NK Čelik

072

Re: NK Čelik

Post Postao/la 072 »

R0B1J4SH je napisao/la: 29 ruj 2025, 20:27
RubikovaKocka je napisao/la: 29 ruj 2025, 12:48
R0B1J4SH je napisao/la: 29 ruj 2025, 12:32 Jedva čekam Igman na Bilinom da i Farisa dočekamo toplo domaćinski.
Pa nije ti igrač kriv prijatelju. Krivca traži u upravi.
Prijatelju moj da nije Čelika,on bi idalje za Klis igro,nek priča ko sta hoće u suprotno me ne može ubijedit.
Ni Burekovic vise nije za fudbala, ali je na platnom spisku. Vidjet cemo koliko ce nas on zavalit, jer nam se nece isplatiti sigurno. Pricat cemo o tome sljedece godine…(jebeno bih volio da pogrijesim).
Kontras'88

Post Postao/la Kontras'88 »

072 je napisao/la: 29 ruj 2025, 21:55
RubikovaKocka je napisao/la: 29 ruj 2025, 12:48

Pa nije ti igrač kriv prijatelju. Krivca traži u upravi.
Prijatelju moj da nije Čelika,on bi idalje za Klis igro,nek priča ko sta hoće u suprotno me ne može ubijedit.
Ni Burekovic vise nije za fudbala, ali je na platnom spisku. Vidjet cemo koliko ce nas on zavalit, jer nam se nece isplatiti sigurno. Pricat cemo o tome sljedece godine…(jebeno bih volio da pogrijesim).
Pogrijesio si.
KenoRob

Post Postao/la KenoRob »

Zar se toliko Burek unazadio ebote Heco bi se spremio do sad dzufre mi.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Truhlo je napisao/la: 29 ruj 2025, 20:39
Delirijum1988 je napisao/la: 29 ruj 2025, 20:04 slika

Ali ovo kad vidim najezim se, koliko emocije i zelje u ovim momcima. Riki place nakon prvog gola...Masic vec kod klupe slavi, Masetic na koljenima nakon drugog, Hodzic i ostali u delirijumu zagrljeni. Ponosan sam na ove momke i njihovu borbu. Samo nastaviti ovako.

LEGENDARNI ZENICKI CELIK!
Fali ti još SLAVNI I JEDAN OD NAJVEĆIH :pray:
Nisam imao vremena i sad pogledam izvjestaj i bas obratim pažnju na reakcije kod golova naših igrača. Pa oni kao da su se rodili u Čeliku, dugo dugo nisam ovo vidio. Ovo su bukvalno Čelikovi ratnici, oni doživljavaju svaki gol u rangu delirija kao i Robijaši i svi mi koji smo 20+ godina po tribinama. Naravno da neće rezultati uvijek biti na nivou ali iskrenost, borbu, srce, koliko su vezani za klub i koliko se daju i u teškim i lošijim momentima im se ne smije zaboraviti. Pogledajte reakcije Kalesica nakon 1 gola ili evo Mašetića na slici nakon drugog gola.

slika

slika

:pray:

Hemija medju igračima lvl 99999999
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies

Post Postao/la phillies »

Mene je odusevila i reakcija Kalesica kod suta Hodzica. 90% igraca bi primilo loptu i pokusalo osutati, ne osvrcuci se da li su ili nisu mozda u ofsajdu. Ali definitivno hemija medju igracima postoji i za to je najvise zasluzan trenerski tandem Regoje-Jusic. A zasto Jusic nije bio na klupi, a umjesto njega bio Skocibusic?
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Eugen

Post Postao/la Eugen »

phillies je napisao/la: 30 ruj 2025, 10:58 Mene je odusevila i reakcija Kalesica kod suta Hodzica. 90% igraca bi primilo loptu i pokusalo osutati, ne osvrcuci se da li su ili nisu mozda u ofsajdu. Ali definitivno hemija medju igracima postoji i za to je najvise zasluzan trenerski tandem Regoje-Jusic. A zasto Jusic nije bio na klupi, a umjesto njega bio Skocibusic?
Rutinska operacija, ubrzo je opet s ekipom
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

Obzirom na protivnike, ligu i dugogodišnji umor od niželigaškog fudbala od kantona do danas podrška je trenutno dobra kako kući tako i na strani ali drago mi je vidjeti sa niko jos nije zadovoljan i da se želi još više dignuti ljestvica. Što više se širi prica, što više animira to nas je više. Što nas je više bolja podrska, bolji i rezultati koji su ipak kljucni u svemu. Ekipa je dobra, srčana, u biti ono što smo tražili i sto svaki navijač nekog kluba generalno želi da vidi i zasluzuju objektivno sa pokrićem još veću podršku i kuci i na gostovanjima.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 30 ruj 2025, 12:20 slika

Obzirom na protivnike, ligu i dugogodišnji umor od niželigaškog fudbala od kantona do danas podrška je trenutno dobra kako kući tako i na strani ali drago mi je vidjeti sa niko jos nije zadovoljan i da se želi još više dignuti ljestvica. Što više se širi prica, što više animira to nas je više. Što nas je više bolja podrska, bolji i rezultati koji su ipak kljucni u svemu. Ekipa je dobra, srčana, u biti ono što smo tražili i sto svaki navijač nekog kluba generalno želi da vidi i zasluzuju objektivno sa pokrićem još veću podršku i kuci i na gostovanjima.
Moramo dalje rasti, što kaže @philies milimetar nek je, dobro je. Ponoviti i pojačati posjetu protiv Viteza, pa makar utakmica bila u subotu u 11 sati. Protiv Viteza i Tuzle ćemo pokazati pravi mentalitet, tu idemo krv pišati i dovući 2000 rutonja i ženturača sa plaćenim ulaznicama.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

phillies je napisao/la: 30 ruj 2025, 10:58 Mene je odusevila i reakcija Kalesica kod suta Hodzica. 90% igraca bi primilo loptu i pokusalo osutati, ne osvrcuci se da li su ili nisu mozda u ofsajdu. Ali definitivno hemija medju igracima postoji i za to je najvise zasluzan trenerski tandem Regoje-Jusic. A zasto Jusic nije bio na klupi, a umjesto njega bio Skocibusic?
Isto sam to primjetio.Kako je pusti, ovaj pozadi se nije nadao kasno je uklizao.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Kontras'88 je napisao/la: 29 ruj 2025, 23:03

Pogrijesio si.
Na osnovu cega je pogrijesio?
Dvije plate je uzeo do sad za 0 minuta i nema naznake da ce u skorije vrijeme igrati.
Pritom i kada zaigra smatram da ce biti daleko od nivoa ostalih prvotimaca i da ce tek tada krenuti zesca pljuvacina nego sada.
phillies

Post Postao/la phillies »

Nismo upuceni kakav su ugovor sklopili Burekovic i Čelik, a vjerujem da su ljudi u klubu znali u kakvom je stanju Burekovic, i da ce vrlo malo ako i ikako igrati u ovoj polusezoni. Isto tako zelim da vjerujem da je Burekovic, kao dijete kluba, bio posten prema Upravi kada su pravili dogovor.

Uglavnom vidjecemo u skorijoj buducnosti, ako se oglasi kao i Bajramovic. :D

EDIT:

Evo izasao je konkurs za mjesto generalnog direktora. Ima li zainteresovanih i dovoljno kvalificiranih medju nama?
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

phillies je napisao/la: 30 ruj 2025, 13:19 Nismo upuceni kakav su ugovor sklopili Burekovic i Čelik, a vjerujem da su ljudi u klubu znali u kakvom je stanju Burekovic, i da ce vrlo malo ako i ikako igrati u ovoj polusezoni. Isto tako zelim da vjerujem da je Burekovic, kao dijete kluba, bio posten prema Upravi kada su pravili dogovor.

EDIT:

Evo izasao je konkurs za mjesto generalnog direktora. Ima li zainteresovanih i dovoljno kvalificiranih medju nama?
Ja bih najiskrenije volio da na poziciju direktora dodje neko sa strane ko ima iskustvo u ovom poslu. Neko sa jakom pozadinom pa za koliku god platu. S ove pozicije mozemo naprijed samo ako se krene unaprijedjivati kadar. Unaprijedjen je igracki, na redu je upravljacki.
Upravni odbor ce ga birati i ja se za dobrobit kluba nadam da nece biti niko iz Zenice, nego neko neutralan na koga nece imati uticaj tribina. Da vodi klub onako kako on misli da je najbolje a ne kako zagrme navijaci. Dat mu sansu godinu dana pa ako ne ide smjena.
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

KakhaKaladze je napisao/la: 30 ruj 2025, 13:55
phillies je napisao/la: 30 ruj 2025, 13:19 Nismo upuceni kakav su ugovor sklopili Burekovic i Čelik, a vjerujem da su ljudi u klubu znali u kakvom je stanju Burekovic, i da ce vrlo malo ako i ikako igrati u ovoj polusezoni. Isto tako zelim da vjerujem da je Burekovic, kao dijete kluba, bio posten prema Upravi kada su pravili dogovor.

EDIT:

Ja bih najiskrenije volio da na poziciju direktora dodje neko sa strane ko ima iskustvo u ovom poslu. Neko sa jakom pozadinom pa za koliku god platu. S ove pozicije mozemo naprijed samo ako se krene unaprijedjivati kadar. Unaprijedjen je igracki, na redu je upravljacki.
Upravni odbor ce ga birati i ja se za dobrobit kluba nadam da nece biti niko iz Zenice, nego neko neutralan na koga nece imati uticaj tribina. Da vodi klub onako kako on misli da je najbolje a ne kako zagrme navijaci. Dat mu sansu godinu dana pa ako ne ide smjena.
Moze evo Zdravko Mamic hehe, taman da razdrma ovu letargiju u Zenici :D
Eugen

Post Postao/la Eugen »

KakhaKaladze je napisao/la: 30 ruj 2025, 13:55

EDIT:

Nema od toga nista, kakvi bakraci i ljudi sa strane, ovaj jos Mamica osudjenika i bjegunca spominje, mogoi ste tako i Vakufsku varalicu spomenut. Bice tu osoba mladja, elokventna i puna energije siguran sam!
Kontras'88

Post Postao/la Kontras'88 »

KakhaKaladze je napisao/la: 30 ruj 2025, 13:14
Kontras'88 je napisao/la: 29 ruj 2025, 23:03
Pogrijesio si.
Na osnovu cega je pogrijesio?
Dvije plate je uzeo do sad za 0 minuta i nema naznake da ce u skorije vrijeme igrati.
Pritom i kada zaigra smatram da ce biti daleko od nivoa ostalih prvotimaca i da ce tek tada krenuti zesca pljuvacina nego sada.
Sve u svoje vrijeme.
Odgovori