phillies je napisao/la: ↑05 stu 2025, 21:58
Zaista mi nije problem "reklamiranje" bilo kojeg naseg igraca, u cilju promocije i eventualnog dizanja cijene igraca (mada kao sto neko rece, u danasnje vrijeme ni hiljadu clanaka objavljenih na netu nece prodati igraca, ako skauti ne budu zadovoljni onim sto vide na tekmama).
Isto tako, zelim da vjerujem da trenutno "dvije strane u pregovorima" su vise grupa ljudi koji rade u zajednickom interesu a ne "posteno pa ko koga z....e". Uostalom vidjecemo u vremenu koje je pred nama.
Sehic, vjerujem da je vrijeme pred njim i da ce u slijedecoj sezoni mozda biti prekomandovan u seniorski tim, pa da se dokaze i pokaze koliko moze na velikoj sceni.
Pozdrav. Najbolje objašnjena situacija.
U seniorskoj ekipi, a i u juniorskoj, postoji itekako naših dugogodišnjih dobrih i vrijednih igrača. I to su naša djeca sve, a moraju da slusaju i čitaju svakodnevno, počesto neutemeljene članke. Hajp je itekako razumljiv, ali prosla su vremena kad su novine prodavale igrače.
Elvir Bolić je igrao u Čeliku sa 16 godina u 10 puta jačoj ligi. Iako ga nisam ljubitelj, Bola je bio neka druga klasa.
Nikome nikad situacija laksa nije bila nego Telaloviću..Imaš medije i jakog čovjeka iza sebe, a igraš sa Kalesićem i Delićem u vezi..jel može više?Izvoli dokaži se sa Alijem i Babićem u tandemu.. uz dužno poštivanje tim momcima. Šeha ima drugog menađera i tu je možda sam sebi kriv, zato ni nema hajp toliki. Ostali momci, osim momka koji igra beka, nemaju menađera.. I vidi koincidencije, sva trojica nastupaju za repku..Ima tu kvaliteta itekako, ali ima i menađrskih i ostalih veza.
Večina je i skužila kako to hoda, a ne može mi niko reći da primera radi, Amer nije kapacitet da se proda, a ima tu jos njih i u juniorima čak.