NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

Cinvict35 je napisao/la: 27 srp 2025, 21:09
prisonbreak je napisao/la: 27 srp 2025, 20:58
Truhlo je napisao/la: 27 srp 2025, 20:58
De ba bježi, neki dan pišeš travnik se raspada, nisu jaki ko prošle godine :lol: Ljudi za klasu bolji nego prošle godine :mrgreen:

Doveli iz željkana djece za u21 i standardne njihove rumene rutonje :lol:
Ma losa im ekipa, sve sto valjalo otislo, tek se sastavljaju. Drugo sto nasi ne pokazuju sto mi ocekujemo.
Ma mi smo losi vjeruj mozda 10% jaci nego prosle sezone i to je to,ona nesstvarna serija na kraju gdje smo u 5 utakmica pobjedili a nismo zutog kartona dobili je vjeruj pogurano ( provjerite 5 tekmi bez ijednog zutog a prije toga svaku tekmu po 5 prosjek).Mu smo doveli Delica koji je malo nadogradnja umjesto Talhe ,vratili Sivca koji je mala nadogradnja na Jusica,Masic ne racunam bio je pola sezone i mislimo napast vrh tabele ma hajde.
Moj Truhlo doveli jednog veznog rutonju i mislimo evo tika taka po Federalnoj.
Nama treba jos 5 pojacanha rutonja da bi rutiniro ove ekipe Travnike i Bratstvo a da ne pricamo o Gosku Slobodi Stupcanici
Pa tako nekako, malo smo jači u odnosu na proljeće, ali je i liga jača u odnosu na prošlu godinu, što znači isti smo :lol: :lol:

Treba nam taj veznjak, nadam se Sadikoviću više nego Kalesiću. Vidjeli smo danas, čim fale 2, 3 prvotimca, opet rak za oči od igre.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Ja negative :pray:
FliX

Post Postao/la FliX »

FliX je napisao/la: 27 srp 2025, 16:03
Eugen je napisao/la: 27 srp 2025, 14:41 Samo jako protiv Travnika
Ako je sudit po jucerasnjim utakmicama, realno 2:0 za Travnik.
Ma dobro, ocekivano. Dobra je stvar sto smo sad svjesni da ce biti zeznuto u Travniku, a i oni ce shvatit da mogu s nama olako jer su nas vec dobili.
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

prisonbreak je napisao/la: 27 srp 2025, 21:24 Ja negative :pray:
Narednu prijateljsku kad poderemo bicemo sampioni opet, i tako ukrug hehe
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

FliX je napisao/la: 27 srp 2025, 21:27
FliX je napisao/la: 27 srp 2025, 16:03
Eugen je napisao/la: 27 srp 2025, 14:41 Samo jako protiv Travnika
Ako je sudit po jucerasnjim utakmicama, realno 2:0 za Travnik.
Ma dobro, ocekivano. Dobra je stvar sto smo sad svjesni da ce biti zeznuto u Travniku, a i oni ce shvatit da mogu s nama olako jer su nas vec dobili.
Ma nije mogao bolji rezultat po meni, dali su dva bezveze gola (drugi gol jendom se desava u 10 godina ovim igracima), i to oba na kraju utakmice. Nama cist gol ponisten. Oni napaljeni na max, skidanje dresa pri postizanju gola, agresivni skroz.

Mi prvi dio utakmice kad smo otprilike imali jacu ekipi i svjezu igrali dosta bolje i ljepse. Doci ce jos jedan vezni, malo Regije i Jusic da utegnu, i da se odmah osigura posteno sudjenje na sve nacine, a zna se da je moguce. Ne kupovinu sudaca, nego posteno sudjenje.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Truhlo je napisao/la: 27 srp 2025, 21:23
Cinvict35 je napisao/la: 27 srp 2025, 21:09
prisonbreak je napisao/la: 27 srp 2025, 20:58
Ma losa im ekipa, sve sto valjalo otislo, tek se sastavljaju. Drugo sto nasi ne pokazuju sto mi ocekujemo.
Ma mi smo losi vjeruj mozda 10% jaci nego prosle sezone i to je to,ona nesstvarna serija na kraju gdje smo u 5 utakmica pobjedili a nismo zutog kartona dobili je vjeruj pogurano ( provjerite 5 tekmi bez ijednog zutog a prije toga svaku tekmu po 5 prosjek).Mu smo doveli Delica koji je malo nadogradnja umjesto Talhe ,vratili Sivca koji je mala nadogradnja na Jusica,Masic ne racunam bio je pola sezone i mislimo napast vrh tabele ma hajde.
Moj Truhlo doveli jednog veznog rutonju i mislimo evo tika taka po Federalnoj.
Nama treba jos 5 pojacanha rutonja da bi rutiniro ove ekipe Travnike i Bratstvo a da ne pricamo o Gosku Slobodi Stupcanici
Pa tako nekako, malo smo jači u odnosu na proljeće, ali je i liga jača u odnosu na prošlu godinu, što znači isti smo :lol: :lol:

Treba nam taj veznjak, nadam se Sadikoviću više nego Kalesiću. Vidjeli smo danas, čim fale 2, 3 prvotimca, opet rak za oči od igre.
Mora doc jos jedan veznjak rutonja pa na kraju krajeva da i taj Telalovic dodze do izrazaja da prodise i pokaza talenat ako vec hoces nesto zaradit ovako ce se stopit kao i Ali i Hodzic i Smajlovic.Podebljat ponudu i dovest Sadikovica Kalesica ili jos boljeg jbg samo dovest,u napadaca pa makar posudba nek Maske ima igraca koji mu je na ledima da ga zamnjeni.
Smjesno je davat izjave ,vrh napad na sami veh sa ovom proslogosisnjom ekipom
Sto kaze truhlo liga jaca a mi isti i u onoj se jedva izvukli
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Sta rec za utakmicu klasicna ona od Travnika udaranje faulovi jaci ,nasi se pogube ,dodas teren los i jos pocetak priprema i to je to mada ce isto bit i u 1 kolo.Mi cemo bit glasniji na tribinama oni ce svoje i to je to..Cist je gol ponisten golmanu ispala lopta i ako je bio kontakt obojica su isli na loptu. drugi gol isti prosle sezone eurogol samo nije iskosa bio danas.
Meni nebitna utakmica nebitan turnir i cak ne znam ni sastave ni ko je igro ni jucer ni danas .
Definitivno ne bi iso na ovaj mesarski turnir ,svaka cast Galibu ali nismo mi duzni svake godine ici na turnir ,sta mi trebamo napravit turnir zvat Dinamo igro je Renic ili Hajduk igro je Hibic,Zvezdu igro je Bolic i Ratkovic ili Fener igro je Bolic i moraju doci.
Vidjet cemo u Subotu protiv Slavije kakav ce Celik bit ovo danas nista ne mogu ocjenit nikog .
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Dobio si 3 - 4 povredjena igraca,ostali su dobili batine,dobio si poraz i umor!!! Pa nek se i dalje ucestvuje na mesarskim turnirima! Masic ne bude li trcao i borio se i davao golove to treba otjerat iz ekipe do 5tog kola!
Bit ce to bolje al jos uz dva rutonje i GOLMANA!!! Golmana dovest obavezno zbog konkurencije i nek brani na golu.Vjerujem da nista nebi bio losiji od Durme!!!
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

slika
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Jbt dok prijedori, doboji, bijeljine, posušja, lištice gledaju premijer ligu, mi gledamo kako nas kakanj i travnik tuku u vitezu. :(
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Danasnja utakmica bila je replika polovine proslogodisnjih gostovanja. Nema kvalitete. Ne zelim da sve ocrnim nakon poraza, ali realno nisam se ni dizao u nebesa prije ove utakmice jer sam svjestan nazalost naseg maximuma. Danas nije bilo trenutna 3 prvotimca. Primijetio sam da igraci fizicki nisu na nivou. Uprkos dovodjenju kondicionog trenera i jos par funkcija (ako je to istina), igraci nisu ni sekunde jaci nego proslih godina. Jeste sredina priprema, noge su teske, ima jos 27 dana do prvenstva, ali vec 3 sedmice igraci treniraju. Nijedna akcija ili sablon u igri nisu vidjeni ili probavani protiv Mladosti i Travnika. Rudar nisam gledao, ali sumnjam da sam nesto propustio. Svjestan sam da u drugom rangu BiH fudbala nema ljepote, ali mora postojati napredak. U vecini igraca ga ne vidim, a pogotovo u cjelini, odnosno u timu. Sve ovo rijesi kvalitet. Jak tim nema problema na oranicama, sa seljacima i lopovima. Ovaj tim nije dovoljno jak.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Oduzmes loptu kod svoje korner zastavice,izgubis tu loptu i napravis faul i onda primis gol iz tog prekida kojeg si ti napravio jer si blentav sine!!! Prima se gol opet iz 5 metara jer nam je golman visok 170 i tezak 60 kila i ima odskok od 27cm :D koji konstantno stoji na liniji,kao da je minirano ispred njeg pa ne smije istrcat!
Nas gol cist ponisten i dzaba ti sve kad te glupi sudija sjebe!
Drugi gol je dobar gol ,nema se sta reci mada je Durmo bio spreman na liniji da i to odbrani al jbaji ga zamalo :mrgreen:
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Ma nema veze oranica sa ovim.Gdje smo mi to igrali prije, na Bernabeu.Pustite se te priče.Trke nema snage nemaju.Ovde ako ne bude pojačanja i malo da se kesa odrješi očekuješ početak sezone isti kao prošle sezone i otkaz Regoji.Durmi isto ko Mašiću zamjenu naći da oznoje guzicu da opet zaigraju.
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Juniori PL 3:3 protiv Natrona prvog tima, Ševkije Resića i Hadžikadunića.

:rock:
Zadnja izmjena: laudrup, dana/u 27 srp 2025, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
phillies

Post Postao/la phillies »

laudrup je napisao/la: 27 srp 2025, 22:49 Juniori PL 3:3 protiv Natrona prvog tima i Ševkije Resića.

:rock:
:alkohol: :rock:

Bice to sve ok :like:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Odgovori