FK Željezničar

Tema posvećena FK Željezničar okuplja sve navijače i ljubitelje kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, igračkom kadru, transferima, rezultatima i aktuelnim dešavanjima vezanim za Plave sa Grbavice.
Robusnatefaltava

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Robusnatefaltava »

Pablo11 je napisao/la: 26 lip 2026, 02:43 Pomalo ljudi, plate legle, ono sto je istina da je ruzno da se niko ne oglasava za prozivku, ali bice kroz koji dan sve.
Nema prozivke jer je dns i sutra stadion zatvoren zbog obaveza k uefi i prvenstva
tiagofaria25

Post Postao/la tiagofaria25 »

Riquelme je napisao/la: 26 lip 2026, 03:36 Evo u kratkim crtama.

Pripreme su pred nama i na vrijeme su. Ne možete gledati Sarajevo i Borac i porediti nas kada oni imaju Europu dosta prije naše lige.
A jel se mozemo porediti sa Sirokim, Celikom i Radnikom? Ili ce i oni postati svemirski brod za nas.

Klub ne moze organizovati pocetak priprema, ni objaviti igrace koji su otisli. Srce me zaboli kad vidim do cega je dosao klub. A vi branite ove ili one, svako ko je zajahao imao je interes i vecinski ga ostvario, a klub unazadio na ovaj ili onaj nacin.
Riquelme

Post Postao/la Riquelme »

tiagofaria25 je napisao/la: 26 lip 2026, 13:08
Riquelme je napisao/la: 26 lip 2026, 03:36 Evo u kratkim crtama.

Pripreme su pred nama i na vrijeme su. Ne možete gledati Sarajevo i Borac i porediti nas kada oni imaju Europu dosta prije naše lige.
A jel se mozemo porediti sa Sirokim, Celikom i Radnikom? Ili ce i oni postati svemirski brod za nas.

Klub ne moze organizovati pocetak priprema, ni objaviti igrace koji su otisli. Srce me zaboli kad vidim do cega je dosao klub. A vi branite ove ili one, svako ko je zajahao imao je interes i vecinski ga ostvario, a klub unazadio na ovaj ili onaj nacin.
A jarane branim svakog ko nema nikakve veze sa Željom, eto.
Da Bog da svi iz kluba koji su igrali u Želji otišli i nikad više ne doveli nijednog Željinog vojnika. Izvinite što sam za nešto novo, što mi je dopizdilo gledati egoističnog Misketa, pjanog Badžaka, Tanovića sa sporazumom s Arapima gdje se nismo zaštitili i ovi su otišli samo poslije mjesec dana itd.
Eto prošle sezone je sve bilo posloženo na ljeto, pojačanja na vrijeme, finansije, velike plate, Adžem se kurčio po televizijama da ovaj put on sam sebi bira ekipu pa dokle smo došli? Kaže Adžem on će preuzet odgovornost ako krene po zlu. I gdje je sad? Što ne preuzme? Ili će ponovo dignuti kredit kao prošli put :mrgreen:
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš.
Manijakdokraja9

Post Postao/la Manijakdokraja9 »

Hrasno15 je napisao/la: 26 lip 2026, 11:24 Ako je pozitivna vijest da su plate isplaćene, onda smo mi baš u velikim problemima. Brzo će ponedjeljak, nadati se najboljem ali biti spremni i na loše vijesti.
Kod pitara redovno kasne plate po par mjeseci, kao i kod drugih klubova. Provjereno znam da Zeljo ima najredovnije plate u ligi. Trenutno je neki prijelomni period pa nije nista strasno sto su kasnile plate s obzirom da su vec isplacene.
UzivaocKajkuta

Post Postao/la UzivaocKajkuta »

malo jesmo neozbiljni sa zvanicnom, al strpite se...
barem do kraja ove sedmice, sve kasnije razumijem bijes koji bi nastao vas a i moj
a pehari su tu
PehariSuTu

Post Postao/la PehariSuTu »

UzivaocKajkuta je napisao/la: 26 lip 2026, 14:15 malo jesmo neozbiljni sa zvanicnom, al strpite se...
barem do kraja ove sedmice, sve kasnije razumijem bijes koji bi nastao vas a i moj
Malo neozbiljni ?
10 milja članova buraz čeka pola mjeseca za neku informaciju....
Pablo11

Post Postao/la Pablo11 »

Hrasno15 je napisao/la: 26 lip 2026, 11:24 Ako je pozitivna vijest da su plate isplaćene, onda smo mi baš u velikim problemima. Brzo će ponedjeljak, nadati se najboljem ali biti spremni i na loše vijesti.
Jesu pozitivne jer su Mirviceve pare, a ne neki krediti kao sto se pisalo.
UzivaocKajkuta

PehariSuTu je napisao/la: 26 lip 2026, 16:14
UzivaocKajkuta je napisao/la: 26 lip 2026, 14:15 malo jesmo neozbiljni sa zvanicnom, al strpite se...
Malo neozbiljni ?
10 milja članova buraz čeka pola mjeseca za neku informaciju....
sve se ja slazem, al koliko ja znam radi se punom snagom, sacekajmo do kraja sedmice ako ne bude tako, i ja ko najveci optimista krecem malo objektivnije gledat
a pehari su tu
jointunija

Post Postao/la jointunija »

Pablo11 je napisao/la: 26 lip 2026, 16:33
Tako je,sa obzirom da Veležu kasni 4 mjeseca,pogančerima kasni,ustvari svima kasni,a ti crveni kmeri igraju za 10 dana Evropu,otišlo im 7 igrača iz prve postave,a niko ih ne dere po portalima!
UzivaocKajkuta

jointunija je napisao/la: 26 lip 2026, 20:02
Tako je,sa obzirom da Veležu kasni 4 mjeseca,pogančerima kasni,ustvari svima kasni,a ti crveni kmeri igraju za 10 dana Evropu,otišlo im 7 igrača iz prve postave,a niko ih ne dere po portalima!
a sto imaju pripreme u lijasu i hrasnici..., niko a da kaze za njih
a pehari su tu
Riquelme

Post Postao/la Riquelme »

Vraćaju se neka stara lica na neke forume..Čekali valjda da se raja okrene protiv Mirvića pa da kažu e jesam vam rekao.
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš.
PehariSuTu

Post Postao/la PehariSuTu »

jointunija je napisao/la: 26 lip 2026, 20:02
Pa prestanite nas porediti više s pijacom.
Šta nas boli qrac što im kasni, pričate o nekom raspadu kod njih, ljudi izborili evropu, jedini imaju čovjeka u savezu.
Mi kao najveći klub u državi s najvećom posjetom, armiju navijača, ubjedljivo najviše članova ne zaslužujemo status nekakvog bezvlašća.
Imamo investitora a nemamo statut i nećemo ga imati.
Dva puta pomjeramo pripreme, nemamo trenera, ostali su nam igrači koji su beskorisni s debelim ugovorima i ovaj otpad, izuzev Madzida i Pejića i dvojice povrijeđenih.
Na platnom spisku imamo sekretara koji skače po Americi, Amiru, Bekriju, tu je i Pekic koji je tu jer je eto navikao, i Mirza koji je zadnji video objavio prije rata u Iranu koji se i završio.
Nemamo trenera, igrače a i sportskog koji je status Quo.
AhmedNurudin

Post Postao/la AhmedNurudin »

Nisam siguran da li je neko pisao o tome ali da li imate informaciju o treneru golmana na početku priprema. Kenan Hasagić je sa reprezentacijom. Da li mi imamo kadar u Klubu koji ga može zamijeniti do njegovog povratka? Sa druge strane vidim da njemu Klub nije poželio sreću u objavi pred Kanadu, već samo Amiru, Edinu i Raifu Zebi, da li se radi o još jednom u nizu lapsusa na društvenim mrežama ili smo raskinuli saradnju?
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi. A.O. 💙
tiagofaria25

Post Postao/la tiagofaria25 »

Spominju se
Zakaric (33)
Despotovic (34)
Graovac (32)
Sehic (37)
Théophile-Catherine (36)
Filil Dangubic (31)

Nemojte pogresno shvatiti, itekako da ima kvaliteta ovdje, ali moze li iko perspektivan i mlad. Ili nas takvi vise ne biraju prije Borca, Zrinjskog i Sarajeva?
Orvel

Post Postao/la Orvel »

Hocel suljo killer sarnuti, treba ga dovesti mjesec dana nakon odlaska jer ako smo cirkus treba skakati na glavu.
Odgovori