Transferi 2026/27
Re: Transferi 2026/27
Hoće li biti ozvanicenje ijednog transfera do prozivke?
Pa nije puno ni trazio ako je 5 milja, pa to imaju rezerve u drugim klubovima bar prvih 6 na tabeli.Zenicaokamog je napisao/la: ↑22 lip 2026, 11:34Trazio je 5000 platu, nasi nisu htjeli toliko da mu daju. Mislim da je i bolje sto nije dosao. Ideno dalje, ceka se liceenca
Ako mislimo dovodit igrace ispod 5 milja onda nam ne gine federalka iduce god.
Druga prica je qko su oni procjenili dq nevrijedi tih para a dq ce dqt i vise ako vrijedi
-
Zenicaokamog
Covjek u zadnjih godinu dana ima 5 utakmica odigranih, od decembra ni minute. Sve je jasnoCinvict35 je napisao/la: ↑22 lip 2026, 12:40Pa nije puno ni trazio ako je 5 milja, pa to imaju rezerve u drugim klubovima bar prvih 6 na tabeli.Zenicaokamog je napisao/la: ↑22 lip 2026, 11:34Trazio je 5000 platu, nasi nisu htjeli toliko da mu daju. Mislim da je i bolje sto nije dosao. Ideno dalje, ceka se liceenca
Druga prica je qko su oni procjenili dq nevrijedi tih para a dq ce dqt i vise ako vrijedi
Pa bas zato nije puno ni trazio.Zenicaokamog je napisao/la: ↑22 lip 2026, 12:44Covjek u zadnjih godinu dana ima 5 utakmica odigranih, od decembra ni minute. Sve je jasnoCinvict35 je napisao/la: ↑22 lip 2026, 12:40Pa nije puno ni trazio ako je 5 milja, pa to imaju rezerve u drugim klubovima bar prvih 6 na tabeli.Zenicaokamog je napisao/la: ↑22 lip 2026, 11:34
Trazio je 5000 platu, nasi nisu htjeli toliko da mu daju. Mislim da je i bolje sto nije dosao. Ideno dalje, ceka se liceenca
Ti mislis da ces dovest igraca njegovog renomeq koji je standardan bio u klubu zadnju godinu i to za 3500km e pa neces ni za 10milja.Svi smo se manje vise slozili da mi mozemo dovest takve igracw da im ozivljavamo karijeru i da se nadamo da cepod atmosferom da povrati formu i da imamo dobrog igraca.
Mislim da ovaj Galić ne bi bio pojačanje, tako da i bolje da nije došao. Ne trebamo ni žuriti sa prinovama, bolje kvalitet sačekat nego sad dovoditi otpad. Bio bih zadovoljan da uz Omića dođe jedan vezni i jedno krilo do prozivke.
Pa i trebali bi malo pozurit jer ovo vise nije federalna u kojoj je pauza milion godina mi imamo nesto vise od mjesec dana do pocetka prvenstva a nemamo ni pola od dovoljnog rostera. Kad da se momci uigraju?
Kakvo uigravanje, to je šuplja, postoji samo kvalitet i nedovoljan kvalitet. Kalesić prošle godine dođe vikend pred prvenstvo i kroz 3 sedmice upadne u prvih 11 i izdominira polusezonu, džabe ti npr Delić koji je tu od prvog dana, meda ne može.
Mi imamo kakvu takvu okosnicu, dovoljnu da startamo pripreme, uz još 2, 3 dolaska do prozivke, sasvim dobro da se krene raditi. Najbolja pojačanja čekati do septembra ako treba.
-
PatrickBateman
Onom ko je kvalitetan ne treba mu mjesec dana da se uigra, prilagodi i slicno.
Kvalitet je jedini kriteriji i definitivno ima prednost pred tim da je neko ranije doveden da se "uigra".
Kvalitet je jedini kriteriji i definitivno ima prednost pred tim da je neko ranije doveden da se "uigra".
Srce, čast i ponos!
sezona majstore u avgustu ako buddes cekao do septembra pojacanja ti si u teskim govnima za tih mjesec dana.Truhlo je napisao/la: ↑22 lip 2026, 13:57Kakvo uigravanje, to je šuplja, postoji samo kvalitet i nedovoljan kvalitet. Kalesić prošle godine dođe vikend pred prvenstvo i kroz 3 sedmice upadne u prvih 11 i izdominira polusezonu, džabe ti npr Delić koji je tu od prvog dana, meda ne može.
Mi imamo kakvu takvu okosnicu, dovoljnu da startamo pripreme, uz još 2, 3 dolaska do prozivke, sasvim dobro da se krene raditi. Najbolja pojačanja čekati do septembra ako treba.
drugo je kada se jedan igrac kao kalesic treba prilagoditi citavom timu, a drugo kada se citav tim treba prilagoditi jedni na druge
Ma mozemo mi kako god hocemo...
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Sarkazam ili ne, ne išćite prvi ban na forumu s pisanjem nečega što neko može drugačije protumačit...
Izbrisan je post...
Izbrisan je post...
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Velka greska u rqzmisljanju OGROMNA sto me cudi bar za tebe ti znas PL.Klasicni i cisti primjer ti je Sarajevo koje ima ne samo na papiru nego i posjeduje kvalitet igraca za klasu bolje nego Zrinjski i Borac pa nemogu meda zbog toga sto mjenjaju stalno po 7 ili 8 10 igraca po sezoni pa se ne stignu uigrat i uklopit dok ova druga dva se nadograde po 3 ili 4 5 nebitno ali ne toliko da se disbalansiraju i da je na terenu 7 do 8 igraca koja se nikad nisu ni vidjeli.Truhlo je napisao/la: ↑22 lip 2026, 13:57Kakvo uigravanje, to je šuplja, postoji samo kvalitet i nedovoljan kvalitet. Kalesić prošle godine dođe vikend pred prvenstvo i kroz 3 sedmice upadne u prvih 11 i izdominira polusezonu, džabe ti npr Delić koji je tu od prvog dana, meda ne može.
E sad ti skontaj gdje smo mi i gdje si sam govorio da moramo dovest citav novi prvi tim ili eventualno 9 igraca,pa kako ti nebi onda igralo uigravanje i upoznavanje ekipe.
Jos dodajem u svoju argumentaciju da ti neces dovodit kvalitet igraca koje dovode ove 3 ekipe a pogotovo Sarajevo pa da se oni uklope na suhi kvalitet
Upravo tako pa najveci primjer je Real Madrid koji ima i ponajbolje igrace na svijetu pa zbog neuigranosti i neslaganja ekipe ne osvoje nista.Cinvict35 je napisao/la: ↑22 lip 2026, 16:39Velka greska u rqzmisljanju OGROMNA sto me cudi bar za tebe ti znas PL.Klasicni i cisti primjer ti je Sarajevo koje ima ne samo na papiru nego i posjeduje kvalitet igraca za klasu bolje nego Zrinjski i Borac pa nemogu meda zbog toga sto mjenjaju stalno po 7 ili 8 10 igraca po sezoni pa se ne stignu uigrat i uklopit dok ova druga dva se nadograde po 3 ili 4 5 nebitno ali ne toliko da se disbalansiraju i da je na terenu 7 do 8 igraca koja se nikad nisu ni vidjeli.Truhlo je napisao/la: ↑22 lip 2026, 13:57Kakvo uigravanje, to je šuplja, postoji samo kvalitet i nedovoljan kvalitet. Kalesić prošle godine dođe vikend pred prvenstvo i kroz 3 sedmice upadne u prvih 11 i izdominira polusezonu, džabe ti npr Delić koji je tu od prvog dana, meda ne može.
E sad ti skontaj gdje smo mi i gdje si sam govorio da moramo dovest citav novi prvi tim ili eventualno 9 igraca,pa kako ti nebi onda igralo uigravanje i upoznavanje ekipe.
Jos dodajem u svoju argumentaciju da ti neces dovodit kvalitet igraca koje dovode ove 3 ekipe a pogotovo Sarajevo pa da se oni uklope na suhi kvalitet
-
PatrickBateman
Ruku u vatru dajem da se kojim slucajem evo danas dovelo nekakvih polovnjaka i upitnih igraca, ovi sto danas ser* sto ne nista ne dovodi, sr*li bi tokom jula i na pocetku sezone sto ne nije sacekalo da se dovede nesto kvalitetno.
Cuj Real Madrid neuigran
Cuj Real Madrid neuigran
Srce, čast i ponos!
Ma to su 3-4 ista lika koji su redovno kenjali ovdje cim losije igramo, ili je to isti lik koji se loguje pod vise imena, slicno kao onaj ledeni na onom tamo forumu hehe.PatrickBateman je napisao/la: ↑22 lip 2026, 17:24 Ruku u vatru dajem da se kojim slucajem evo danas dovelo nekakvih polovnjaka i upitnih igraca, ovi sto danas ser* sto ne nista ne dovodi, sr*li bi tokom jula i na pocetku sezone sto ne nije sacekalo da se dovede nesto kvalitetno.
Cuj Real Madrid neuigran![]()
Sreca pa u upravi imamo pametne momke koji ne slusaju razne neznalice nego furaju svoj fazon.