NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

phillies
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la phillies »

BatistutA19 je napisao/la: 24 lis 2025, 14:43
Crkvice88 je napisao/la: 24 lis 2025, 13:36
BatistutA19 je napisao/la: 24 lis 2025, 13:34
Ja mislim da ne moze pive po zakonu ZDK ,jer kanton je to usvojio a u nekim kantonima mozes ,jedino ako se kad promijeni a ko ce znat mozda ce i moci jebo zakon 😁😁
Ne moze kad ne znas unjet hahahahahaha
Hahahah mislim bolan prodavat na standu ne moze po zakonu hahah ,ja one male rakijice unesem hahah

Kad vi unosite "unucice", unijecete i mezu, a slijedeci korak je krompirusa. Rutonje u najavi :srednjak: A jel klub objavljivao nesto u vezi unosenja alkohola na stadion ili se varam? Ako jeste, znaci idete direktno kontra kluba, petokolonasi. :alkohol:

Inace, sto se tice prodaja hrane i pica na stadionu, jos je to na nivou teorije jer nece krenuti prije nego sto klub preuzme fan-shop, pa bi nakon toga usljedio razvoj na hranu i pice. Mozda ne bi bila losa ni opcija da Celik iznajmljuje prostor na stadionu za vrijeme utakmice, lupam sad Kingu ili turcinu sa donerima, a da klupski dio prodaje bude sa picem. Ova sugestija bi isla, prije svega jer klubu mozda bude manjkalo ljudstva za obimniju prodaju, dalje ljudi su vicniji pripremi hrane od nas :D napraviti tri-cetiri vrste prehrane i to je to. Samo ne znam koliko se balkon zapada moze prenamjeniti da tu budu kiosci sa rostiljima ili vec cim.
Ali ovo je nesto sto ce se rjesavati u skoroj buducnosti, zasad se moramo zadovoljiti sa "setacima" po tribini, sa kutijama zubnih zanimacija i osvjezilnih sokova :D

A sto kaze habuba, bilo je pokusaja da se pokrene prodaja hrane na stadionu za vrijeme tekme, cini mi se da je "Urban Grill" to radio...Na jednoj utakmici bilo, vec na slijedecoj nisam siguran. Tako da sam malo i skeptik sto se tice hrane da bi isla. Nisu ovo americki sportovi, koji traju po 3-4 sata. Ovdje raja dodje poslije rucka, na poluvremenu odu do WC-a, a nakon tekme brze bolje sa stadiona dok nije guzva. Sokici i grickalice su nasa "zlatna koka" :D
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 24 lis 2025, 15:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Ovo za istok je ekstra, klub ce zaraditi, ali to ne znaci da ce biti pun. Budite sigurno da ce dosta ljudi dobiti karte gratis, a nece doci na samu utakmicu.

Sve ce se vidjeti u izvjestaju, koliko je gratis ulaznica, a koliko skeniranih.
phillies
12. igrač

Redbull je napisao/la: 24 lis 2025, 15:35 Ovo za istok je ekstra, klub ce zaraditi, ali to ne znaci da ce biti pun. Budite sigurno da ce dosta ljudi dobiti karte gratis, a nece doci na samu utakmicu.

Da, i ja sam razmisljao o tome. Cudan je nas narod sto se tice gratis karti. Dobijes kartu, ali vjerovatnoca da ces doci na tekmu je daleko manja nego kad kupis kartu. Ali zasto onda, kad ti ljudi ponude gratis kartu ne kazes, hvala lijepo, ali nisam mislio ici na utakmicu, dadnite vi to nekom drugom. Al jok, daj ti meni, a ja ako odem odem :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

slika

Zapalilo se sve, tako je kad Zeničani dižu hajp :srce:
Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

phillies je napisao/la: 24 lis 2025, 15:40
Redbull je napisao/la: 24 lis 2025, 15:35 Ovo za istok je ekstra, klub ce zaraditi, ali to ne znaci da ce biti pun. Budite sigurno da ce dosta ljudi dobiti karte gratis, a nece doci na samu utakmicu.

Da, i ja sam razmisljao o tome. Cudan je nas narod sto se tice gratis karti. Dobijes kartu, ali vjerovatnoca da ces doci na tekmu je daleko manja nego kad kupis kartu. Ali zasto onda, kad ti ljudi ponude gratis kartu ne kazes, hvala lijepo, ali nisam mislio ici na utakmicu, dadnite vi to nekom drugom. Al jok, daj ti meni, a ja ako odem odem :D
Buraz nisi u pravu, nece se moci vidjeti, zato sto to nisu gratis ulaznice, vec placene, al sigurno da sve karte nece biti iskoristene, nek bude 70% iskoristenih idemo na 4 do 5 hiljada s posjetom lagano
Dize se prasina
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

phillies je napisao/la: 24 lis 2025, 15:33
BatistutA19 je napisao/la: 24 lis 2025, 14:43
Crkvice88 je napisao/la: 24 lis 2025, 13:36

Ne moze kad ne znas unjet hahahahahaha
Hahahah mislim bolan prodavat na standu ne moze po zakonu hahah ,ja one male rakijice unesem hahah

Kad vi unosite "unucice", unijecete i mezu, a slijedeci korak je krompirusa. Rutonje u najavi :srednjak: A jel klub objavljivao nesto u vezi unosenja alkohola na stadion ili se varam? Ako jeste, znaci idete direktno kontra kluba, petokolonasi. :alkohol:

Inace, sto se tice prodaja hrane i pica na stadionu, jos je to na nivou teorije jer nece krenuti prije nego sto klub preuzme fan-shop, pa bi nakon toga usljedio razvoj na hranu i pice. Mozda ne bi bila losa ni opcija da Celik iznajmljuje prostor na stadionu za vrijeme utakmice, lupam sad Kingu ili turcinu sa donerima, a da klupski dio prodaje bude sa picem. Ova sugestija bi isla, prije svega jer klubu mozda bude manjkalo ljudstva za obimniju prodaju, dalje ljudi su vicniji pripremi hrane od nas :D napraviti tri-cetiri vrste prehrane i to je to. Samo ne znam koliko se balkon zapada moze prenamjeniti da tu budu kiosci sa rostiljima ili vec cim.
Ali ovo je nesto sto ce se rjesavati u skoroj buducnosti, zasad se moramo zadovoljiti sa "setacima" po tribini, sa kutijama zubnih zanimacija i osvjezilnih sokova :D

A sto kaze habuba, bilo je pokusaja da se pokrene prodaja hrane na stadionu za vrijeme tekme, cini mi se da je "Urban Grill" to radio...Na jednoj utakmici bilo, vec na slijedecoj nisam siguran. Tako da sam malo i skeptik sto se tice hrane da bi isla. Nisu ovo americki sportovi, koji traju po 3-4 sata. Ovdje raja dodje poslije rucka, na poluvremenu odu do WC-a, a nakon tekme brze bolje sa stadiona dok nije guzva. Sokici i grickalice su nasa "zlatna koka" :D
I ja sumnjam da bi hrana isla to samo imas u Americi jede onaj sendvic ko cipela velik a svedno mu sto mu klub gubi ,kod nas bi pobacalo i hranu i pice u stadion gadjalo sudije cevapima 😂😂Ne bi ono lose bilo da se ima popit kafa caj sok piva i to i grickalica nekih i za djecu ovako nesto nekih slatkisa ,ma doci ce i to na red ,ne moze sve odjednom nemas kapaciteta za sve jer mi nisto nismo radili 25 god a sad bi sve ali uglavnom se slazu kockice jedna po jednu i ide se napred..Samo kad pogledas sve od odlaska turcina ,Kantona do sad koja je to razlika u svemu i napredak .
Moze i krompirusa uz unucice malo zamezit i luka sta ces bolje i sprecit gripe razne 😁😁
Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

Burazeru, ne treba to sad bit salcinovic da imas 20 vrsta jela, ubacis sendvice i hod dogove i kraj price, svugdje u europi na stadionima to imas. To ti nije primarni cilj zarada, nego ugodjaj publici, bitno je samo izvuc ulozeno, od tog ni jedan klub ne trazi profit
Dize se prasina
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Evo ljudi sad je potvrđeno ostali smo bez Josipa Lukačevića :(
phillies
12. igrač

Crkvice88 je napisao/la: 24 lis 2025, 16:24

Buraz nisi u pravu, nece se moci vidjeti, zato sto to nisu gratis ulaznice, vec placene, al sigurno da sve karte nece biti iskoristene, nek bude 70% iskoristenih idemo na 4 do 5 hiljada s posjetom lagano
Da, placene su sto se kluba tice i ugostitelja, a gratis su za musterije tih objekata. Zamisli sad podjeljeno 1000 karata, a na istoku bude 200 ljudi (ovih gratis i ljudi koji su sebi kupili regularno). Klub naravno je odlicno prosao, ali vidljivo bi bilo da nisu krajnji korisnici ispostovali dolazak na stadion. O tome mi govorimo. A u krajnjoj liniji ne mozes nikog natjerati da dodje, ali onda nisu trebali ni uzimati kartu.

Ali nema veze, ovdje je klub najbitniji.

SVANI SUBOTO!!!

PS. Sto se tice "jelske ponude" sendvic bogatiji, hot dog, doner i hamburger bi bilo sasvim dovoljno za pocetak :) i jedna hladna plata za Batija i jatane :) :)
Samo Čelik zenički !!!

KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

phillies je napisao/la: 24 lis 2025, 17:10

Da, placene su sto se kluba tice i ugostitelja, a gratis su za musterije tih objekata. Zamisli sad podjeljeno 1000 karata, a na istoku bude 200 ljudi (ovih gratis i ljudi koji su sebi kupili regularno). Klub naravno je odlicno prosao, ali vidljivo bi bilo da nisu krajnji korisnici ispostovali dolazak na stadion. O tome mi govorimo. A u krajnjoj liniji ne mozes nikog natjerati da dodje, ali onda nisu trebali ni uzimati kartu.

SVANI SUBOTO!!!

PS. Sto se tice "jelske ponude" sendvic bogatiji, hot dog, doner i hamburger bi bilo sasvim dovoljno za pocetak :) i jedna hladna plata za Batija i jatane :) :)
Ako ne bude krompiruse ja necu ni dolazit
phillies
12. igrač

KakhaKaladze je napisao/la: 24 lis 2025, 17:31
phillies je napisao/la: 24 lis 2025, 17:10

SVANI SUBOTO!!!

Ako ne bude krompiruse ja necu ni dolazit
Krompirusa ce za vrijeme utakmice biti sluzena na terasi Vracetovog hotela, samo za VIP klijentelu
Samo Čelik zenički !!!

Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Truhlo je napisao/la: 23 lis 2025, 19:04 Vrlo vjervatno slavni, legendarni, jedan od najvećih, već sutra preuzima drugo mjesto u državi po posjeti :pray:
1500 max na Koševu. Obilježavaju 79. rođendan kluba, :pray: sramota baš. Šta bi bilo da godinama igraju protiv Azota, Nemile, Novog Šehera, Moščanice, Unisa, Hadžića i sličnih. Gašenje i kluba i grupe. Neka delegat doda jos 1000 i upiše 2500, Čelik je od noćas drugi najposjećeniji klub u državi :grljenje:

Sutra potvrditi lekciju vjernosti i to je to. Juriš od prve minute po pobjedu. Nisu ovi toliko loši(da nisu naštimali i pustili Slobodi na poluvremenu 3 pobjede bi imali) plus ono tele od Azmira će ih naložiti i premirati zato 120% svi dati i pomesti ih.
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

Avenija je napisao/la: 24 lis 2025, 18:24
Truhlo je napisao/la: 23 lis 2025, 19:04 Vrlo vjervatno slavni, legendarni, jedan od najvećih, već sutra preuzima drugo mjesto u državi po posjeti :pray:
1500 max na Koševu. Obilježavaju 79. rođendan kluba, :pray: sramota baš. Šta bi bilo da godinama igraju protiv Azota, Nemile, Novog Šehera, Moščanice, Unisa, Hadžića i sličnih. Gašenje i kluba i grupe. Neka delegat doda jos 1000 i upiše 2500, Čelik je od noćas drugi najposjećeniji klub u državi :grljenje:

Sutra potvrditi lekciju vjernosti i to je to. Juriš od prve minute po pobjedu. Nisu ovi toliko loši(da nisu naštimali i pustili Slobodi na poluvremenu 3 pobjede bi imali) plus ono tele od Azmira će ih naložiti i premirati zato 120% svi dati i pomesti ih.
Ma kako igraju nece imati ni ovoliko narednu tekmu, ne znam ima li ijedan igrac iz Sarajeva da igra nocas, bas lose.

Samo da sutra ne bude kise inace ce dosta ovih koji su dobili karte za istok odustati od dolaska na Bilino. Hajde napokon da jug moze i istok pozvati da navija. Jos kad bi sve 3 strane jednoglasno uspjeli himnu da otpjevaju pa da grmi sa svih strana.
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

BatistutA19 je napisao/la: 24 lis 2025, 00:41 Odziv je odlican i ovo treba praktikovat svako kolo i odlicna reklama za malo novca.Istok ostavit za ovo i kad klub nekom podijeli besplatno skolama i slicno ..
Sta fali i da mejtef otkupi ulaznice npr prvih 20 dzematlija na Sabah koji dodju dobiju kartu 😂😂😂ili prvih deset koji se popnu na Munaru dobiju po 2 karte 😂😂
A dobro i dzamijama, bit ce vise klanjača hahahah

Top je ideja za Istok ovo, mozda prvu tekmu nece biti svi koji su dobili kartu, ali sa svakom slijedecom i sa dobrim rezultatima, ljudi ce se boriti za karte max.

Svaka cast za upravu
Odgovori