NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.

Najviše deficitarna pozicija u Čeliku po vama je?

Anketa traje do: 02 srp 2026, 14:37.

Golman
0
Nema glasova.
Bekovi
2
10%
Stoperi
2
10%
Defanzivni centralni vezni
0
Nema glasova.
Ofanzivni centralni vezni
9
43%
Krila
2
10%
Napadač
6
29%

Ukupno glasova: 21

Almir2018

Re: NK Čelik

Post Postao/la Almir2018 »

Po meni nama jos treba minimum 5 igrača
Golman ofanzivni veznjak napadač jer masic nema šanse da izdrži sam sezonu jos jedno krilo i lijevi bek
Sto se tice hrvanovica sasvim solidno pojačanje
A zna li neko sta je sa kingom ostaje li on?
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Golman ce se traziti, ali nije pod moranjem, Šutković je idealan za Premijer ligu plus zaštićeno godište. Još napadač, krilo i jedan veznjak to je to, mislim da cemo na kraju doci do brojke od 8 novih igraca uz dobre pripreme ocekujem da budemo tvrd orah svakoj ekipi, posebno na nasem stadionu
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Eugen je napisao/la: 27 lip 2026, 18:17 Golman ce se traziti, ali nije pod moranjem, Šutković je idealan za Premijer ligu plus zaštićeno godište. Još napadač, krilo i jedan veznjak to je to, mislim da cemo na kraju doci do brojke od 8 novih igraca uz dobre pripreme ocekujem da budemo tvrd orah svakoj ekipi, posebno na nasem stadionu
Po meni lijevi bek je moranje. Smajlovic i Popovic ne mogu ti iznijeti, cak i Smajlovic sto je ostavljen dobro je pogledan.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

........................Šutković(u-21).................
Sivac.........Horić(C)......Mašetić.........?????
....................Amoah.........Omić....................
.............................Mohedano.......................
Hrvanović.............................................Faraj......
...........................??????(Mašić)
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Dobro doso Aldine!.
Sjecam ga se kao igraca Zrinjskog meni je on dobar bio i mislim za Celik da je sasvim korektno pojacanje u napadu samo da bude zdrav i spreman.
Mi moramo bit svjesni da je ovo nas maximum.pojacanja kakva dovodimo e samo da se to uklopi slozi i trebalo bi bit dovoljno za opstanak i uz dobru podrsku navijaca.
A ta mastanja o mega pojacanjima ili ko sto neko kaze napadanje Kupa to stvarno iskjucite i zaboravite i treba bit samo realan i onda cemo svi bit zadovoljni .
Nit mozemo nesto napadat Europu nit mozemo preko kupa sta uradit,nemamo taj kvalitet nit cemo ga imat .
Ova liga kakva god da je ,kakvo god sudjenje bilo na kraju tabela pokazuje stvarnu sliku a to sto sarajevski klubovi prvo ne mogu parirat Zrinjskom i Borcu to je do njih a ne trazit krivca u sudijama,savezu u Zrinjskom ili Borcu.Na kraju krajeva ti klubovi naprave rezultat u Europi a ovi svi ispadnu odmah..Ne bojim se sudjenja i te teorije zavjere bosnjaci hrvati srbi Vico savez sudije i na kraju se svi poredaju po kvalitetu.
I nama nije niko kriv bio nego mi ,dok nismo pomeli svoju avliju i resetirali se ne bi milimetra napredovali ,samo sto sad nakon reseta nemamo jos taj kvalitet.
BatistutA19

I da dodam Sutkovic br 1 em U 21 a ima kvalitet i treba mu dat sansu ,bolje on prvi golman nego igrac U21 da imas manje na terenu tj da nemas kvalitet a mi kvalitetnog U21 igraca za Wwin ligu BiH nemamo.
BatistutA19

Moram dodat opet nesto ali da kritikujem Dinu ,dragi Dino kao ozbiljan portal ne mozes pravit greske i lapsuze u clancima velike.
Bosna i Hercegovina igra 1/16 sa Amerikom a ne 1/8 kako pise u clanku o reprezentaciji BiH..
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Ne znam jel iko postavljao ovu objavu, ali eto nek se zna:

slika
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
phillies
12. igrač

Avenija je napisao/la: 24 lip 2026, 13:42 Hajde ko je kreativan dajte neke prijedloge da stavim za anketu slogan za premijer ligu pa da glasamo. Možda i klubu pomogne kao inspiracija za natpis na sezonskim ulaznicama a i na budućim članskim krajem godine..

Svaku sezonu ovih 5-6 godina nešto se istaklo u prvi plan od "džira po ZDK, "delirijum" do sada "srcem svim" "evo nas tu smo" itd..
"....da podivljamo!!!"
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Hoće li biti kakva prijateljska za vikend? Nešto mi malo samo Zvijezda prije Kupresa.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Generalka 1.8 na Bilinom polju protiv BSK-a
phillies
12. igrač

Hajd da malo odmorimo od pojacanja. Kakve vi dresove ocekujete u novoj sezoni?
Samo Čelik zenički !!!

Bufon

Post Postao/la Bufon »

phillies je napisao/la: 30 lip 2026, 08:13 Hajd da malo odmorimo od pojacanja. Kakve vi dresove ocekujete u novoj sezoni?
Očekujem samo da bude svega u dovoljnim količinama 😀
Vjerujem da će biti lijepi.
phillies
12. igrač

Bufon je napisao/la: 30 lip 2026, 08:23
phillies je napisao/la: 30 lip 2026, 08:13 Hajd da malo odmorimo od pojacanja. Kakve vi dresove ocekujete u novoj sezoni?
Očekujem samo da bude svega u dovoljnim količinama 😀
Vjerujem da će biti lijepi.
Prvi odgovor na pitanje, i odmah tacan :rock: :rock:
Samo Čelik zenički !!!

Odgovori