Pa tako nekako, malo smo jači u odnosu na proljeće, ali je i liga jača u odnosu na prošlu godinu, što znači isti smoCinvict35 je napisao/la: ↑27 srp 2025, 21:09Ma mi smo losi vjeruj mozda 10% jaci nego prosle sezone i to je to,ona nesstvarna serija na kraju gdje smo u 5 utakmica pobjedili a nismo zutog kartona dobili je vjeruj pogurano ( provjerite 5 tekmi bez ijednog zutog a prije toga svaku tekmu po 5 prosjek).Mu smo doveli Delica koji je malo nadogradnja umjesto Talhe ,vratili Sivca koji je mala nadogradnja na Jusica,Masic ne racunam bio je pola sezone i mislimo napast vrh tabele ma hajde.prisonbreak je napisao/la: ↑27 srp 2025, 20:58Ma losa im ekipa, sve sto valjalo otislo, tek se sastavljaju. Drugo sto nasi ne pokazuju sto mi ocekujemo.
Moj Truhlo doveli jednog veznog rutonju i mislimo evo tika taka po Federalnoj.
Nama treba jos 5 pojacanha rutonja da bi rutiniro ove ekipe Travnike i Bratstvo a da ne pricamo o Gosku Slobodi Stupcanici

Treba nam taj veznjak, nadam se Sadikoviću više nego Kalesiću. Vidjeli smo danas, čim fale 2, 3 prvotimca, opet rak za oči od igre.