Zenička djeca nasmijana
Zenička la masija proizvela
Sinoć u Mostaru 3000 Bati.BatistutA19 je napisao/la: ↑28 ruj 2025, 22:42 Joj Truhle kralja tacno covjek izracuno sve u covjeka koliko ce nam bit prosjek ,odlican prosjek.
Zeljeznicar nedostizan ali st Sarajevo drugo a kasni za Zeljom 6000 ,mi smo bolji od prvaka drzave Zrinjskig i vice opvaka Borca a Slobodi bjezimo 900..
Nerealni su neki sa posjetom..3500.dfugi rang a sinoc drugi derbi u drzavi mostarski 3500 i sta bi mi ne znam.
Potez dana
Čist žuti, za crveni diskutabilnoprisonbreak je napisao/la: ↑28 ruj 2025, 21:59 Jesam jedini koji gleda snimak![]()
Cist crveni karton za Karahmetovica..
Bas bi glupo bilo da ne potpise sa nama ugovor i da klub ne dobije nista. Prvo prilika i povjerenje koje je dobio, nigdje mu se ne bi pruzilo. Jedno je sigurno, da ce ici, cak ce i platiti za njega. Samo da to kako treba iskoristimo i napravimo iskorak u tom pravcu. Da se cuje da tamo neki Čelik prodao igraca, da ima akademiju, da ulaze u igrace, nije mala stvar kada se pokazes na radaru.Kinder_jaje je napisao/la: ↑28 ruj 2025, 23:01 Mali Telalovic prekucao igricu,dugo nismo imali ovakvog igraca al ih pouzdanih informacija tesko cemo ga zadrzat.
Uprava pokusava potpisati profi ugovor sa malim ali nesto koci ali za par dana i to bi trebalo biti zavrseno.
Mnogi menadzeri vec zovu ali trebao bi biti nas do ljeta a onda samo pogoditi sa ligom gdje ce napredovat ipak ja mu zelim da bude nas novi Rahimic u repki.
Samo neka pogleda put Azura Mahmića gdje je sad u kanalu, zbog menadžera i pogrešnih odluka. Telalović je neosporan talenat, al takvih je na stotine koji u 20tim sad vozaju viljuškare po skladištima.Kinder_jaje je napisao/la: ↑28 ruj 2025, 23:01 Mali Telalovic prekucao igricu,dugo nismo imali ovakvog igraca al ih pouzdanih informacija tesko cemo ga zadrzat.
Uprava pokusava potpisati profi ugovor sa malim ali nesto koci ali za par dana i to bi trebalo biti zavrseno.
Mnogi menadzeri vec zovu ali trebao bi biti nas do ljeta a onda samo pogoditi sa ligom gdje ce napredovat ipak ja mu zelim da bude nas novi Rahimic u repki.