NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.

U slučaju ovjere prvog mjesta u Tuzli dolazite li pred istok BP da dočekamo igrače u velikom broju?

Anketa traje do: 15 svi 2026, 21:41.

Da, neka Zenica gori, zaslužili smo!
17
57%
Ne, ali dolazim na zvaničnu proslavu protiv Igmana.
13
43%

Ukupno glasova: 30

KakhaKaladze

Re: NK Čelik

Post Postao/la KakhaKaladze »

Po meni se nepotrebne prave neke teorije zavjere. Tuzla city igra u Siminom hanu i tjt. Odigrali su neke utakmice na Tusnju ali je to izuzetak. Kako ste krenuli u pricu ispade ko da igraju na Tusnju protiv sviju a eto samo protiv nas nece pa ce se igrat u Siminom hanu. Nemojte za*ebavat. Nista ovo nije losije neg drugi stadionu po kojima smo gostovali.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Ma da, imamo identičan teren na Kamberovića polju, malo se priviknuti na podlogu sa 2-3 treninga i po bodove 😎
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
kirat410

Post Postao/la kirat410 »

Stadion livada teska al haj, svi su skoro tu gostovali mozemo i mi. Bitno pobijedit a slavit ce se svakako po povratku u Zenicu i protiv Radnika.

Je li definitivno u subotu tekma?
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Cod je napisao/la: 11 svi 2026, 20:03 Ja mislim da uprava treba pritisnuti savez da se ne igra na ovom terenu(nije uslovan). Ako se dopusti da na ovome bude utakmica,bolje ne ići neka se registruje 3:0 ako je samo to kazna? Bolje nego da pola igrača fasuje povrede.
Nema od toga nista. Pored gubitka ove utakmice, disciplinska komisija moze i ce donijeti odluku o oduzimanju odredjenog broja bodova za ekipu koj odbije nastupiti na zakazanoj utakmici.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

strucnjak9 je napisao/la: 11 svi 2026, 16:39
Redbull je napisao/la: 11 svi 2026, 16:10 slika
Ide glas za igraca utakmice radi ovog poteza :mrgreen:

King je morao imati mnogo vecu minutazu. U svakoj utakmici i ono malo sto je igrao uvijek bi se nasao u 1-2 sanse za gol. Da je imao konstantu u minutazi,
Brat moj dugo se cekalo za ovaj salto. I ljepota je ovo vidjeti na nasem Bilinom nakon dugo vremena.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Joj Cod ja ti ideje pa treba nam pored 3-0 oduzet i bodove i novcano nas kaznit 😂😂Svi su igrali tu uz par utakmica na Tusnju,dobiili su licencu sve uredno i kome ces se ti zalit i koji argument imat kad su dobili dozvolu da igraju.u Siminom Hanu,sto neko rece ko da je nesto bolji stadion u Tesnju,Hadzicima,Bihacu.
Ma ici na pobjedu i ako bude nerijeseno taman, zavrsit sve i to je to da se fokusiramo j pisanjem o Wwin ligi BiH..
Ovo za juznu tribinu podrska za Robijase ,ako ces navijat 90 minuta ima Bujrum za sve nas a nije to ko nekad na Jugu 2000 stoji jedni pjevaju jedno drugi drugo treci trece ,primis gol pola ih sjedne .
A naravno sve ce morat bit na puno vecem levelu od igraca do tribina a vala sto se tice domacih utakmica vala ni Horde nisu nista bolje od Robijasa ,Manijaci malo bolji, Rad Army i Ultrasi i Lesinari slabiji ,ostali nebitni.
A kad bude trebalo se u Zenicu Hordi ce 3 puta vise doci nego sto ih na Kosevu ima.
Jug treba polahko rasti brojcano ali kvalitetno ,sto se vec desava ,dosta smo i mi na Jugu bili ,nemamo mi kondicije da navijamo treba to priznat ,bivsi Robijasi na Zapadu se zakaslju nakon himne i sad takav otic na Jug i navijat trebo bi mu kisik u 4 minuti utakmice.
Jaled7

Post Postao/la Jaled7 »

Bati vidio sam u Vitezu dosta navijača 40+ godina,cijelu utakmicu navijali.Nemoj po sebi gledati 😀😀.
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Cuj Maške nije pozvan na svjetsko....e svasta 😂😂

Pobjediti Tuzlu, pa docek ispred stadiona.....ludilooooo srce je zarobiloooo 🖤❤️
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Ovo za juznu tribinu podrska za Robijase ,ako ces navijat 90 minuta ima Bujrum za sve nas a nije to ko nekad na Jugu 2000 stoji jedni pjevaju jedno drugi drugo treci trece ,primis gol pola ih sjedne.
Kad je Mašić dao gol idu 3 pjesme ne znaš kome da se pridružiš :lol:
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Jaled7

Post Postao/la Jaled7 »

Cr7legia je napisao/la: 11 svi 2026, 22:29
Ovo za juznu tribinu podrska za Robijase ,ako ces navijat 90 minuta ima Bujrum za sve nas a nije to ko nekad na Jugu 2000 stoji jedni pjevaju jedno drugi drugo treci trece ,primis gol pola ih sjedne.
Kad je Mašić dao gol idu 3 pjesme ne znaš kome da se pridružiš :lol:
Zna se, jugu 😀
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

prisonbreak je napisao/la: 11 svi 2026, 18:41
laudrup je napisao/la: 11 svi 2026, 18:01 Treba im sravnit selo komplet i fukareštine s njima
Ma to se znalo, crknut ce od muke sto smo ovo postigli
:grljenje:
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Vardo,Hodzic,Masetic,Jusic nek se pripreme za City :D
ima li jos kakav razvijen momak u juniorima,prebaci ga za ovaj beton da igra :D Cuvat se povreda i laganini 1 - 0 i puna saka brade ;)
Juzni Front 1988

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

Ja 49 kuka, pa u nedelju na jugu bilo mi dobro. Malo navijam, malo odmorim i tako. Iako imam sezonsku za zapad, ne mogu ja protiv sebe.
Nisam glasao ni za jednu opciju, ne pase mi ni jedna 🤣
moSa likCe
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Luis Nazario da Lima je napisao/la: 11 svi 2026, 21:49 Cuj Maške nije pozvan na svjetsko....e svasta 😂😂

Pobjediti Tuzlu, pa docek ispred stadiona.....ludilooooo srce je zarobiloooo 🖤❤️
#BarbaOut
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

0.8% Šutković vodi u glasovima.
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Odgovori