Neka ovih jos, ni pola godine ih ne nosamo, a bas dobri.
NK Čelik
Re: NK Čelik
Dresovi su odlicni, samo im je jedina mana sto su rodjendanska garnitura, pa bi samo po sebi trebalo da im je "istekao rok". Inace, ovu garnituru smo nosili cijelu proslu sezonu (pocev od drugog kola sa Tomislavom).
Vjerujem da ce bijela garnitura ostati ista, jer nju smo dobili naknadno, a taman odgovara za gostovanja i top su.
Vjerujem da ce bijela garnitura ostati ista, jer nju smo dobili naknadno, a taman odgovara za gostovanja i top su.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
Guest.1945
Odlično urađeno sa ulaznicam.
Sveukupna cijena za narednu sezonu:
18 utakmica Zapad: 228KM
18 utakmica Istok: 154KM
18 utakmica Jug: 112KM
18 utakmica Kids: 64KM
I neka sezonske budu:
Zapad 200KM, clanovi 100KM
Istok 140KM, clanovi 70KM
Jug 100KM, clanovi 50KM
Kids 20KM, ne znam ima li za clanove
One ostale kategorije studenti, penzioneri, invalidi... bih izbacio. Ili si clan ili nisi...
Vjerujem da se ovako moze i clanstvo dignuti jer je svima isplatljivije onda uzeti clansku i sezonsku, pogotovo za zapad.
18 utakmica Zapad: 228KM
18 utakmica Istok: 154KM
18 utakmica Jug: 112KM
18 utakmica Kids: 64KM
I neka sezonske budu:
Zapad 200KM, clanovi 100KM
Istok 140KM, clanovi 70KM
Jug 100KM, clanovi 50KM
Kids 20KM, ne znam ima li za clanove
One ostale kategorije studenti, penzioneri, invalidi... bih izbacio. Ili si clan ili nisi...
Vjerujem da se ovako moze i clanstvo dignuti jer je svima isplatljivije onda uzeti clansku i sezonsku, pogotovo za zapad.
Mislim da istice ugovor sa fundusom u augustu, mozda se ceka i to da zavrsi, da bi se uopste uslo u neku proceduru sa macronom direktno ili nekom drugom markom.phillies je napisao/la: ↑30 lip 2026, 09:34 Dresovi su odlicni, samo im je jedina mana sto su rodjendanska garnitura, pa bi samo po sebi trebalo da im je "istekao rok". Inace, ovu garnituru smo nosili cijelu proslu sezonu (pocev od drugog kola sa Tomislavom).
228 KM za zapdnu tribinu u toku sezone...Ocekujem sezonsku ne ispod 200 KM. Ako bude vazio popust za clanove kao proslih sezona, sasvim prihvatljivo za uzeti clansku + sezonku (ko jos nije postao clan).
Samo Čelik zenički !!!
-
Luis Nazario da Lima
Pa jeb* majku jel ima ista da ova uprava nije ispostovala, pa i sa ovim ulaznicama....sve za teskase zenicke sto im je marka ko planina.
Ovo nema nigdje da se ovoliko misli na navijace, kad bi ispali opet u kantonalnu moju podrsku imaju vjecno.
Svaka cast za sve bgmi
A dresovi su nam prelijepi ali kvalitet presmjesan realno.
Treba nam direktni kontakt pa koja god marka da bude.
Ovo nema nigdje da se ovoliko misli na navijace, kad bi ispali opet u kantonalnu moju podrsku imaju vjecno.
Svaka cast za sve bgmi
A dresovi su nam prelijepi ali kvalitet presmjesan realno.
Treba nam direktni kontakt pa koja god marka da bude.
Prihod od ulaznica po mojoj procjeni 1.2m KM prve sezone u PL
-
RealMadrid
Hoće li se produžiti ugovor Jenjiću, nadam se da neće.
-
PatrickBateman
On svakako kad je dolazio nije potpisao do kraja ove sezone, ako se ne varam.RealMadrid je napisao/la: ↑30 lip 2026, 11:53 Hoće li se produžiti ugovor Jenjiću, nadam se da neće.
Srce, čast i ponos!
Danas je u prostorijama kluba potpisan jednoipolgodišnji ugovor između NK Čelik i Brune Jenjića.
Jenjić je potpisao ugovor i za narednu sezonu, tu je i nema pregovora s njim.
Jenjić je potpisao ugovor i za narednu sezonu, tu je i nema pregovora s njim.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Jenjic ce biti nase iznenadjenje sezone, samo da ga povrede i prehlade zaobidju na pripremama
Nek se cuva propuha i ne sjeda vruc na beton...
Inace danas:

PS. Ono go.vno seljacko ne zaboravlja, Čelik treba angazovati sva raspoloziva sredstva da se obezbjedi oko pitanja stadiona. Ako treba i na ulicu da se ide ponovo, ici cemo.
Inace danas:

PS. Ono go.vno seljacko ne zaboravlja, Čelik treba angazovati sva raspoloziva sredstva da se obezbjedi oko pitanja stadiona. Ako treba i na ulicu da se ide ponovo, ici cemo.
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 30 lip 2026, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!
Moglo se svesti i na dvije kategore, Borac, Zrinjski, Velež, Željo i Sarajevo jedna, druga Široki, Radnik, Sloga, BSK.
Realno 15KM najbolja natkrivena tribina u državi za derbi utakmice je sasvim normalna cijena. Što @avenija kaže, koncert nekog ljakana je 20KM
Realno 15KM najbolja natkrivena tribina u državi za derbi utakmice je sasvim normalna cijena. Što @avenija kaže, koncert nekog ljakana je 20KM