NK Čelik

KakhaKaladze

Re: NK Čelik

Post Postao/la KakhaKaladze »

Pa ljudi dragi pita se valjda i Telalovic nesto odnosno njegov menadzer. Daj mu ugovor na 10 godina i platu od hiljadu maraka. Nema tog ugovora dzeg od dvije godine kojeg ce Riki potpisati. To je moje misljenje. Normalno da je za klub bolje ali isto tako treba biti realan. Po meni se malo i prerano pravi ovoliki hajp jer cemo s tim sebi skociti u stomak. Lako je otpiliti ove nase ali nek dodje lupam sutra Dinamo, da Rikiju 10 milja plate i plati naknadu za treniranje, njima kikiriki i ne kosta ih nista taj pokusaj, a mi nista nismo izvukli.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Truhlo je napisao/la: 28 ruj 2025, 22:44
BatistutA19 je napisao/la: 28 ruj 2025, 22:42 Joj Truhle kralja tacno covjek izracuno sve u covjeka koliko ce nam bit prosjek ,odlican prosjek.😂😂
Zeljeznicar nedostizan ali st Sarajevo drugo a kasni za Zeljom 6000 ,mi smo bolji od prvaka drzave Zrinjskig i vice opvaka Borca a Slobodi bjezimo 900..
Nerealni su neki sa posjetom..3500.dfugi rang a sinoc drugi derbi u drzavi mostarski 3500 i sta bi mi ne znam.
Sinoć u Mostaru 3000 Bati.

Do kraja polusezone idemo u TOP 3 u državi, samo nastaviti ovim tempom :srce:
Mi ako budemo u vruhu u top 3 cemo bit djaba Zrinjskim i titula ili Borcu vrh ,mada oni ce moci napunit lakse kad im derbi a Veleza cemo ostavit iza sebeako se ne trznu .Eto 3000 u Mostaru za onaj derbi premalo,jedino niko ne moze parirat Zeljeznicaru trenutno nema sanse.
phillies

Post Postao/la phillies »

Delirijum1988 je napisao/la: 28 ruj 2025, 23:42
Truhlo je napisao/la: 28 ruj 2025, 23:30 @phillies ko sad ima sve po 2 žuta? Neka čiste i ginu u Bihaću, filijalu ćemo prijateljski riješiti 2 razlike sa igračima sa klupe ko Troglav.
Horic, Serex, Sivac i Riki mali ako se ne varam. Sivac bi trebao da se ocisti obavezno.
Tako je, Marinu je ovo veceras bio prvi zuti kao i Isakovicu.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

BatistutA19 je napisao/la: 28 ruj 2025, 23:52
Truhlo je napisao/la: 28 ruj 2025, 22:44
BatistutA19 je napisao/la: 28 ruj 2025, 22:42 Joj Truhle kralja tacno covjek izracuno sve u covjeka koliko ce nam bit prosjek ,odlican prosjek.😂😂
Zeljeznicar nedostizan ali st Sarajevo drugo a kasni za Zeljom 6000 ,mi smo bolji od prvaka drzave Zrinjskig i vice opvaka Borca a Slobodi bjezimo 900..
Nerealni su neki sa posjetom..3500.dfugi rang a sinoc drugi derbi u drzavi mostarski 3500 i sta bi mi ne znam.
Sinoć u Mostaru 3000 Bati.

Do kraja polusezone idemo u TOP 3 u državi, samo nastaviti ovim tempom :srce:
Mi ako budemo u vruhu u top 3 cemo bit djaba Zrinjskim i titula ili Borcu vrh ,mada oni ce moci napunit lakse kad im derbi a Veleza cemo ostavit iza sebeako se ne trznu .Eto 3000 u Mostaru za onaj derbi premalo,jedino niko ne moze parirat Zeljeznicaru trenutno nema sanse.
Zeljo, Sarajevo i Velez mogu jedino ispred nas ali i to dok ne udjemo u PL.
Vicina prcija i zrinjski su vjestacki klubovi. U Banja Luku se u ratu doselili seljaci sa okolnih mjesta koji navijaju za Zvezdu i Partizan a borac im je drugi klub. Isto je u Mostaru zapadnom gdje navijaju za Hajduk i Dinamo a zrinjski samo iz inata Velezu prate.
Dzaba im sve titule kada oni ni drzavu ne dozivljavaju svojom.
phillies

Post Postao/la phillies »

Do slijedece utakmice trebalo bi rijesiti na ulazu za sezonske karte, da neko ocitava i djecije karte. Dodju ljudi sa sezonskim kartama i povedu djecu koja imaju djecije karte. Onda djeca bi trebala ici na drugi ulaz, a ko ce samu djecu pustiti da idu u guzvu. Ili, ako se ne mogu tu ocitavati, onda nek redari te djecije karte po starinski "cjepnu" i ostave za brojanja kasnije. Ionako to nije veliki broj, ali stvara se bespotrebna guzva i nervoza na ulazu, te daje dojam da su redari neorganizovani. A znam da nisu :D

Isto tako, ugovor sa Rijadom bi trebao biti jedan od prioriteta Uprave u ovom periodu. Samo ne znam pravila, da li sad nas igrac, moze potpisati profi ugovor ili mora cekati zimski prelazni rok? Nadam se da klub nece ici ispod dvije godine, a vjerujem da Rijad nece htjeti duzi ugovor. Ne znam, nisam pametan sto se ovoga tice.

Al nema veze, pobjedili smo i drugi smo na tabeli.

Krajino, eto nas dolazimo!!!

PS. Moram jos i ovo, dajte ljudi, znam da se ima puno posla oko kluba, ali poboljsajte azuriranje sluzbene stranice. Toliko se cekalo da nova stranica krene sa radom, i ona je vizuelno top, bolja ne treba, ali trebaju se pratiti i ubacivati novosti, jbm misa. Na stranici zadnja vijest o glasanju za igraca utakmice u Gracanici- a od tad imali smo Kup utakmicu u Tomislavgradu, imali smo redovnu Skupstinu /mozda je i poziv trebalo objaviti/, imali smo press konferenciju za sinosnju utakmicu i na kraju krajeva imali smo utakmicu i pobjedu na Bilinom Polju. Moze li se ovaj segment dogovoriti sa sportbc-om, pa da oni postavljaju ili salju priloge, a da zaduzena osoba ubaci to na stranicu? Znam da je FB vjerovatno i bitniji u danasnje vrijeme sto se tice oglasavanja, ali ipak...
Izvinjavam se ako sam naporan, ali ovo je iz ciste zelje da sve bude kako najbolje moze biti kad je Celik u pitanju, pa makar to bila i stranica kluba. Zivili!

PS2. I nije ono bio crveni na pocetku :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Momku treba dati sve sto pozeli samo da se potpise taj ugovor da klub moze profitirati. Zasluzuje u ovom trenutku da ima najvecu platu u Čeliku bez dileme ! Ako ovakav igrač ode dzaba iz kluba to ce biti velika tragedija, dal onda ista ima smisla ..
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

RubikovaKocka je napisao/la: 29 ruj 2025, 04:31 Momku treba dati sve sto pozeli samo da se potpise taj ugovor da klub moze profitirati. Zasluzuje u ovom trenutku da ima najvecu platu u Čeliku bez dileme ! Ako ovakav igrač ode dzaba iz kluba to ce biti velika tragedija, dal onda ista ima smisla ..
Ako ima imalo obraza i ljubavi prema klubu sam ce trazit da potpise 2 godine minimalno( Babic je npr odbio duplu platu u Vitezu i bio spreman besplatno potpisat za Nk Celik i odnosno nije ni pitao hocel imat sta od plate) kao i Smajlovic itd igrali su za par stoja najvise iz ljubavi.Druga stvar ima on jos popravit stvari mislim jos je i mlad ali mora preuzet vise odgovornosti i traziti loptu jer imamo toliku rupu izmedzu odbrane i napada a moze on to pogotovo jer mu sad raja poslije ovoliko dobri partika golova i asistencija nebi ni zamjerila neke i eventualne greske.
Mnogo nam se vezni red sakriva kod izgradnje naseg napada i onda jadnik Hora mora ic duge lopte i npr Masetic, taj segment igre popravit i niko nam nebi ni boda uzeo
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Nemojte praviti pritisak oko niceg. Hajmo pustiti klubu i igracu da se dogovaraju bez naseg pritiska.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Kako lijepo jutro, svaki ponedeljak nam ovakav bio. 🥰🥰🥰
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Jebački osjećaj. Već pao dogovor za vikend i za Bihać. E to je ta energija.
Ja se vama divim koji idete na utakmice i uspijete i detalje primjetiti. Ja jutros tek skonto konje golove dao. Nema se puno šta dodati, igraj kako igraš guli, deri udaraj i doći će sve na svoje mjesto.
BadrHari

Post Postao/la BadrHari »

Ja ne znam kako niko malog Jamakovića ne izdvaja, lik je pravo krilo, konstantno napada, nije ga strah da ulazi 1 na 1 situacije sa protivničkim bekovima. Daje nam okomitost igri i iznenadilo me da je tek 2004. godište. Puno iskusnije djeluje.

On, Riki, Kalesić, uz naravno Mašketa koji je Rogerio Ceni za slobodne udarce :mrgreen: i prgavog Šerexa su nam okosnica ekipe.
Hora malo ograjiso s početka sinoć bio, više dodavo njihovim nego našim :lol: ali se popravio poslije.

Sve u svemu, top :like: Čestitke igračima i stručnom štabu, ono je sinoć vjerujem bio prelomni momenat mentalno jer:
1. dođu ti krkani da te udaraju na tvom terenu, ti to ne dozvoliš i uzvratiš,
2. ne padneš poslije primljenog gola gdje si bolji protivnik, nego brzo opet povedeš.

Nije nam se ponovila Budućnost kući i vjerujem da ima hajra od ove ekipe.
macak_

Post Postao/la macak_ »

phillies je napisao/la: 29 ruj 2025, 01:28 Do slijedece utakmice trebalo bi rijesiti na ulazu za sezonske karte, da neko ocitava i djecije karte. Dodju ljudi sa sezonskim kartama i povedu djecu koja imaju djecije karte. Onda djeca bi trebala ici na drugi ulaz, a ko ce samu djecu pustiti da idu u guzvu. Ili, ako se ne mogu tu ocitavati, onda nek redari te djecije karte po starinski "cjepnu" i ostave za brojanja kasnije. Ionako to nije veliki broj, ali stvara se bespotrebna guzva i nervoza na ulazu, te daje dojam da su redari neorganizovani. A znam da nisu :D
A logicno je valjda da ti ljudi i djeci uzmu sezonske i rijese problem. Ne znam kako im nije mrsko stajati u redu za kartu zbog toga. Bila je neka objava da je jos uvijek moguce uzeti djecije sezonske
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

Truhlo je napisao/la: 28 ruj 2025, 22:38 slika

Laku noć sociosi i ako bog da, da nas protiv Viteza bude još više nakon pozitivnog rezultata iz Bihaća, a pozitivno je sve osim poraza.

SLAVNI LEGENDARNI ČELIK IZ ZENICE
"Mostarski derbi koji je odigran na stadionu Rođeni gledalo je 3.000 navijača, prema izvještaju delegata."
Kontam nesto, gradski derbi u Mostaru i 3000, kod nas Dtupcanica gostuje i 3500, ne znam sta da kazem, kod nas generalno u drzavi je slaba gledanost, mozda i mi previse ocekujemo!? Nemamo atraktivnog protivnika a opet nas 3000 svaku tekmu. Da igramo Premier ligu i jos da smo u gornjem dijelu tabele definitivno bi bili rame uz rame sa Grbavicom.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Lakše dijaspori iz Austrije i Slovenije na gostovanje u Bihać nego iz Zenice..

Zna li se datum i satnica utakmice?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Cr7legia

Post Postao/la Cr7legia »

Avenija je napisao/la: 29 ruj 2025, 10:44 Lakše dijaspori iz Austrije i Slovenije na gostovanje u Bihać nego iz Zenice..

Zna li se datum i satnica utakmice?
4.10. u 15:00 za sad ne zna se hoće li ostati tako
Odgovori