NK Čelik
Re: NK Čelik
Sjajna ideja za istok. Odavno bolja ideja i akcija nije bila. Opet sutra klub da objavi sve objekte koji su ucestvovali u ovoj akciji i na semaforu da se objekti ispisu jer vidim ima na primjer King a nema Bajra.Nebi kod Bajre vise cevap pojeo pored Kinga nikad!!! I tako trebamo i mi navijaci gledati ko ucestvuje ko ne! Ko ucestvuje kod ljudi konzumirat ponude a ko ne ucestvuje kod njih ici u zahod i vrsiti velike nuzde 
Da ti nešto kažem, a vjerujem da ćeš se složiti i ti i većina. Nikad veće zajedništvo nije bilo nego li sad u Tešnju. Ovo što smo prošli zadnjih godina i što prolazimo i nije više toliko mučno. Dobili smo mnogo nekih drugih stvari na koje nismo ni u ludilu računali.Avenija je napisao/la: ↑24 lis 2025, 18:241500 max na Koševu. Obilježavaju 79. rođendan kluba,sramota baš. Šta bi bilo da godinama igraju protiv Azota, Nemile, Novog Šehera, Moščanice, Unisa, Hadžića i sličnih. Gašenje i kluba i grupe. Neka delegat doda jos 1000 i upiše 2500, Čelik je od noćas drugi najposjećeniji klub u državi
![]()
Sutra potvrditi lekciju vjernosti i to je to. Juriš od prve minute po pobjedu. Nisu ovi toliko loši(da nisu naštimali i pustili Slobodi na poluvremenu 3 pobjede bi imali) plus ono tele od Azmira će ih naložiti i premirati zato 120% svi dati i pomesti ih.
Napravimo samo paralelu zadnjih 5 sezona prmeijer lige i 5 sezona od kantona ka ovamo. Ova pjesma Delirijum ti je odgovor. Na strani je ludilo jer smo svi zbijeni ali siguran sam da i na proljeće već ma Bilinom ćemo svi skupa u jedan glas pjevati.
Btw neki dan sam se sjetio da sam u bojkot otišao kao maloljetan i da smo na ulici tražili nama naš klub a danas dijete vodim na utakmice.
Za sad odlično,a sutra po pobjedu 
- Privitak/ci
-
- Sofascore_1761329258.png (147.52 KiB) Pogledano 806 puta.
c'mon likČe
- BatistutA19
Onda moras poranit na Sabah namaz nema icinkad hodza zauciLuis Nazario da Lima je napisao/la: ↑24 lis 2025, 19:45A dobro i dzamijama, bit ce vise klanjača hahahahBatistutA19 je napisao/la: ↑24 lis 2025, 00:41 Odziv je odlican i ovo treba praktikovat svako kolo i odlicna reklama za malo novca.Istok ostavit za ovo i kad klub nekom podijeli besplatno skolama i slicno ..
Sta fali i da mejtef otkupi ulaznice npr prvih 20 dzematlija na Sabah koji dodju dobiju kartuili prvih deset koji se popnu na Munaru dobiju po 2 karte
![]()
Top je ideja za Istok ovo, mozda prvu tekmu nece biti svi koji su dobili kartu, ali sa svakom slijedecom i sa dobrim rezultatima, ljudi ce se boriti za karte max.
Svaka cast za upravu
- BatistutA19
Jesu sad slozni sad navijaci svugdje u svemu ,ja se sjecam kad sam ja na Jugu bio stalno da su nasi navijaci skidali otimali salove dresove momcima nekim npr ko je bio hajmo rec nepoznat na Jugu jos pogotovo onda svako nije ni sal imo.samocelik je napisao/la: ↑24 lis 2025, 20:07Da ti nešto kažem, a vjerujem da ćeš se složiti i ti i većina. Nikad veće zajedništvo nije bilo nego li sad u Tešnju. Ovo što smo prošli zadnjih godina i što prolazimo i nije više toliko mučno. Dobili smo mnogo nekih drugih stvari na koje nismo ni u ludilu računali.Avenija je napisao/la: ↑24 lis 2025, 18:241500 max na Koševu. Obilježavaju 79. rođendan kluba,sramota baš. Šta bi bilo da godinama igraju protiv Azota, Nemile, Novog Šehera, Moščanice, Unisa, Hadžića i sličnih. Gašenje i kluba i grupe. Neka delegat doda jos 1000 i upiše 2500, Čelik je od noćas drugi najposjećeniji klub u državi
![]()
Sutra potvrditi lekciju vjernosti i to je to. Juriš od prve minute po pobjedu. Nisu ovi toliko loši(da nisu naštimali i pustili Slobodi na poluvremenu 3 pobjede bi imali) plus ono tele od Azmira će ih naložiti i premirati zato 120% svi dati i pomesti ih.
Napravimo samo paralelu zadnjih 5 sezona prmeijer lige i 5 sezona od kantona ka ovamo. Ova pjesma Delirijum ti je odgovor. Na strani je ludilo jer smo svi zbijeni ali siguran sam da i na proljeće već ma Bilinom ćemo svi skupa u jedan glas pjevati.
Btw neki dan sam se sjetio da sam u bojkot otišao kao maloljetan i da smo na ulici tražili nama naš klub a danas dijete vodim na utakmice.![]()
Sad je druga ta furka jedino sto se meni licno ne svidja svi u crnom sto nije svi u crno crvenom ,ja sam znao jednu patiku obucem crnu drugu crvenu i na utakmicu dodise one starke sa pijace ali bitne su boje
Vjerovatno niko nije ocekivao 1000 karata prodanih vec prvu akciju ovakvu, ima sigurno jos dosta firmi koje mogu ucestvovati.Zamorano je napisao/la: ↑24 lis 2025, 20:00 Sjajna ideja za istok. Odavno bolja ideja i akcija nije bila. Opet sutra klub da objavi sve objekte koji su ucestvovali u ovoj akciji i na semaforu da se objekti ispisu jer vidim ima na primjer King a nema Bajra.Nebi kod Bajre vise cevap pojeo pored Kinga nikad!!! I tako trebamo i mi navijaci gledati ko ucestvuje ko ne! Ko ucestvuje kod ljudi konzumirat ponude a ko ne ucestvuje kod njih ici u zahod i vrsiti velike nuzde![]()
A zaganjati svakako i ove velike poput Hife, Binga... za njih je ovo sitno 300KM mjesecno, oni mogu puno vise jer milione obrcu u Zenici.
Samo osmilit akciju kao sto su ovu sa kartama i natjerati ih da dobrovoljno ucestvuju hehe.
Ne sumnjam u Roberta i ekipu, vjerujem da će iz dana u dan klub rasti na svakom poljuBrotherze je napisao/la: ↑24 lis 2025, 21:21Vjerovatno niko nije ocekivao 1000 karata prodanih vec prvu akciju ovakvu, ima sigurno jos dosta firmi koje mogu ucestvovati.Zamorano je napisao/la: ↑24 lis 2025, 20:00 Sjajna ideja za istok. Odavno bolja ideja i akcija nije bila. Opet sutra klub da objavi sve objekte koji su ucestvovali u ovoj akciji i na semaforu da se objekti ispisu jer vidim ima na primjer King a nema Bajra.Nebi kod Bajre vise cevap pojeo pored Kinga nikad!!! I tako trebamo i mi navijaci gledati ko ucestvuje ko ne! Ko ucestvuje kod ljudi konzumirat ponude a ko ne ucestvuje kod njih ici u zahod i vrsiti velike nuzde![]()
A zaganjati svakako i ove velike poput Hife, Binga... za njih je ovo sitno 300KM mjesecno, oni mogu puno vise jer milione obrcu u Zenici.
Samo osmilit akciju kao sto su ovu sa kartama i natjerati ih da dobrovoljno ucestvuju hehe.
LimVo likČe
Dobili su bitku, ali ne i rat
Sutra rutinski 4500+ kod delegata i preskačemo ih
Al brate koliko im se navlači sa brojkama, ako je njih večeras bilo 3500, nas protiv Viteza hladno 7000
Sutra treba delegata zaganjati prije tekme i reci mu da upiše 5 milja da je bilo i drugi smo
Opet dresova nema, tj. Ostalo par komada s i xxl velicine.
Lici li ovo i na sta?

Nema spavanja

Nema spavanja
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
RutonjasaZapada
Ide roba znaci iz fan shopa Celika...
Bit ce puno bolje organizovan fan shop na proljece...
Ipak sve je ovo krenulo na bolje iznad ocekivanog.
Veceras Delirijum i da napokon pobjedimo nekog sa 3 i vise gola... I onda idemo u Hadzice kao nekad na Otoku..
Avanti i Sibica od 15h prave festu kao kad repka igra...