Transferi 2026/27
-
Luis Nazario da Lima
Re: Transferi 2026/27
Građa ko krilo hahahah kraljuu
Dokle mi idemo, procjenjujes građu
Za sta li je Palackic građen, za stative
Jutro je, jutro je...
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
RealMadrid
-
strucnjak9
Navodno iduce sedmice potpisuje bek koji je igrao u nekoj od liga petice
-
KakhaKaladze
Meni to vise dobro zvuci u teoriji nego sto moze predstavljati neki bitan faktor danas. Bio je eto napadac iz Salkea na probi pa nije ostao. Na papiru igrao za Salke nekad trebo bi bit dobar a ispostavi se da nije. Nemamo mi nista od toga da dovedes nekog ko je prije 10 godina igrao u Barseloni a proslu sezonu igrao za NK Domaljevac Šamac. Mislim naravno ne mora znacit konkretno za ovog nego govorim generalno.strucnjak9 je napisao/la: ↑21 lip 2026, 11:44 Navodno iduce sedmice potpisuje bek koji je igrao u nekoj od liga petice
-
strucnjak9
Slazem se. Medjutim mi smo imali igraca na probi, koji je igrao za omladince Salkea i koji je povrijedjen 1,5 godinu. Ovaj je navodno igrao u ligama petice za prvi tim… vjerovatno se radi o igracu koji je dozivio neki pad u karijeri, koji vjerovatno ima kvalitet. Realno mi takve igrace jedino mozemo i dovoditi. Voljeli bi mi svi Kupresaka i Memiju, ali budzet vjerovatno diktira drugacijeKakhaKaladze je napisao/la: ↑21 lip 2026, 13:04Meni to vise dobro zvuci u teoriji nego sto moze predstavljati neki bitan faktor danas. Bio je eto napadac iz Salkea na probi pa nije ostao. Na papiru igrao za Salke nekad trebo bi bit dobar a ispostavi se da nije. Nemamo mi nista od toga da dovedes nekog ko je prije 10 godina igrao u Barseloni a proslu sezonu igrao za NK Domaljevac Šamac. Mislim naravno ne mora znacit konkretno za ovog nego govorim generalno.strucnjak9 je napisao/la: ↑21 lip 2026, 11:44 Navodno iduce sedmice potpisuje bek koji je igrao u nekoj od liga petice
A kad se pogleda unazad, takvi igraci su kod nas uglavnom dozivjeli procvat. Tako da ja ne bih bjezao od njih
Mislim da to nije dovoljno. Sirina je jako bitna. Mi bi po tom spisku u vezi imali Amoaha, Vardu, Jenjica, Babica i 2 nova vezna. Zamisli igramo protiv Sirokog i jedan od ta 2 vezna kartoniran, Amoah povrijedjen... vezu bi igrali Jenjic Vardo i drugi novi vezni. Pojeli bi nas ljudi.Eugen je napisao/la: ↑20 lip 2026, 12:50Golman, još jedan bek koji moze i lijevo i desno, dva veznjaka, dva krila i jedan napadac pod uslovom da ovi svi ostanuTruhlo je napisao/la: ↑20 lip 2026, 12:23 Trenutni roster:
- Durmo
- Šutković (U21)
- Sivac
- Horić
- Omić
- Mašetić
- Hodžić (U21)
- Popović
- Smajlović (U21)
- Vardo
- Babić (U21)
- Amoah
- Jenjić
- Sijamija
- King
- Mašić
Ako ne bude odlazaka, treba nam minimalno još 7 igrača za roster od 23 igrača.
Isto tako za krila. Neka se povrijedi jedno na par utakmica Sijamija ce morati biti starter.
Isto tako za bekove gdje ce po ovome Sivac biti regularan, a sjetimo se kako je prosao u Radniku. Vjerujem ja da ce biti bolji ovaj put i vise igrati, ali starter NE.
Za godinu dana otici ce 80% trenutnog rostera, ali i sada vec treba malo veca rekonstrukcija i treba dovesti dobrih igraca, ali veci broj jer valja nam odigrati 36 utakmica, a svi nasi Premijerligasi (Amoah, Jenjic, Sivac, Masic) nisu imali 36 zajedno u svojim sezonama. Horu i Marina opet je tesko racunati jer su u padu zbog starosti i liga je dosta napredovala u odnosu kada su oni igrali.
Evo Mohedano napustio Rudar Prijedor,sta se ceka? 
Danas ili nikad !
-
RutonjasaZapada
Danas prvo objava licence pa onda jedan manji red za potpis ugovora iza 13h.....Refresh samo treba klikati..
-
RealMadrid
Marin Galić bio blizu potpisa za Čelik.
Dobro je da je bio, koliko sam upratio nije se naigrao u zadnje vrijeme.
Nek su sto dalje strumfovi od nas
-
Zenicaokamog
Trazio je 5000 platu, nasi nisu htjeli toliko da mu daju. Mislim da je i bolje sto nije dosao. Ideno dalje, ceka se liceenca