudio
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

strucnjak9 je napisao/la: 02 srp 2026, 17:13
Rz88 je napisao/la: 02 srp 2026, 15:20 Steta Simcic kojeg sam ranije spominjao potpisao za Siroki. Vidjet cemo kakav ce biti i hoce li biti razloga za zaljenje. Gledam dostupna krila na nasem trzistu i ne vidim nijedno koje bi financijski i kvalitetom bilo pogodak. Mislim da se treba pokusati okrenuti stranom trzistu za tu poziciju i dovesti nekoga iz inostranstva.

Svakako evo highlightsi
Sa Simcicem se pricalo vise od mjesec dana. Bilo je bas blizu da se dovede, na kraju je otisao u Siroki za iste uslove koje mu je Celik nudio
Koji debil, izabrat Sirki ispred Celika za iste uslove.
Razumijem da su kontantni u PL ali ambijent stadion, grad , navijaci
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Za napadaca su mi idalje najbolje opcije Jurina i Mujagic, ali neko rece da su preskupi.
Adi Alic je slobodan, odlicna sezona iza njega, ali isto tako 3 gola u 55 utakmica u PL u karijeri. Agencija kao kod Talhe, Hrvanovica, Kinga, Sutkovica, Pucea, Prgude... 24 godine ima.
Semir Smajlgaic, Karlo Peric... koliko su realne opcije?
Mulato otisao u Spartak iz Posusja.
Vinogradac otisao u Nizozemsku iz Triglava.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Rz88 je napisao/la: 02 srp 2026, 18:12 Za napadaca su mi idalje najbolje opcije Jurina i Mujagic, ali neko rece da su preskupi.
Adi Alic je slobodan, odlicna sezona iza njega, ali isto tako 3 gola u 55 utakmica u PL u karijeri. Agencija kao kod Talhe, Hrvanovica, Kinga, Sutkovica, Pucea, Prgude... 24 godine ima.
Semir Smajlgaic, Karlo Peric... koliko su realne opcije?
Mulato otisao u Spartak iz Posusja.
Vinogradac otisao u Nizozemsku iz Triglava.
Mulato se vratio u Spartak, bila je posudba u Posusju.
LoSin

Post Postao/la LoSin »

https://www.facebook.com/share/1EKSeB6Z ... tid=wwXIfr
da li je ko skontao stranca pored Hrvanovica ne cini mi se ko poznat?
Robija do Tokija🖤❤️
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Cinvict35 je napisao/la: 02 srp 2026, 17:27
strucnjak9 je napisao/la: 02 srp 2026, 17:13

Svakako evo highlightsi
Koji debil, izabrat Sirki ispred Celika za iste uslove.
Razumijem da su kontantni u PL ali ambijent stadion, grad , navijaci
Ma sigurno dobio "na ruke" i to da je presudilo.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Anes Krdzalic se razišao sa Sarajevom,znam da je nemoguće,ali kako bi ga bilo dobro dovesti,majko moja.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

R0B1J4SH je napisao/la: 03 srp 2026, 00:40 Anes Krdzalic se razišao sa Sarajevom,znam da je nemoguće,ali kako bi ga bilo dobro dovesti,majko moja.
Ko pitq taj ne skita, nista nije nemoguce mozda momak pristane zbog minutaze ili zdrave sredine i normalno moras iskesat jel bar 10 000km zq njega(sto je njemu vjr malo) al moze se mozda i zarqdit.
Jbg koliko je dobro dovodit igrace koji ce igrat sezonu al nemas teorije nesto zaradit.
Odgovori