NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa traje do: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

Zamorano
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Zamorano »

Sjajna ideja za istok. Odavno bolja ideja i akcija nije bila. Opet sutra klub da objavi sve objekte koji su ucestvovali u ovoj akciji i na semaforu da se objekti ispisu jer vidim ima na primjer King a nema Bajra.Nebi kod Bajre vise cevap pojeo pored Kinga nikad!!! I tako trebamo i mi navijaci gledati ko ucestvuje ko ne! Ko ucestvuje kod ljudi konzumirat ponude a ko ne ucestvuje kod njih ici u zahod i vrsiti velike nuzde :mrgreen:
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

Avenija je napisao/la: 24 lis 2025, 18:24
Truhlo je napisao/la: 23 lis 2025, 19:04 Vrlo vjervatno slavni, legendarni, jedan od najvećih, već sutra preuzima drugo mjesto u državi po posjeti :pray:
1500 max na Koševu. Obilježavaju 79. rođendan kluba, :pray: sramota baš. Šta bi bilo da godinama igraju protiv Azota, Nemile, Novog Šehera, Moščanice, Unisa, Hadžića i sličnih. Gašenje i kluba i grupe. Neka delegat doda jos 1000 i upiše 2500, Čelik je od noćas drugi najposjećeniji klub u državi :grljenje:

Sutra potvrditi lekciju vjernosti i to je to. Juriš od prve minute po pobjedu. Nisu ovi toliko loši(da nisu naštimali i pustili Slobodi na poluvremenu 3 pobjede bi imali) plus ono tele od Azmira će ih naložiti i premirati zato 120% svi dati i pomesti ih.
Da ti nešto kažem, a vjerujem da ćeš se složiti i ti i većina. Nikad veće zajedništvo nije bilo nego li sad u Tešnju. Ovo što smo prošli zadnjih godina i što prolazimo i nije više toliko mučno. Dobili smo mnogo nekih drugih stvari na koje nismo ni u ludilu računali.
Napravimo samo paralelu zadnjih 5 sezona prmeijer lige i 5 sezona od kantona ka ovamo. Ova pjesma Delirijum ti je odgovor. Na strani je ludilo jer smo svi zbijeni ali siguran sam da i na proljeće već ma Bilinom ćemo svi skupa u jedan glas pjevati.
Btw neki dan sam se sjetio da sam u bojkot otišao kao maloljetan i da smo na ulici tražili nama naš klub a danas dijete vodim na utakmice. :D
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

Za sad odlično,a sutra po pobjedu :tobože:
Privitak/ci
Sofascore_1761329258.png
Sofascore_1761329258.png (147.52 KiB) Pogledano 800 puta.
c'mon likČe
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

3500 na Koševu...
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Luis Nazario da Lima je napisao/la: 24 lis 2025, 19:45
BatistutA19 je napisao/la: 24 lis 2025, 00:41 Odziv je odlican i ovo treba praktikovat svako kolo i odlicna reklama za malo novca.Istok ostavit za ovo i kad klub nekom podijeli besplatno skolama i slicno ..
Sta fali i da mejtef otkupi ulaznice npr prvih 20 dzematlija na Sabah koji dodju dobiju kartu 😂😂😂ili prvih deset koji se popnu na Munaru dobiju po 2 karte 😂😂
A dobro i dzamijama, bit ce vise klanjača hahahah

Top je ideja za Istok ovo, mozda prvu tekmu nece biti svi koji su dobili kartu, ali sa svakom slijedecom i sa dobrim rezultatima, ljudi ce se boriti za karte max.

Svaka cast za upravu
Onda moras poranit na Sabah namaz nema icinkad hodza zauci 😂😂😂Ma odlicno je ovo ideja ali mi smo ovdje to pisali samo doduse za firme ali ovo 50 kafica i ostalih ovih i slasticarnih,pekara,mobitela, itd
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

samocelik je napisao/la: 24 lis 2025, 20:07
Avenija je napisao/la: 24 lis 2025, 18:24
Truhlo je napisao/la: 23 lis 2025, 19:04 Vrlo vjervatno slavni, legendarni, jedan od najvećih, već sutra preuzima drugo mjesto u državi po posjeti :pray:
1500 max na Koševu. Obilježavaju 79. rođendan kluba, :pray: sramota baš. Šta bi bilo da godinama igraju protiv Azota, Nemile, Novog Šehera, Moščanice, Unisa, Hadžića i sličnih. Gašenje i kluba i grupe. Neka delegat doda jos 1000 i upiše 2500, Čelik je od noćas drugi najposjećeniji klub u državi :grljenje:

Sutra potvrditi lekciju vjernosti i to je to. Juriš od prve minute po pobjedu. Nisu ovi toliko loši(da nisu naštimali i pustili Slobodi na poluvremenu 3 pobjede bi imali) plus ono tele od Azmira će ih naložiti i premirati zato 120% svi dati i pomesti ih.
Da ti nešto kažem, a vjerujem da ćeš se složiti i ti i većina. Nikad veće zajedništvo nije bilo nego li sad u Tešnju. Ovo što smo prošli zadnjih godina i što prolazimo i nije više toliko mučno. Dobili smo mnogo nekih drugih stvari na koje nismo ni u ludilu računali.
Napravimo samo paralelu zadnjih 5 sezona prmeijer lige i 5 sezona od kantona ka ovamo. Ova pjesma Delirijum ti je odgovor. Na strani je ludilo jer smo svi zbijeni ali siguran sam da i na proljeće već ma Bilinom ćemo svi skupa u jedan glas pjevati.
Btw neki dan sam se sjetio da sam u bojkot otišao kao maloljetan i da smo na ulici tražili nama naš klub a danas dijete vodim na utakmice. :D
Jesu sad slozni sad navijaci svugdje u svemu ,ja se sjecam kad sam ja na Jugu bio stalno da su nasi navijaci skidali otimali salove dresove momcima nekim npr ko je bio hajmo rec nepoznat na Jugu jos pogotovo onda svako nije ni sal imo.
Sad je druga ta furka jedino sto se meni licno ne svidja svi u crnom sto nije svi u crno crvenom ,ja sam znao jednu patiku obucem crnu drugu crvenu i na utakmicu dodise one starke sa pijace ali bitne su boje 😂😂
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

Zamorano je napisao/la: 24 lis 2025, 20:00 Sjajna ideja za istok. Odavno bolja ideja i akcija nije bila. Opet sutra klub da objavi sve objekte koji su ucestvovali u ovoj akciji i na semaforu da se objekti ispisu jer vidim ima na primjer King a nema Bajra.Nebi kod Bajre vise cevap pojeo pored Kinga nikad!!! I tako trebamo i mi navijaci gledati ko ucestvuje ko ne! Ko ucestvuje kod ljudi konzumirat ponude a ko ne ucestvuje kod njih ici u zahod i vrsiti velike nuzde :mrgreen:
Vjerovatno niko nije ocekivao 1000 karata prodanih vec prvu akciju ovakvu, ima sigurno jos dosta firmi koje mogu ucestvovati.
A zaganjati svakako i ove velike poput Hife, Binga... za njih je ovo sitno 300KM mjesecno, oni mogu puno vise jer milione obrcu u Zenici.
Samo osmilit akciju kao sto su ovu sa kartama i natjerati ih da dobrovoljno ucestvuju hehe.
Bembeli

Post Postao/la Bembeli »

Od kolko radi shop sutra? :alkohol: :alkohol: :alkohol:
bartoli

Post Postao/la bartoli »

Brotherze je napisao/la: 24 lis 2025, 21:21
Zamorano je napisao/la: 24 lis 2025, 20:00 Sjajna ideja za istok. Odavno bolja ideja i akcija nije bila. Opet sutra klub da objavi sve objekte koji su ucestvovali u ovoj akciji i na semaforu da se objekti ispisu jer vidim ima na primjer King a nema Bajra.Nebi kod Bajre vise cevap pojeo pored Kinga nikad!!! I tako trebamo i mi navijaci gledati ko ucestvuje ko ne! Ko ucestvuje kod ljudi konzumirat ponude a ko ne ucestvuje kod njih ici u zahod i vrsiti velike nuzde :mrgreen:
Vjerovatno niko nije ocekivao 1000 karata prodanih vec prvu akciju ovakvu, ima sigurno jos dosta firmi koje mogu ucestvovati.
A zaganjati svakako i ove velike poput Hife, Binga... za njih je ovo sitno 300KM mjesecno, oni mogu puno vise jer milione obrcu u Zenici.
Samo osmilit akciju kao sto su ovu sa kartama i natjerati ih da dobrovoljno ucestvuju hehe.
Ne sumnjam u Roberta i ekipu, vjerujem da će iz dana u dan klub rasti na svakom polju
LimVo likČe
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

RealMadrid je napisao/la: 24 lis 2025, 20:23 3500 na Koševu...
Dobili su bitku, ali ne i rat :grljenje:

Sutra rutinski 4500+ kod delegata i preskačemo ih :mrgreen:

Al brate koliko im se navlači sa brojkama, ako je njih večeras bilo 3500, nas protiv Viteza hladno 7000 :lol:
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Truhlo je napisao/la: 24 lis 2025, 21:58
RealMadrid je napisao/la: 24 lis 2025, 20:23 3500 na Koševu...
Dobili su bitku, ali ne i rat :grljenje:

Sutra rutinski 4500+ kod delegata i preskačemo ih :mrgreen:

Al brate koliko im se navlači sa brojkama, ako je njih večeras bilo 3500, nas protiv Viteza hladno 7000 :lol:
Sutra treba delegata zaganjati prije tekme i reci mu da upiše 5 milja da je bilo i drugi smo 🤣🤣
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Opet dresova nema, tj. Ostalo par komada s i xxl velicine.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Lici li ovo i na sta?

slika

Nema spavanja :)
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
RutonjasaZapada

Post Postao/la RutonjasaZapada »

Redbull je napisao/la: 25 lis 2025, 00:19 Opet dresova nema, tj. Ostalo par komada s i xxl velicine.
Ide roba znaci iz fan shopa Celika...
Bit ce puno bolje organizovan fan shop na proljece...
Ipak sve je ovo krenulo na bolje iznad ocekivanog.

Veceras Delirijum i da napokon pobjedimo nekog sa 3 i vise gola... I onda idemo u Hadzice kao nekad na Otoku..

Avanti i Sibica od 15h prave festu kao kad repka igra...
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Redbull je napisao/la: 25 lis 2025, 00:19 Opet dresova nema, tj. Ostalo par komada s i xxl velicine.
Ide rasprodaja svega i onda klub preuzima fan shop
Odgovori