NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

Truhlo
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

Eugen je napisao/la: 05 stu 2025, 19:49
Truhlo je napisao/la: 05 stu 2025, 19:13
Eugen je napisao/la: 05 stu 2025, 19:05 Sve je pod kontrolom u narednih 10-tak dana Riki uz agenta, roditelja i kluba potpisuje profesionalni ugovor s klubom.

Ne treba se zamarati oko Rikija jer ce sve biti ok, trebamo paznju usmjeriti na Igman i GOŠK
Gdje se nećeš zamarati, katastrofa bi bila da bude Mahmić vol 2.

Hodžić je također zaslužio PRO ugovor, uz Telalovića i Smajlovića, imali bi već riješena 3 U21 igrača za narednu sezonu u PL.
Ne brukaj se kakav Mahmic znas i sam kad je otisao i ko je u to vrijrme upravljao klubom
Nisam mislio na klub, nego odnos igrača prema matičnom klubu.

Kada djeca Radnika i Sloge potpisuju dugogodišnje ugovore, ne znam što ovoliko treba Telaloviću da se to riješi. I tih 10 dana se spominje od početka sezone, a evo skoro kraj prvenstva.

Nadam se da će se riješiti i da nećemo dobiti još jednog izdajnika u nizu.
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

Razumijem @truhlo i tebe donekle, u smislu dosta je bilo davanja prilika a da klub ko klub ne dobije zasluženo ili približno. Bit će to sve kako treba. Marketing i momentum su čudo, vrijeme objavljivanja neke vjesti može puno donjeti ali i odnjeti.
LoSin

Post Postao/la LoSin »

Ljudi morate skontati Riki i njegova porodica prvo pa menadzeri i ostali zele potpisat profi ugovor jer da ne zele otisao bi do sada jer je imo ponuda vjerovatno i jer je dijete Celika i skontajte da klub poslije rata mozemo rec nije imao ovakvog talenta pa nemaju jednostavno iskustva u potpisivanju profi uguvora sa ovakvim talentima kao sto je nas Riki i mislim da ce sve dobro proci i na stranu kluba i igraca a sada da privedemo jos dvije utakmice kraju uz 6 bodova da se niko ne povrijedi i dobro prodje aBd!!!!!
ok podrzavam nisam razmisljao o tome da se obori sidro u gradu na to dijete gdje ce otic ocel potpisat ugovor i uopste za ovaj forum hvala ti nisam razmisljao o posljedicam
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Zaista mi nije problem "reklamiranje" bilo kojeg naseg igraca, u cilju promocije i eventualnog dizanja cijene igraca (mada kao sto neko rece, u danasnje vrijeme ni hiljadu clanaka objavljenih na netu nece prodati igraca, ako skauti ne budu zadovoljni onim sto vide na tekmama).
Isto tako, zelim da vjerujem da trenutno "dvije strane u pregovorima" su vise grupa ljudi koji rade u zajednickom interesu a ne "posteno pa ko koga z....e". Uostalom vidjecemo u vremenu koje je pred nama.

Sehic, vjerujem da je vrijeme pred njim i da ce u slijedecoj sezoni mozda biti prekomandovan u seniorski tim, pa da se dokaze i pokaze koliko moze na velikoj sceni.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

Eugen je napisao/la: 05 stu 2025, 19:05 Sve je pod kontrolom u narednih 10-tak dana Riki uz agenta, roditelja i kluba potpisuje profesionalni ugovor s klubom.

Ne treba se zamarati oko Rikija jer ce sve biti ok, trebamo paznju usmjeriti na Igman i GOŠK

Hodžić je također zaslužio PRO ugovor, uz Telalovića i Smajlovića, imali bi već riješena 3 U21 igrača za narednu sezonu u PL.
A dobro, bilo je tesko ocekivati da Mahmic tada ostane jer smo imali katastrofalno stanje u klubu i bili pred ispadanjem iz lige. On je tada imao skoro 17 godina i otisao je da igra u PL. Al moglo je to da se rijesi na pristojan nacin pa mozda bi mu i oprostili navijaci. Al kasnije je izjavljivanjem raznih gluposti sebi maltene zatvorio vrata u klubu.
Sad ga njegov Zeljo sutnuo i koliko vidim nije nasao jos klub al sam je sebi kriv.
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Riki i Mahmic su nebo i zemlja. Od kulture roditelja, djeteta, drugacijih uprava itd.

A ako se ne varam klub je zaradio 30tak hiljada na naknadi za treniranje za Mahmica sto je po meni na kraju itekako dobro jer Mahmic se ugasi brzo...

Truhlo, truhlo zar i ti tako brzo zaboravljas?
sale
12. igrač

Post Postao/la sale »

Brotherze je napisao/la: 05 stu 2025, 22:12

A dobro, bilo je tesko ocekivati da Mahmic tada ostane jer smo imali katastrofalno stanje u klubu i bili pred ispadanjem iz lige. On je tada imao skoro 17 godina i otisao je da igra u PL. Al moglo je to da se rijesi na pristojan nacin pa mozda bi mu i oprostili navijaci. Al kasnije je izjavljivanjem raznih gluposti sebi maltene zatvorio vrata u klubu.
Sad ga njegov Zeljo sutnuo i koliko vidim nije nasao jos klub al sam je sebi kriv.
Nek proba u pofalickom i oni igraju na Grbavici, nisu mozda najveći klub al su komšije
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Svi samo zelimo dobro klubu.
Mozda nisu isti, mozda nije dobro poredjenje ali mi jos ne vidimo potpisan profesionalni ugovor. Najavljuje se, bilo bi dobro da je istina sto se prica.
Posto se moze zakljuciti da ce mu Vito biti menadjer, a on dolazi poslije utakmice protiv Igmana vidjet cemo sta ce se desavati.
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

prisonbreak je napisao/la: 05 stu 2025, 23:13 Svi samo zelimo dobro klubu.
Mozda nisu isti, mozda nije dobro poredjenje ali mi jos ne vidimo potpisan profesionalni ugovor. Najavljuje se, bilo bi dobro da je istina sto se prica.
Posto se moze zakljuciti da ce mu Vito biti menadjer, a on dolazi poslije utakmice protiv Igmana vidjet cemo sta ce se desavati.
Znas li sta o Igmanu? Vidim sve poznata imena ali i istrošena.
Hebibović kapiten ubijao po strani u PL. Stari je to vuk imat će Smajlović velikih problema bez obzira na starost i godine i istrošenost.
Tatar? Hadzanović..visoka ekipa :!:

Nekako kao da se olako shvata ova utakmica zbog njihove pozicije na tabeli ali oni su meni top 5 klubova po igračkom kadru.

Malo sam bacio pogled i vidim da su na Tusnju nesretno izgubili i da su napravili 7-8 100% prilika..trebali su uzeti bodove

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Avenija je napisao/la: 05 stu 2025, 23:23
prisonbreak je napisao/la: 05 stu 2025, 23:13 Svi samo zelimo dobro klubu.
Znas li sta o Igmanu? Vidim sve poznata imena ali i istrošena.
Hebibović kapiten ubijao po strani u PL. Stari je to vuk imat će Smajlović velikih problema bez obzira na starost i godine i istrošenost.
Tatar? Hadzanović..visoka ekipa :!:

Nekako kao da se olako shvata ova utakmica zbog njihove pozicije na tabeli ali oni su meni top 5 klubova po igračkom kadru.

Malo sam bacio pogled i vidim da su na Tusnju nesretno izgubili i da su napravili 7-8 100% prilika..trebali su uzeti bodove

Gledao sam ih protiv Slobode, po meni najveca opasnost je od Tatara, taj covjek se vecinom nabrije protiv nas, kao da udje u njega igrac iz lige petice.

Nisu ekipa za podcijeniti, dobro obratiti paznju na Tatara, Hebibovica i napadaca. Pored toga imaju Bajramovica koji ce se nabrijati, a zna dobro odigrati te nabrijane utakmice, plus Damjanovic ce ih jos dodatno pokusati nabrijati, al on je neznalica. Najveci plus za nas je dobar teren na kojem se moze igrati. Zatvori Tatara zatvorio si im ekipu.
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Biti ce sve ok sa Rikijem akobogda ljudi 😉
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Pa sta i da ne bude? Zivot ide dalje sto bi rekao Damjanovic. Previse se prica o nekakvim hipotetskim situacijama. Nema potrebe da dizemo frku i da donosimo kojekakve zakljucke, a da pri tome nismo upoznati sa svim detaljima. Pustimo klub i Rijada da se dogovaraju.

Prizivanje Mahmica ili stotina hiljada eura je stvarno smijesno u nasoj trenutnoj situaciji. Fokus na naredne dvije utakmice, a posebno GOSK da klub izvuce sto vise para prije pauze.
Blackred

Post Postao/la Blackred »

phillies je napisao/la: 05 stu 2025, 21:58 Zaista mi nije problem "reklamiranje" bilo kojeg naseg igraca, u cilju promocije i eventualnog dizanja cijene igraca (mada kao sto neko rece, u danasnje vrijeme ni hiljadu clanaka objavljenih na netu nece prodati igraca, ako skauti ne budu zadovoljni onim sto vide na tekmama).
Isto tako, zelim da vjerujem da trenutno "dvije strane u pregovorima" su vise grupa ljudi koji rade u zajednickom interesu a ne "posteno pa ko koga z....e". Uostalom vidjecemo u vremenu koje je pred nama.

Sehic, vjerujem da je vrijeme pred njim i da ce u slijedecoj sezoni mozda biti prekomandovan u seniorski tim, pa da se dokaze i pokaze koliko moze na velikoj sceni.
Pozdrav. Najbolje objašnjena situacija.
U seniorskoj ekipi, a i u juniorskoj, postoji itekako naših dugogodišnjih dobrih i vrijednih igrača. I to su naša djeca sve, a moraju da slusaju i čitaju svakodnevno, počesto neutemeljene članke. Hajp je itekako razumljiv, ali prosla su vremena kad su novine prodavale igrače.
Elvir Bolić je igrao u Čeliku sa 16 godina u 10 puta jačoj ligi. Iako ga nisam ljubitelj, Bola je bio neka druga klasa.
Nikome nikad situacija laksa nije bila nego Telaloviću..Imaš medije i jakog čovjeka iza sebe, a igraš sa Kalesićem i Delićem u vezi..jel može više?Izvoli dokaži se sa Alijem i Babićem u tandemu.. uz dužno poštivanje tim momcima. Šeha ima drugog menađera i tu je možda sam sebi kriv, zato ni nema hajp toliki. Ostali momci, osim momka koji igra beka, nemaju menađera.. I vidi koincidencije, sva trojica nastupaju za repku..Ima tu kvaliteta itekako, ali ima i menađrskih i ostalih veza.
Večina je i skužila kako to hoda, a ne može mi niko reći da primera radi, Amer nije kapacitet da se proda, a ima tu jos njih i u juniorima čak. 🖤❤️
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Nisi ti mene drug razumio, ako pisu o Telalovicu i treba da pisu o njemu. Stvara se hajp, i treba.
Kad je Ali trpao rekreativce po kantonu i Centru svi smo hajpali da ce on hiti prvi igrac na kojem ce Celik zaraditi. Cak i Marjan ga spominje u onom svom vlogu pred utakmicu baraza protiv Klisa. Pa jel hvaljen Durmis, naslovima "srusio Sarajevo, pa otisao na cas" nesto u tom fazonu. I sta na kraju bi? Obojica u najboljem slucaju stagniraju u svom razvoju i cini mi se da je njima Federalni nivo plafon. Daj Boze da grijesim.
A i tada nismo imali svoj potral koji bi pisao prvenstveno o Celikovim igracima, sada imamo.

A sta, smeta igracima sto se pise o Rijadu? Nek ne citaju, nego nek se posvete sebi i treningu, nek im to bude motiv.
Kakve veze ima sto Telalovic igra u vezi sa Kalesicem i Delicem? Jel to Rijad karina od igraca pa se slepa na njih? Jako nekorektno.

Rijad je klupski projekat i to treba igracima da je jasno, jer je trenutno jedini igrac od kojeg Celik moze u buducnosti zaraditi. Ni Hodzic ni Babic ni Smajlovic nisu taj nivo, ali ne znaci da ne mogu napredovati. Daj Boze da me demantuju i da odu u PL ekipe i da budu starteri.

Ovo me podsjeca na pricu, evo Celik tjera svoju djecu a dovodi igrace sa strane, pa bi covjek rekao ostali se klubovi jagme za njih, kad ono zavrsili u kantonalcima, poneko u Centru, ili sjede i griju klupu po Fedearalci.

Ali ovo nista nije bitno, bitna je utakmica u Konjicu i tri boda pred posljednje kolo i GOSK!

SVANI SUBOTO!!!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Teske diskusije izmedju utakmica, sta ce tek biti u zimskoj pauzi :mrgreen:
Odgovori