NK Čelik

BatistutA19

Re: NK Čelik

Post Postao/la BatistutA19 »

Joj Truhle kralja tacno covjek izracuno sve u covjeka koliko ce nam bit prosjek ,odlican prosjek.😂😂
Zeljeznicar nedostizan ali st Sarajevo drugo a kasni za Zeljom 6000 ,mi smo bolji od prvaka drzave Zrinjskig i vice opvaka Borca a Slobodi bjezimo 900..
Nerealni su neki sa posjetom..3500.dfugi rang a sinoc drugi derbi u drzavi mostarski 3500 i sta bi mi ne znam.
phillies

Post Postao/la phillies »

Bravo momci. Nema se sta reci, zasluzena pobjeda, momacki izborena. Islo se u kost i s nase i sa njihove strane. Ovakvih ce jos biti utakmica, gdje moras orati teren da bi dosao do boda ili tri.
Sad odmoriti ekipu koliko god je to moguce i u Bihac otici i opet se potuci, jer je teren katastrofa a ni ekipa Jedinstva nije bas naivna.

Lijepo je vidjeti tabelu :rock: :rock:

Ps. Hocemo izvjestaj o prodanim kartama :) poseban odjeljak za online karte.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

BatistutA19 je napisao/la: 28 ruj 2025, 22:42 Joj Truhle kralja tacno covjek izracuno sve u covjeka koliko ce nam bit prosjek ,odlican prosjek.😂😂
Zeljeznicar nedostizan ali st Sarajevo drugo a kasni za Zeljom 6000 ,mi smo bolji od prvaka drzave Zrinjskig i vice opvaka Borca a Slobodi bjezimo 900..
Nerealni su neki sa posjetom..3500.dfugi rang a sinoc drugi derbi u drzavi mostarski 3500 i sta bi mi ne znam.
Sinoć u Mostaru 3000 Bati.

Do kraja polusezone idemo u TOP 3 u državi, samo nastaviti ovim tempom :srce:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Budemo li se borili za prvo mjesto do kraja i budemo drzali prvu poziciju, izbicemo glat na drugo mjesto.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Redbull je napisao/la: 28 ruj 2025, 22:54 https://files.fm/f/q665ycd3rb

😂😂
Potez dana :lol: :lol:
I Isakovicev zuti karton,hoce jaro izvest faul za nas na centru terena a aut sudjen :mrgreen: Al ode tu 40 sekundi :D
Kinder_jaje

Post Postao/la Kinder_jaje »

Mali Telalovic prekucao igricu,dugo nismo imali ovakvog igraca al ih pouzdanih informacija tesko cemo ga zadrzat.
Uprava pokusava potpisati profi ugovor sa malim ali nesto koci ali za par dana i to bi trebalo biti zavrseno.
Mnogi menadzeri vec zovu ali trebao bi biti nas do ljeta a onda samo pogoditi sa ligom gdje ce napredovat ipak ja mu zelim da bude nas novi Rahimic u repki.
Cr7legia

Post Postao/la Cr7legia »

prisonbreak je napisao/la: 28 ruj 2025, 21:59 Jesam jedini koji gleda snimak :lol:

Cist crveni karton za Karahmetovica..
Čist žuti, za crveni diskutabilno
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Kinder_jaje je napisao/la: 28 ruj 2025, 23:01 Mali Telalovic prekucao igricu,dugo nismo imali ovakvog igraca al ih pouzdanih informacija tesko cemo ga zadrzat.
Uprava pokusava potpisati profi ugovor sa malim ali nesto koci ali za par dana i to bi trebalo biti zavrseno.
Mnogi menadzeri vec zovu ali trebao bi biti nas do ljeta a onda samo pogoditi sa ligom gdje ce napredovat ipak ja mu zelim da bude nas novi Rahimic u repki.
Bas bi glupo bilo da ne potpise sa nama ugovor i da klub ne dobije nista. Prvo prilika i povjerenje koje je dobio, nigdje mu se ne bi pruzilo. Jedno je sigurno, da ce ici, cak ce i platiti za njega. Samo da to kako treba iskoristimo i napravimo iskorak u tom pravcu. Da se cuje da tamo neki Čelik prodao igraca, da ima akademiju, da ulaze u igrace, nije mala stvar kada se pokazes na radaru.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Kinder_jaje je napisao/la: 28 ruj 2025, 23:01 Mali Telalovic prekucao igricu,dugo nismo imali ovakvog igraca al ih pouzdanih informacija tesko cemo ga zadrzat.
Samo neka pogleda put Azura Mahmića gdje je sad u kanalu, zbog menadžera i pogrešnih odluka. Telalović je neosporan talenat, al takvih je na stotine koji u 20tim sad vozaju viljuškare po skladištima.

Za njegov razvoj njemu su najvažnije minute i da što više igra, a to mu ni jedan klub osim njegovog matičnog neće pružiti.

Ako ima imalo mozga, njemu je najbolje u Čeliku da odradi ovu sezonu, a u slučaju ulaska u PL, da ostane još jednu. Time bi i on i klub profitirali, on bi tada imao 19 godina i dvije full sezone seniorskog nogometa, vrijedio bi haos. Dalje neka ga uzima Dinamo Zagreb, nama kešovina i procenti od narednog transfera, a njemu vrata otvorena za reprezentaciju i lige petice.

U slučaju da ne uđemo u PL, momka bi pustio da ide dalje, ne treba dijete tušiti u ovom smeću od lige.

Nadam se da ima normalne roditelje koji će ga zaštiti od menadžerskih hijena i gledati njegov dugoročni razvoj ispred kratkoročnog nekog sitnog novca. Neka pogledaju priču Danija Olma, kako su njegovi roditelji razmišljali.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Sve je dobro samo da ne budem sanjo:MUNIBE,MUNIBE!
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

@phillies ko sad ima sve po 2 žuta? Neka čiste i ginu u Bihaću, filijalu ćemo prijateljski riješiti 2 razlike sa igračima sa klupe ko Troglav.
Delirijum1988

Post Postao/la Delirijum1988 »

Odlicno odrađena jedna bas teska i zahtjevna utakmica i tuca na terenu. Opet smo napravili dosta sansi i imali bas lijepih i dobrih akcija. Osim gola Stupcanica nijednu priliku nije napravila. Dosli su bas agresivni, al' smo se napokon i mi potukli i odgovorili kako treba. Serex je danas imao box mec koliko se udarao sa njima :lol:
Kad protiv Stupcanice, koja ima poprilicno kvalitetnu ekipu, ovako odigramo definitivno se imamo cemu nadati.
Al' dvije precke Masica :tobože:

Pohvale i za suđenje, ovakve utakmice je tesko suditi, al' nek je pustio da se potucemo momacki :like:

Da nam je sad protiv Jedinstva onu jednu utakmicu kad sve ide od noge, nek nam se vrate oni nesretni golovi sto smo primili :rock:
Delirijum1988

Post Postao/la Delirijum1988 »

Truhlo je napisao/la: 28 ruj 2025, 23:30 @phillies ko sad ima sve po 2 žuta? Neka čiste i ginu u Bihaću, filijalu ćemo prijateljski riješiti 2 razlike sa igračima sa klupe ko Troglav.
Horic, Serex, Sivac i Riki mali ako se ne varam. Sivac bi trebao da se ocisti obavezno.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Za Celik bi mnogo znacio profi ugovor sa Telalovicem bar 2+ godine. Bas bi se fine oare mogle izvuci za momka. Steta ako sad ode, mlad nikakve velike naknade za treniranje ne bi dobili. Ovdje moramo profitirati.
Odgovori