NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.

Najviše deficitarna pozicija u Čeliku po vama je?

Anketa traje do: 02 srp 2026, 14:37.

Golman
2
9%
Bekovi
2
9%
Stoperi
2
9%
Defanzivni centralni vezni
0
Nema glasova.
Ofanzivni centralni vezni
9
39%
Krila
2
9%
Napadač
6
26%

Ukupno glasova: 23

Redbull
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Redbull »

phillies je napisao/la: 30 lip 2026, 08:13 Hajd da malo odmorimo od pojacanja. Kakve vi dresove ocekujete u novoj sezoni?
Neka ovih jos, ni pola godine ih ne nosamo, a bas dobri.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Dresovi su odlicni, samo im je jedina mana sto su rodjendanska garnitura, pa bi samo po sebi trebalo da im je "istekao rok". Inace, ovu garnituru smo nosili cijelu proslu sezonu (pocev od drugog kola sa Tomislavom).
Vjerujem da ce bijela garnitura ostati ista, jer nju smo dobili naknadno, a taman odgovara za gostovanja i top su.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Odlično urađeno sa ulaznicam.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Sveukupna cijena za narednu sezonu:
18 utakmica Zapad: 228KM
18 utakmica Istok: 154KM
18 utakmica Jug: 112KM
18 utakmica Kids: 64KM

I neka sezonske budu:
Zapad 200KM, clanovi 100KM
Istok 140KM, clanovi 70KM
Jug 100KM, clanovi 50KM
Kids 20KM, ne znam ima li za clanove

One ostale kategorije studenti, penzioneri, invalidi... bih izbacio. Ili si clan ili nisi...

Vjerujem da se ovako moze i clanstvo dignuti jer je svima isplatljivije onda uzeti clansku i sezonsku, pogotovo za zapad.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

phillies je napisao/la: 30 lip 2026, 09:34 Dresovi su odlicni, samo im je jedina mana sto su rodjendanska garnitura, pa bi samo po sebi trebalo da im je "istekao rok". Inace, ovu garnituru smo nosili cijelu proslu sezonu (pocev od drugog kola sa Tomislavom).
Vjerujem da ce bijela garnitura ostati ista, jer nju smo dobili naknadno, a taman odgovara za gostovanja i top su.
Mislim da istice ugovor sa fundusom u augustu, mozda se ceka i to da zavrsi, da bi se uopste uslo u neku proceduru sa macronom direktno ili nekom drugom markom.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

228 KM za zapdnu tribinu u toku sezone...Ocekujem sezonsku ne ispod 200 KM. Ako bude vazio popust za clanove kao proslih sezona, sasvim prihvatljivo za uzeti clansku + sezonku (ko jos nije postao clan).
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Pa jeb* majku jel ima ista da ova uprava nije ispostovala, pa i sa ovim ulaznicama....sve za teskase zenicke sto im je marka ko planina.
Ovo nema nigdje da se ovoliko misli na navijace, kad bi ispali opet u kantonalnu moju podrsku imaju vjecno.
Svaka cast za sve bgmi

A dresovi su nam prelijepi ali kvalitet presmjesan realno.
Treba nam direktni kontakt pa koja god marka da bude.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Prihod od ulaznica po mojoj procjeni 1.2m KM prve sezone u PL
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Hoće li se produžiti ugovor Jenjiću, nadam se da neće.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

RealMadrid je napisao/la: 30 lip 2026, 11:53 Hoće li se produžiti ugovor Jenjiću, nadam se da neće.
On svakako kad je dolazio nije potpisao do kraja ove sezone, ako se ne varam.
Srce, čast i ponos!
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Danas je u prostorijama kluba potpisan jednoipolgodišnji ugovor između NK Čelik i Brune Jenjića.

Jenjić je potpisao ugovor i za narednu sezonu, tu je i nema pregovora s njim.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
zastava

Post Postao/la zastava »

Jenjic ce biti nase iznenadjenje sezone, samo da ga povrede i prehlade zaobidju na pripremama
Odgovori