Ja sam prilicno siguran da je i Rikiju nudjeno, ako ne tad da danas sigurno ima ponudu. Sad je tu vjrv vaganje.Rz88 je napisao/la: ↑05 stu 2025, 17:59Pretpostavljam da ti znas, ali da i za sve druge napisem do 2028. imaju obojica.Truhlo je napisao/la: ↑05 stu 2025, 17:35Ovog sam gledao par puta u Radniku, jako sličan fizički Telaloviću, isto 17 godina, standardan u PL na desnom beku.Zenicanin988 je napisao/la: ↑05 stu 2025, 16:30 Kad pogledas spisak, tek shvatis koliko je veliko da imamo dva juniorska reprezentativca.
Selektor Dubravko Orlović je pozive uputio za 20 igrača na koje računa na ovom turniru:
Dino Kaiser (Fulham, Engleska), Tarik Banjić (Partizan, Srbija), Miljan Pantić (Olimpija, Slovenija), Amel Avdić (Liefering, Austrija), Jusuf Terzić (Borac), Božidar Dimitrić (Radnik), Hamza Redžić (Sarajevo), Ivan Jelić (Široki Brijeg), Ivan Kraljević (Široki Brijeg), Benjamin Zulović (PSG, Francuska), Rijad Telalović (Čelik), Darko Savić (Sloga), Admir Gojak (Željezničar), Armin Spahić (Borussia Mönchengladbach, Njemačka), Pavle Šarac (Roma, Italija), Mehmed Šehić (Čelik), Said Nišić (Salzburg, Austrija), Amar Cerić (Sarajevo), Antonio Arapović (Zrinjski), Din Ramić (Zurich, Švicarska).
I onaj iz Sloge 17 godina igra u PL.
Tako da Telalović nije jedan od rijetkih koji igra za seniore, baš me zanima da li imaju PRO ugovore ova dvojica iz Radnika i Sloge.
Ja sam bio siguran ljetos da ce potpisati, bas me iznenadilo kada je objavljeno da je prije Nedim potpisao. Dugo se prica, pregovara, nagadja o ugovoru, nadamo se da ce se sto prije rijesiti.
Jbg puno to ide teze i sporije kad igraca neko zastupa nego kad igrac sam sebe zastupa kao u Nedimovom slucaju. Klub ponudio, on dosao potpisao i idemo dalje.