BatistutA19 je napisao/la: ↑24 lis 2025, 14:43Hahahah mislim bolan prodavat na standu ne moze po zakonu hahah ,ja one male rakijice unesem hahahCrkvice88 je napisao/la: ↑24 lis 2025, 13:36Ne moze kad ne znas unjet hahahahahahaBatistutA19 je napisao/la: ↑24 lis 2025, 13:34
Ja mislim da ne moze pive po zakonu ZDK ,jer kanton je to usvojio a u nekim kantonima mozes ,jedino ako se kad promijeni a ko ce znat mozda ce i moci jebo zakon![]()
Kad vi unosite "unucice", unijecete i mezu, a slijedeci korak je krompirusa. Rutonje u najavi
Inace, sto se tice prodaja hrane i pica na stadionu, jos je to na nivou teorije jer nece krenuti prije nego sto klub preuzme fan-shop, pa bi nakon toga usljedio razvoj na hranu i pice. Mozda ne bi bila losa ni opcija da Celik iznajmljuje prostor na stadionu za vrijeme utakmice, lupam sad Kingu ili turcinu sa donerima, a da klupski dio prodaje bude sa picem. Ova sugestija bi isla, prije svega jer klubu mozda bude manjkalo ljudstva za obimniju prodaju, dalje ljudi su vicniji pripremi hrane od nas
Ali ovo je nesto sto ce se rjesavati u skoroj buducnosti, zasad se moramo zadovoljiti sa "setacima" po tribini, sa kutijama zubnih zanimacija i osvjezilnih sokova
A sto kaze habuba, bilo je pokusaja da se pokrene prodaja hrane na stadionu za vrijeme tekme, cini mi se da je "Urban Grill" to radio...Na jednoj utakmici bilo, vec na slijedecoj nisam siguran. Tako da sam malo i skeptik sto se tice hrane da bi isla. Nisu ovo americki sportovi, koji traju po 3-4 sata. Ovdje raja dodje poslije rucka, na poluvremenu odu do WC-a, a nakon tekme brze bolje sa stadiona dok nije guzva. Sokici i grickalice su nasa "zlatna koka"