NK Čelik

FliX

Re: NK Čelik

Post Postao/la FliX »

Cinvict35 je napisao/la: 13 srp 2025, 16:08
Zamorano je napisao/la: 13 srp 2025, 16:00 Nisu svi mislili da sad se odblokira racun evo ga gotovo je,napad na PL!!! Ja prvi nisam mislio tako i rekao sam da ove godine nema teorije da se napada PL. Sad kad bi kupili Modrica,Dzeku i jos tri vrhunska igraca opet se nebi PL napadala do sljedece sezone,jer apsolutno je nerealno ocekivat napad na PL ove sezone. Čelik jest odblokirao racun,al je i dalje u dubokom blatu sto se tice dugova!!! Odblokiran racun ti samo daje brzi,jednostavniji i laksi pristup novcu,projektima,idejama.I opet ne budel se stedilo,radilo i pametno trosilo mozes opet zglajzat. 2 - 3 Rutonje ocekujem u ovih 10 dana i polako da se sklopi ekipa za prvih 6 na tabeli. Tek naredne sezone se moze opravdano ocekivat iskorak i napad na PL.
Nemoj racunat na PL za 5 godina to ti 100% garantujem,ako i izletis gore iz razloga jer niko nece nemoze i sl bices kao i Sloboda prosle sezone.
Koje se pare i plate vrte u PL za jednog dobrog igraca ,ne odlicnog mi ne trosimo trenutno ni na prvi 11 ifraca
A treba racunat da ces naredne sezone imat prosjek posjete 2500+? Da ce se sponzori povecavat? A ti se drzat cvajte i prsit se da imas posjetu kao prosjecan premijerligas i budzet kao prosjecan, a drzat se cvajte...
Za'ebi to druze. Odblokiro si racun doso si na zelenu granu, okreni se i sportakom sdgmentu. Dosta je raji sportske ucmalosti u Celiku.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Eugen je napisao/la: 13 srp 2025, 16:32 Pisu se gluposti, nisam prorok, ali evo moje misljenje da Čelik u Premijer ligu ulazi u sezoni 26/27 zivi bili pa vidjeli
Možeš ti i sad ako budeš kojim slučajem prvi ali sa kojim budžetom, tako isto i iduće godine.Neće se tu nešto basnonosno promjeniti, sem da te grad sa minimalno jednim miliončičem pogura a kako kad ti lik vrijeđa inteligenciju, i drugi da dobiješ sponzore, ne 12. igrače nego sponzore pravom riječi a to teško jer nije nikome zanimljiva toliko ova liga.Može se naći ali malo teže.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

A nakon runde optimizma, ide runda depresije :mrgreen:
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Nadam se i molim Boga da Uprava zna sta radi i da će "pojacanja" doci na vrijeme.
A ne dan prije početka lige,i onda dok se uigra sve,budes 10 na tabeli i odma ti se sve ogadi.
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

Odblokiranim računom nije riješena problematika kluba automatski. Sve što je bilo, isti problemi su ostali. Ovim je skinuta jedna prepreka za lakši oporavak, koji će, vjerujem, sada ići brže. Kako se račun odblokirao, tako se sad treba blokirati svaki politički utjecaj na klub, a evo vidim već su počeli političari da se slade i otimaju zasluge za ovo.
Ova liga je ujednačena, to smo bili svjedoci prošle godine. Par uvezanih dobrih rezultata sa samog dna te dignu u sami vrh. Dakle, sa par jačih igrača praviš razliku u ligi, kad bude vrijeme za to to će se i napraviti. Sad još uvijek nije vrijeme za ulazak u PL i to je to. Niko ne garantuje da se to može već sutra promijeeiti, ali trenutno je stanje takvo. Naše je da budemo tu kao podrška i pušemo u sad već raširenija krila našem klubu.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Ima joa dugova sto od prosle sezone sto od ljudi koji nisu blokirali klub, a mogli su a koji vec godinama cekaju naplatu. To moramo rijesiti i onda se baciti ozbiljnije na posao sklapanja igrackog kadra
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Eugen je napisao/la: 13 srp 2025, 17:52 Ima joa dugova sto od prosle sezone sto od ljudi koji nisu blokirali klub, a mogli su a koji vec godinama cekaju naplatu. To moramo rijesiti i onda se baciti ozbiljnije na posao sklapanja igrackog kadra
Prvo te ljude rijesiti koji su bili vise nego korektni,pa onda ulagati ozbiljnije u igracki kadar.Pojacanja dobrih ce biti,u to sam ubijedjen.
FliX

Post Postao/la FliX »

FRLegioen je napisao/la: 13 srp 2025, 18:48
Eugen je napisao/la: 13 srp 2025, 17:52 Ima joa dugova sto od prosle sezone sto od ljudi koji nisu blokirali klub, a mogli su a koji vec godinama cekaju naplatu. To moramo rijesiti i onda se baciti ozbiljnije na posao sklapanja igrackog kadra
Prvo te ljude rijesiti koji su bili vise nego korektni,pa onda ulagati ozbiljnije u igracki kadar.Pojacanja dobrih ce biti,u to sam ubijedjen.
Tako je!
Poslije toga VIK isplatit, ofarbat ogradu na stadionu, sacekat da se sve rate reprograma uplate.
Polako dug je zivot
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

FliX je napisao/la: 13 srp 2025, 18:54
Tako je!
Poslije toga VIK isplatit, ofarbat ogradu na stadionu, sacekat da se sve rate reprograma uplate.
Polako dug je zivot
Ili je bolje po "tvom" zaduziti se u igracki kadar,zanemariiti stare i praviti nove dugove,dobiti nove blokade racuna od ljudi koji nas nisu tuzili...Uci u Premierku I ispasti ko fisek u onakvoj konkurenciji ,plesati jedno ljeto da nam Zrinjski,Sarajevo,Zeljo zgade fudbal...Ne zelim instant klub,vec klub koji ima dugorocni plan!
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Sto se tice Palackica tu nista nit gubis nit dobijas svi su oni u 5 grama et prednost U21 i po meni je ,Kadric bolji ali nije toliko sad tugovat za njim tako da mi to nebitno.
Treba tog malog Telalovica gurat svako kaze da ima potencijal,ja nijednu utakmicu juniorsku nisam gledo ali etvlo ako kazu svi onda ga treba gurat pa cemo vidjet.
Dovest se mora veznjak i napadac ali pojacanja nikakvi brojevi i popune za roster,ostalo sta bude moglo .
Sto se tice racuna odlicna stvar ali ne smijes dugove pravit i treba se dogovorit i vracat te dugove ali ne samo da dugove vracas nego treba i sportski segment ganjat ali mi smo daleko od Wwin lige BiH mislim da smo stabilni,l.Nije problem nikom uci ali sta kad udjes jer Sarajavo,Borac,Zrinjski i Zeljeznicar koji se bori da ih prati su vec pobjegli puno i Velezu i Sirokom su nedostizni a gdje su Sloga Posusje Radnik a tek Rudar a tek gdje smo mi.
Tacno je i treba bit realan i posten i rec da grada nije bilo i Kantona mi nikad ne bi deblokirali racun i da onda nismo se sa gradom nagodili sa tuzbom,mozemo mi jebavat sta hocemo ali to je istina i cisti argumenti ,mozes ti pricat to su nase pare jesu ali samo kroz izlog i po mrezama pisat i psovat a do njih ne mozes doci.
Oni nek se ganjaju ko je pomogo politika je to i nek se utrkuju ko ce vise dat ali u klub ne i statut ne diras i to je to.
Uprava treba i sezonske izbacit sto prije i reklamirat i na fb i na radio u na tv isto kao za rodjendan i cak ih po gradu prodavat u centru grada ,shoping,fan shop da uvjek ima a ne 7 dana pred prvenstvo i dijaspora se okuplja..Treba sad ove lijepe vijesti ovo sve fino iskoristit pred prvenstvo.
Mozemo se mi slomit kukat ali ovo je nasa realnost trenutna za dalje treba novac a 12 igrac,cjene neke nerealne i ostale sadake ,skupljat cepove po kontejneru ili zidovi sa tim nema sanse dalje i to ce bit ispit za upravu jer nas ne e ni grad ni kanton finansirat,pomoc hoce ali finansirat nece.
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Kako je krenulo na ovom forumu morat ću se ja pridružiti Aveniji bratu na temi goska da nas dvojica tamo pišemo fino imamo slicna razmisljanja 🤣🤣
bihacusrcu

Post Postao/la bihacusrcu »

Kod vas igrači traže vise novca nego za ostale klubove. Ovog Mahmuda smo htjeli i mi i vi, i za manje para je došao u Bihac nego u Zenicu. Šta je u pitanju ne znam pritisak ili šta vec
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

FRLegioen je napisao/la: 13 srp 2025, 19:07
FliX je napisao/la: 13 srp 2025, 18:54

Tako je!
Polako dug je zivot
Ili je bolje po "tvom" zaduziti se u igracki kadar,zanemariiti stare i praviti nove dugove,dobiti nove blokade racuna od ljudi koji nas nisu tuzili...Uci u Premierku I ispasti ko fisek u onakvoj konkurenciji ,plesati jedno ljeto da nam Zrinjski,Sarajevo,Zeljo zgade fudbal...Ne zelim instant klub,vec klub koji ima dugorocni plan!
Ne treba bit u nekim iluzijama imamo mi dosta posla ali dok mi ne prosirimo upravu sa ljudima koji ce donijet ozbiljan novac nikad mi necemo igrat PL,ne mislim uc mozemo mi to ali bar da si ozbiljan konkurent u PL.
Uz naravno ove momke mora se ic na tu vrstu finansiranja uz grad kanton da imas neki ozbiljan budzet od 5 do 6 miliona a mozemo mi to uz ulazak u PL i dobru pricu i pojacan UO.
Mi smo klub koji ima ogroman potencijal ali sa nekim ozbiljnijim pocetnim kapitalom koji bi nas pogurao do vrha PL i sigurno sa nasom publikom et novim stadionom ev vec ozbiljnim radom akademije plandilom malo klubovima bi nam moglo parirat i to kao neki plan za 3 ili 4 sezone.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

bihacusrcu je napisao/la: 13 srp 2025, 20:52 Kod vas igrači traže vise novca nego za ostale klubove. Ovog Mahmuda smo htjeli i mi i vi, i za manje para je došao u Bihac nego u Zenicu. Šta je u pitanju ne znam pritisak ili šta vec
Ma vjerovatno pritisak. Al mi nisu jasni ti igraci nikako :pray:
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

prisonbreak je napisao/la: 13 srp 2025, 21:27
bihacusrcu je napisao/la: 13 srp 2025, 20:52 Kod vas igrači traže vise novca nego za ostale klubove. Ovog Mahmuda smo htjeli i mi i vi, i za manje para je došao u Bihac nego u Zenicu. Šta je u pitanju ne znam pritisak ili šta vec
Ma vjerovatno pritisak. Al mi nisu jasni ti igraci nikako :pray:
Nije pritisak presudan za potpis kod nas ima nesto drugo sto je vise vazno :D .
Koji igrac bi vise volio putovat autobusom svako drugo kolo po 6 i vise sati trenirat u losim uslovima ili bi volio kod nas sa mbogo boljim uslovima i bez patnjom puta i dr.
Odgovori