bahahahs ne seri da si se sjetio lopetegija ababahahahLuis Nazario da Lima je napisao/la: ↑25 lip 2026, 22:12Ma tesko cemo mi to jos, i ok mi je ajd zeza sto nas ova dva "zlotvora" zezaju ujutro ce, poslije dzume, i toKontras'88 je napisao/la: ↑25 lip 2026, 21:36Od svega što imam želju, jedva čekam kad će informacije iz kluba biti samo klupske, kad neće biti ovih fabricija romana za sirotinju po forumima, jos bi to onda bilo ozbiljnije i zdravije.Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑25 lip 2026, 21:30
Vidis sta si s jednim postom napravio, netacnim, da mu ljudi vec pocinju jebat sve
Cemu ljudi, cemu
Sve veleobavjestajci![]()
Koliko je to moguće, pitanje je..
Al brate cemu dezinformacije.
Ja se ne sjecam bolje situacije u klubu, i dalje nije idealna svjesni smo, a ovdje takvi strucnjaci sa takvom sigurnoscu bacaju info (o platama, o kvalitetu igraca, i tezini lige, o plivajucem zamajcu) reko bi covjek pise Guardiola, Mourinho, Anceloti i Lopetegui jbt
Dajte raja opustite se, uzivajte u momentumu, necemo dobit sta sve zelimo i to je to....mozemo palamudit ovdje danima jel Sijamija PL igrac il nije, ako je uprava odlucila da sada jeste, idi na stadion i bodri ga kao da je Senad Brkic.
Uzivajmo ljudi, lijepo je biti Robijas danas![]()
Transferi 2026/27
Re: Transferi 2026/27
-
Luis Nazario da Lima
Gledam ga sinoc, jadnik znoji se, ko kod nas na bazenima u crkvicama nekad spasioci hahahahakalifa je napisao/la: ↑25 lip 2026, 23:19bahahahs ne seri da si se sjetio lopetegija ababahahahLuis Nazario da Lima je napisao/la: ↑25 lip 2026, 22:12Ma tesko cemo mi to jos, i ok mi je ajd zeza sto nas ova dva "zlotvora" zezaju ujutro ce, poslije dzume, i toKontras'88 je napisao/la: ↑25 lip 2026, 21:36
Od svega što imam želju, jedva čekam kad će informacije iz kluba biti samo klupske, kad neće biti ovih fabricija romana za sirotinju po forumima, jos bi to onda bilo ozbiljnije i zdravije.
Koliko je to moguće, pitanje je..
Al brate cemu dezinformacije.
Ja se ne sjecam bolje situacije u klubu, i dalje nije idealna svjesni smo, a ovdje takvi strucnjaci sa takvom sigurnoscu bacaju info (o platama, o kvalitetu igraca, i tezini lige, o plivajucem zamajcu) reko bi covjek pise Guardiola, Mourinho, Anceloti i Lopetegui jbt
Dajte raja opustite se, uzivajte u momentumu, necemo dobit sta sve zelimo i to je to....mozemo palamudit ovdje danima jel Sijamija PL igrac il nije, ako je uprava odlucila da sada jeste, idi na stadion i bodri ga kao da je Senad Brkic.
Uzivajmo ljudi, lijepo je biti Robijas danas![]()
-
RubikovaKocka
Nesto se desava u lozi 
Dize se prasina
Stop cenzuri, Kocka se vratio

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Mi ćemo sa pripremnim ligaškim i kupom u prvoj polusezoni do kraja godine odigrati više utakmica nego protekle cijele godine. Tako da ona tabela da su svi PL timovi kroz prošlu sezonu koristili 35 igrača u prosjeku i ne čudi.
Tek kad se kompletira roster onda se može dati neka ocjena realna. Mašić nažalost po meni nema kvalitet za prvog napadača, nema ni brzinu, ni snagu za prvog napadača PL ranga ali on kao i drugi napadač u 40 utakmica bi sigurno skupio preko 25+ nastupa, što od početka, što sa klupe. Jako neophodan u rosteru Čelika.
Zanimljivo je ovo sve pratiti ko kaže da nije laže, još kad krenu pripremne utakmice. Pa komentarisanje
Najgore što nemam predstavu uopšte ni želju niti poznajem nekog igrača kojeg bi volio vidjeti kao prvog centarfora, neka nova krila, desnog nemamo nijednog? Desetku bi volio Mehanovića a lijevi bek ne može biti Smajlović osim kao zamjena..
To je tih nekih 4-5 pozicija gdje nikoga ozbiljnog nemamo i to kad zatvorimo idemo se fajtat sa svima.
Tek kad se kompletira roster onda se može dati neka ocjena realna. Mašić nažalost po meni nema kvalitet za prvog napadača, nema ni brzinu, ni snagu za prvog napadača PL ranga ali on kao i drugi napadač u 40 utakmica bi sigurno skupio preko 25+ nastupa, što od početka, što sa klupe. Jako neophodan u rosteru Čelika.
Zanimljivo je ovo sve pratiti ko kaže da nije laže, još kad krenu pripremne utakmice. Pa komentarisanje
Najgore što nemam predstavu uopšte ni želju niti poznajem nekog igrača kojeg bi volio vidjeti kao prvog centarfora, neka nova krila, desnog nemamo nijednog? Desetku bi volio Mehanovića a lijevi bek ne može biti Smajlović osim kao zamjena..
To je tih nekih 4-5 pozicija gdje nikoga ozbiljnog nemamo i to kad zatvorimo idemo se fajtat sa svima.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Prvo kolo Siroki postava:
Sutkovic
Sabanovic Horic Masetic Popovic
Vezni Omic Mohedano
Krilo napadac Faraj
Klupa: Durmo, Hodzic, Sivac, Smajlovic, Babic, Amoah, Jenjic, Vardo, Sijamija, King, Masic
7. kolo Sloga u gostima Faraj povrijedjen, Omic kartoniran, Sabanovic nespreman
Sutkovic
Sivac Horic Masetic Popovic
Vezni Amoah Mohedano
Krilo napadac Sijamija
Klupa Durmo, Hodzic, Babic, Smajlovic, Jenjic, Vardo, King, Masic
Je li ovo dovoljna sirina i kvaliteta, pogotovo na klupi?
Sutkovic
Vezni Omic Mohedano
Krilo napadac Faraj
Klupa: Durmo, Hodzic, Sivac, Smajlovic, Babic, Amoah, Jenjic, Vardo, Sijamija, King, Masic
Sutkovic
Vezni Amoah Mohedano
Krilo napadac Sijamija
-
prisonbreak
Ovih 5 pozivija sto traze ako dovedu prave igrace, pojacanja u svakom smislu rijeci biti ce doboljno, cak mislim da i po neko odlazak ne bi stetioRz88 je napisao/la: ↑26 lip 2026, 13:44 Prvo kolo Siroki postava:
Sutkovic
Vezni Omic Mohedano
Krilo napadac Faraj
Sutkovic
Vezni Amoah Mohedano
Krilo napadac Sijamija
Napadač, krilo i ofanzivni veznjak moraju biti baš kvalitet, usudio bih se reći i kvalitetniji od ova 4 što su došla. Sviđa mi se odrađeni posao do sad, bez panike i žurbe, sačekati mudro naredne dvije, tri sedmice, do kupresa se sigurno može dovesti barem 2 igrača. Obavezno tražiti golmana i lijevog beka također.
False alarm
I ti poceo fuseriti
Samo Čelik zenički !!!
Nece intervju zabijati golove
samo nova pojacanja priznajem 
Samo Čelik zenički !!!
-
prisonbreak
Da se skupimo i kupimu kakvu kameru i instaliramo mu na balkon. 24/7 live prenos desavanja sa BP