Ne opravdavam i ne podržavam da kasni bilo kome, samo sam se osvrnuo na komentar da klub ne pravi dovoljno novca, pravi itekako, al džabe kad smo imali poreznu nad glavom.KakhaKaladze je napisao/la: ↑29 ruj 2025, 15:24Dobro to stoji. Do kada imamo toleranciju da plate trenutnim igracima kasne? Ne kazem da kasne nego od kojeg momenta smatramo da je nedopustivo da kasni plata dan? Jel to od danas ili za 3 mjeseca?Truhlo je napisao/la: ↑29 ruj 2025, 15:19Površno to sve gledate. Dug prema igračima je napravljen zato što je UIO prošle godine uzela klubu preko 200k, tu pijesak u glavu zabijate. Klub je isplatio UIO, zato što je pare od tekućih obaveza tamo preusmjerio, a zato su se napravila dugovanja prema igračima i dobavljačima.Cinvict35 je napisao/la: ↑29 ruj 2025, 15:05
E to je truhlo sto sam ja pisao pa ste me napadali a u teretani sam sa Bajramovicem trenirai skoro svaki dan i on je govorio da se duguje svima al et rjesit ce se sve.
Ona tvoja da mi pravimo onoliko koliko kazes nije ni 1/3 ove godine a nije ni Cerim dzaba spomenuo da se u statut ugradi ono za upravu i donosenje kesa ( ko udze ili donijet ili napravit) jer ko cita izmedzu redova moze skontat i zasto je on odstupio bas zbog toga da je jb....o radit u ovakvim uslovima.Pricacemo na kraju godine i racunat koliko je UO donio kesa odnosno napravio.Njihovo postenje i rad i borbu nikako ne umanjujem sve da nisu ni marke donijeli ja im se stvarno zahvaljujem sto ovo rade za nas i nas klub i uvijek cu bit za to da ostanu u klubu na bilo kojim funkcijama koje oni god zele
To će se sve izravnati do kraja godine ili naredne kada se sve svede na nulu.
Jbg uprava nema kapaciteta da osigura novac za tekuće poslovanje i plus još dugovanja, a ova dugovanja su baš nastala zbog toga što je novac koji klub generiše otet i nije mogao otići na plate.
Isto da ste prespavali 2024. godinu.
I bio sam zagovornik pozajmica i tu se moraju koristiti, posuditi da se plate redovno isplate, pa kasnije vraćati kada se uprihoduje novac za dugovanja. Ovako nemaš pozajmica, al imidž kluba se narušava kroz medije i naravno da šira javnost formira pogrešnu sliku.