Jeste subota se igra u 3
NK Čelik
- Allgunsblazing
Re: NK Čelik

Srce za djecu oboljelu od raka pa hajmo biti humani i pozvati 17010.
Ozvucenje na stadionu je abnormalno grozno!! KATASTROFA!!! Dobar stimung prije utakmice i na poluvremenu daje i normalno ozvucenje,ali sta je ono sinoc na Bilinom? Grozno! Bolje je bilo ozvucenje u Tetovu kad je Borac igrao prije rata.Ovo ozvucenje na Bilinom je daleko najlosije mislim u svim ligama u BIH tu brojim i kanton.
Bio je ko neki i spiker al bolje bi se cuo da je megafon kupio kod kineza za 20km.
Ozvucenje je bruka i grada i kluba!
Bio je ko neki i spiker al bolje bi se cuo da je megafon kupio kod kineza za 20km.
Ozvucenje je bruka i grada i kluba!
Nadam se da ce se znati tacan termin sto prije,da se moze planirati gostovanje.Po zahtjevu MYTV moze se promijeniti termin tekme ako im bude interesantna za prenositi ,tako da nije nista 100 %.
Allgunsblazing je napisao/la: ↑29 ruj 2025, 11:39
Srce za djecu oboljelu od raka pa hajmo biti humani i pozvati 17010.

Sto se tice termina utakmice, mislim da je sad samo pitanje hoce li biti subota ili nedelja, posto stadion nema reflektore tako da ne mogu igrati u nocnom terminu. Pitanje je da li ce MyTV prenositi ovu utakmicu, zbog daljine putovanja (mada je krajnje vrijeme da pocnu prenositi i Jedinstvo

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Jedva čekam Igman na Bilinom da i Farisa dočekamo toplo domaćinski.
-
Šta je ovo 16 milja se Farisu dužno.Jel on ikad plate dobio?
-
16.000 ? Jel ovo sprdnja neka ?
-
Kod nas izgleda u klubu misaona imenica sporazumno raskinuti ugovor na obostrano zadovoljstvo i razići se. Prvo što ne brukaš klub po medijima i javnosti drugo što ne gubiš povjerenje navijača. Svakako ćeš morati isplatiti zaradjeno i potpisano kada igrač ode na sud.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Lagano ćemo vratiti, nije to neki dug

Avenija je napisao/la: ↑29 ruj 2025, 12:49 Kod nas izgleda u klubu misaona imenica sporazumno raskinuti ugovor na obostrano zadovoljstvo i razići se. Prvo što ne brukaš klub po medijima i javnosti drugo što ne gubiš povjerenje navijača. Svakako ćeš morati isplatiti zaradjeno i potpisano kada igrač ode na sud.
Evo pise da je sporazumni raskid potpisan. Ne vjerujem da su mu rekli, evo ti potpisi pa nas tuzi kad bude nekih para.“NK Čelik Zenica službeno potvrđuje sporazumne raskide ugovora s Farisom Bajramovićem, Alminom Buzom i Danisom Bratovčićem.
Gdje ste vidjeli ovu vijest za Bajramovica?
Samo Čelik zenički !!!
https://meridiansport.ba/featured/celik ... movic-dug/phillies je napisao/la: ↑29 ruj 2025, 12:51Avenija je napisao/la: ↑29 ruj 2025, 12:49 Kod nas izgleda u klubu misaona imenica sporazumno raskinuti ugovor na obostrano zadovoljstvo i razići se. Prvo što ne brukaš klub po medijima i javnosti drugo što ne gubiš povjerenje navijača. Svakako ćeš morati isplatiti zaradjeno i potpisano kada igrač ode na sud.Evo pise da je sporazumni raskid potpisan. Ne vjerujem da su mu rekli, evo ti potpisi pa nas tuzi kad bude nekih para.“NK Čelik Zenica službeno potvrđuje sporazumne raskide ugovora s Farisom Bajramovićem, Alminom Buzom i Danisom Bratovčićem.
Gdje ste vidjeli ovu vijest za Bajramovica?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Kad sam ja pisao da se ovaj majmun Bajramovic otjera iz kluba.Jos prije dvije godine! Eh eto sad svu zaradu od Stupcanice prosljedite majmunu mozda se i jos koja hiljada mora i dodat! Koje se pare dizu ni za sta! Aferim!
Jel i Burekovic ima platu?
Jel i Burekovic ima platu?