NK Čelik
-
KakhaKaladze
Re: NK Čelik
Po meni se nepotrebne prave neke teorije zavjere. Tuzla city igra u Siminom hanu i tjt. Odigrali su neke utakmice na Tusnju ali je to izuzetak. Kako ste krenuli u pricu ispade ko da igraju na Tusnju protiv sviju a eto samo protiv nas nece pa ce se igrat u Siminom hanu. Nemojte za*ebavat. Nista ovo nije losije neg drugi stadionu po kojima smo gostovali.
Ma da, imamo identičan teren na Kamberovića polju, malo se priviknuti na podlogu sa 2-3 treninga i po bodove 
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Stadion livada teska al haj, svi su skoro tu gostovali mozemo i mi. Bitno pobijedit a slavit ce se svakako po povratku u Zenicu i protiv Radnika.
Je li definitivno u subotu tekma?
Je li definitivno u subotu tekma?
Nema od toga nista. Pored gubitka ove utakmice, disciplinska komisija moze i ce donijeti odluku o oduzimanju odredjenog broja bodova za ekipu koj odbije nastupiti na zakazanoj utakmici.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
strucnjak9 je napisao/la: ↑11 svi 2026, 16:39Ide glas za igraca utakmice radi ovog poteza![]()
King je morao imati mnogo vecu minutazu. U svakoj utakmici i ono malo sto je igrao uvijek bi se nasao u 1-2 sanse za gol. Da je imao konstantu u minutazi,
Brat moj dugo se cekalo za ovaj salto. I ljepota je ovo vidjeti na nasem Bilinom nakon dugo vremena.
- BatistutA19
Joj Cod ja ti ideje pa treba nam pored 3-0 oduzet i bodove i novcano nas kaznit 
Svi su igrali tu uz par utakmica na Tusnju,dobiili su licencu sve uredno i kome ces se ti zalit i koji argument imat kad su dobili dozvolu da igraju.u Siminom Hanu,sto neko rece ko da je nesto bolji stadion u Tesnju,Hadzicima,Bihacu.
Ma ici na pobjedu i ako bude nerijeseno taman, zavrsit sve i to je to da se fokusiramo j pisanjem o Wwin ligi BiH..
Ovo za juznu tribinu podrska za Robijase ,ako ces navijat 90 minuta ima Bujrum za sve nas a nije to ko nekad na Jugu 2000 stoji jedni pjevaju jedno drugi drugo treci trece ,primis gol pola ih sjedne .
A naravno sve ce morat bit na puno vecem levelu od igraca do tribina a vala sto se tice domacih utakmica vala ni Horde nisu nista bolje od Robijasa ,Manijaci malo bolji, Rad Army i Ultrasi i Lesinari slabiji ,ostali nebitni.
A kad bude trebalo se u Zenicu Hordi ce 3 puta vise doci nego sto ih na Kosevu ima.
Jug treba polahko rasti brojcano ali kvalitetno ,sto se vec desava ,dosta smo i mi na Jugu bili ,nemamo mi kondicije da navijamo treba to priznat ,bivsi Robijasi na Zapadu se zakaslju nakon himne i sad takav otic na Jug i navijat trebo bi mu kisik u 4 minuti utakmice.
Ma ici na pobjedu i ako bude nerijeseno taman, zavrsit sve i to je to da se fokusiramo j pisanjem o Wwin ligi BiH..
Ovo za juznu tribinu podrska za Robijase ,ako ces navijat 90 minuta ima Bujrum za sve nas a nije to ko nekad na Jugu 2000 stoji jedni pjevaju jedno drugi drugo treci trece ,primis gol pola ih sjedne .
A naravno sve ce morat bit na puno vecem levelu od igraca do tribina a vala sto se tice domacih utakmica vala ni Horde nisu nista bolje od Robijasa ,Manijaci malo bolji, Rad Army i Ultrasi i Lesinari slabiji ,ostali nebitni.
A kad bude trebalo se u Zenicu Hordi ce 3 puta vise doci nego sto ih na Kosevu ima.
Jug treba polahko rasti brojcano ali kvalitetno ,sto se vec desava ,dosta smo i mi na Jugu bili ,nemamo mi kondicije da navijamo treba to priznat ,bivsi Robijasi na Zapadu se zakaslju nakon himne i sad takav otic na Jug i navijat trebo bi mu kisik u 4 minuti utakmice.
Bati vidio sam u Vitezu dosta navijača 40+ godina,cijelu utakmicu navijali.Nemoj po sebi gledati 
.
-
Luis Nazario da Lima
Cuj Maške nije pozvan na svjetsko....e svasta 

Pobjediti Tuzlu, pa docek ispred stadiona.....ludilooooo srce je zarobiloooo

Pobjediti Tuzlu, pa docek ispred stadiona.....ludilooooo srce je zarobiloooo
Kad je Mašić dao gol idu 3 pjesme ne znaš kome da se pridružišOvo za juznu tribinu podrska za Robijase ,ako ces navijat 90 minuta ima Bujrum za sve nas a nije to ko nekad na Jugu 2000 stoji jedni pjevaju jedno drugi drugo treci trece ,primis gol pola ih sjedne.
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Zna se, juguCr7legia je napisao/la: ↑11 svi 2026, 22:29Kad je Mašić dao gol idu 3 pjesme ne znaš kome da se pridružišOvo za juznu tribinu podrska za Robijase ,ako ces navijat 90 minuta ima Bujrum za sve nas a nije to ko nekad na Jugu 2000 stoji jedni pjevaju jedno drugi drugo treci trece ,primis gol pola ih sjedne.![]()
prisonbreak je napisao/la: ↑11 svi 2026, 18:41Ma to se znalo, crknut ce od muke sto smo ovo postigli
Vardo,Hodzic,Masetic,Jusic nek se pripreme za City
ima li jos kakav razvijen momak u juniorima,prebaci ga za ovaj beton da igra
Cuvat se povreda i laganini 1 - 0 i puna saka brade 
ima li jos kakav razvijen momak u juniorima,prebaci ga za ovaj beton da igra
- Juzni Front 1988
Ja 49 kuka, pa u nedelju na jugu bilo mi dobro. Malo navijam, malo odmorim i tako. Iako imam sezonsku za zapad, ne mogu ja protiv sebe.
Nisam glasao ni za jednu opciju, ne pase mi ni jedna
Nisam glasao ni za jednu opciju, ne pase mi ni jedna
moSa likCe
#BarbaOutLuis Nazario da Lima je napisao/la: ↑11 svi 2026, 21:49 Cuj Maške nije pozvan na svjetsko....e svasta
Pobjediti Tuzlu, pa docek ispred stadiona.....ludilooooo srce je zarobiloooo![]()
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"