NK Čelik

Guest.1945

Re: NK Čelik

Post Postao/la Guest.1945 »

Ma j.ebeš ovo samo da nema velikih povreda a nama treba rutavaca u ekipi prema kojima će imati respekta i straha kako igrači tako i sudije.Nadam se da će doći neki rutavi veznjak koji fali.Mašiću ne gine klupa.
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

KakhaKaladze je napisao/la: 27 srp 2025, 20:31 Neka sve je ovo skola. Na Piroti ako ne krenemo mi prvi da tucemo nemamo sta traziti. To se moze vidjeti iz ove utakmice. Imaju vise iskustva i znaju tuci podmuklo. Mi se moramo prilagoditi tome i od pocetka nametnu ti se kao ekipa koja ce vise da tuce. Sudjenje ko na pravom seoskom turniru ali meni je drago da xe ovo samo jos vise podgrijati atmosferu i pokazati svima koliko je bitno da se ode u Travnik i podrzi ekipa koja ce ocigledno igrati protiv mesara i vjrv imati sudjenje na svojoj strani.
Regoje je tu da ih nauci kako hinjski udarat, ako nista dr bar je to znao kao igrac hehe.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

kirat410 je napisao/la: 27 srp 2025, 20:33 Uskoro repriza treceg kola iz prosle sezone...

Nadam se da cemo nauciti nesto iz te i ove danasnje utakmice.
Ja nikad nisam doživio pobjedu, a bio sam sigurno više od 10 puta gore u travniku. Sjećam se jednog remija koji smo jedva izvukli i to onda kad nas je Ištuk vodio, kad smo se za titulu borili. Ostalo sve porazi :lol:
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Realno rasula nas ekipa koja se sastavila prije 10tak dana,sve im novi igraci.Hodzic nije igrac kvalitet za Celik tako isto i Medzuseljac bar za prve postave,ni Marin nije igrac koji donosi bilo kakvu prevagu,ima to iskustvo kao neko i izdvajao se na polusezoni zato sto su ovi ostali veciom tarabe,ali nije igrac koji ce probijat po krilu i davat centarsute i sl kao npr Sero kakav god da je ipak je klasa krilo za Marina koji je po meni za klupe.Vise ce po meni ovaj momak Jamakovic napravit u napadu po krilu,volio bi da me Marin demantuje ipak je nas igrac.
Kao sto sam gore napisao 2 vezna za prve postave i Telalovica forsirat ovo sve klupa Vardo, Hodzici, Ali.
I napadac nam treba jos jedan da Masic nebude siguran da mora guzove oznojit
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Predlazem da se za Travnik napravi paket aranzman prijevoz + karta + 10KM za placanje kazne da se moze uletit na teren.
Cinvict35

Truhlo je napisao/la: 27 srp 2025, 20:39
kirat410 je napisao/la: 27 srp 2025, 20:33 Uskoro repriza treceg kola iz prosle sezone...

Ja nikad nisam doživio pobjedu, a bio sam sigurno više od 10 puta gore u travniku. Sjećam se jednog remija koji smo jedva izvukli i to onda kad nas je Ištuk vodio, kad smo se za titulu borili. Ostalo sve porazi :lol:
Pobjedili kad nas je onaj brazilac vodio jednu ili dvije tekme dao Dxida i Koruka golove 0-2 dobili ja samo sam na toj bio i da znam da smo dobili
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Ide lafano dvica u Travniku, ko kuca :mrgreen:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

prisonbreak je napisao/la: 27 srp 2025, 20:45 Ide lafano dvica u Travniku, ko kuca :mrgreen:
De ba bježi, neki dan pišeš travnik se raspada, nisu jaki ko prošle godine :lol: Ljudi za klasu bolji nego prošle godine :mrgreen:

Doveli iz željkana djece za u21 i standardne njihove rumene rutonje :lol:
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Cinvict35 je napisao/la: 27 srp 2025, 20:44
Truhlo je napisao/la: 27 srp 2025, 20:39

Pobjedili kad nas je onaj brazilac vodio jednu ili dvije tekme dao Dxida i Koruka golove 0-2 dobili ja samo sam na toj bio i da znam da smo dobili
Jednom smo ih rasuli 0-3
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Truhlo je napisao/la: 27 srp 2025, 20:58
prisonbreak je napisao/la: 27 srp 2025, 20:45 Ide lafano dvica u Travniku, ko kuca :mrgreen:
De ba bježi, neki dan pišeš travnik se raspada, nisu jaki ko prošle godine :lol: Ljudi za klasu bolji nego prošle godine :mrgreen:

Ma losa im ekipa, sve sto valjalo otislo, tek se sastavljaju. Drugo sto nasi ne pokazuju sto mi ocekujemo.
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

Treba imati dvije odvojene ekipe, mesare - njih voditi na ovakva gostovanja da se pokolju, a onda imati tim za Bilinog koji moze pokoji normalan pas napraviti.
Da bi bio prvak u ovoj ligi treba znati pobjeđivati ovakve utakmice. A nije Travnik jedini koji ovako igra, većina ih je, nažalost.
Ovaj Vitez za 3. mjesto pobijedi Rudara 4:3, a riknuli od Travnika 9:0.
ZenickiČelik

Post Postao/la ZenickiČelik »

Zbog sve sto se desavalo danas farz nam treba bit pojavit se u Travniku. Al ruku na srce i mi smo bas lose odigrali, nadat je se da ce biti puno bolje u prvesnstvu
Cinvict35

prisonbreak je napisao/la: 27 srp 2025, 20:58

Ma losa im ekipa, sve sto valjalo otislo, tek se sastavljaju. Drugo sto nasi ne pokazuju sto mi ocekujemo.
Ma mi smo losi vjeruj mozda 10% jaci nego prosle sezone i to je to,ona nesstvarna serija na kraju gdje smo u 5 utakmica pobjedili a nismo zutog kartona dobili je vjeruj pogurano ( provjerite 5 tekmi bez ijednog zutog a prije toga svaku tekmu po 5 prosjek).Mu smo doveli Delica koji je malo nadogradnja umjesto Talhe ,vratili Sivca koji je mala nadogradnja na Jusica,Masic ne racunam bio je pola sezone i mislimo napast vrh tabele ma hajde.
Moj Truhlo doveli jednog veznog rutonju i mislimo evo tika taka po Federalnoj.
Nama treba jos 5 pojacanha rutonja da bi rutiniro ove ekipe Travnike i Bratstvo a da ne pricamo o Gosku Slobodi Stupcanici
Guest.1945

Mašketa klupirat da dobro oznoji guzove a tako i Međuseljca a Hodžića da ne kažem.Nadam se na vrijeme da ćemo imati iskustvo u ekpi al od ovih igrača ne možeš očekivati da će neku prevagu napraviti.Nema ko da opuca loptu po golu ko onaj seljak iz Travnika, sve se nešto oko gola ide a centaršut karina obična od 5 jedan ubodu.
Guest.1945

Cinvict35 je napisao/la: 27 srp 2025, 21:09
prisonbreak je napisao/la: 27 srp 2025, 20:58

Ma mi smo losi vjeruj mozda 10% jaci nego prosle sezone i to je to,ona nesstvarna serija na kraju gdje smo u 5 utakmica pobjedili a nismo zutog kartona dobili je vjeruj pogurano ( provjerite 5 tekmi bez ijednog zutog a prije toga svaku tekmu po 5 prosjek).Mu smo doveli Delica koji je malo nadogradnja umjesto Talhe ,vratili Sivca koji je mala nadogradnja na Jusica,Masic ne racunam bio je pola sezone i mislimo napast vrh tabele ma hajde.
Moj Truhlo doveli jednog veznog rutonju i mislimo evo tika taka po Federalnoj.
Nama treba jos 5 pojacanha rutonja da bi rutiniro ove ekipe Travnike i Bratstvo a da ne pricamo o Gosku Slobodi Stupcanici
Upravu si 100%.Da je tanko, tanko je ovo za vrh tabele.Nema respekta niko prema nama dok nam igra dječurlija i onda se ne trebamo čuditi što idu svi u kost.Mašića istrpit do polusezone i to je to.Dosta brate više.
Zadnja izmjena: Guest.1945, dana/u 27 srp 2025, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
Odgovori