NK Čelik

Redbull

Re: NK Čelik

Post Postao/la Redbull »

Cinvict35 je napisao/la: 13 srp 2025, 13:45
Bicemo mi konkurentni sigurno medzu prva 3 ili 4 mjesta ali mene druge stvari brinu al et
Koje druge stvari?

Ma svi smo razocarani, ja prvi od sebe cu krenuti. Jedino pozitivno je ova deblokada racuna i da kroz to sve hajp napravis, da dovedes neke igrace, dignes atmosferu, kod nas nista. Ja znam sta znaci ova deblokada racuna, ali imam osjecaj da je kod vecine samo neka jos jedna vijest o Čeliku, nista posebno. Nadam se da cemo se stici popraviti do pocetka prvenstva i da ce se atmosfera dignuti.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Ja sam iskreno bio optimističan, da ćemo moći sastaviti solidnu ekipicu, neki igrači tipa Jusića, prvoligaški sa 100+ utakmica u ovom rangu, ali sad sam pravo u kanalu.

Jedan napadač na probi, vezni na probi, ne daj bože da nam se Vardo ili Međuseljac povrede, pa Krivaja iz Zavidovića bi nam onda sakrivala loptu.

Nadam se nekom pozitivnom zaokretu u naredne dvije sedmice, inače ako se nastavimo ovako patiti, opet nas čeka 9. ili 10. mjesto na jesen, ko zadnje dvije sezone :(
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Truhlo je napisao/la: 13 srp 2025, 14:37 Ja sam iskreno bio optimističan, da ćemo moći sastaviti solidnu ekipicu, neki igrači tipa Jusića, prvoligaški sa 100+ utakmica u ovom rangu, ali sad sam pravo u kanalu.

Jedan napadač na probi, vezni na probi, ne daj bože da nam se Vardo ili Međuseljac povrede, pa Krivaja iz Zavidovića bi nam onda sakrivala loptu.

Nadam se nekom pozitivnom zaokretu u naredne dvije sedmice, inače ako se nastavimo ovako patiti, opet nas čeka 9. ili 10. mjesto na jesen, ko zadnje dvije sezone :(
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Truhlo brate ne budi tezak polako prvi smo krenuli s pripremama doci ce ti napadac mozda i jos jedan jrilni i dve veznjaka plus golman, sabura malo. I nece se trositi kako neki ovdje misle, budzet se ne probija to smo 20 godina gledali koliko para toliko muzike
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Imal jos koji bivsi igrac da ga vratimo?
Da neko pogrešno ne shvati me nemam ništa protiv momka ali ja msm da on nije kapacitet nestoza celik posebno kad na njega navale ove rutonje sa zapada poslije prve greške njega nema nigdje
Opet se ganjaju neka djeca i dalje stojim pri svom stavu dovedi 2 igraca ali da vrijede nečemu nego 6-7 ovih mladih koji se ne snađu
Ja znam da je i dalje teška situacija u klubu nema se love ima jos dugova dosta i iz prošle sezone igracima i osoblju u klubu
Ali mi je vise muka gledat lošu igru
Ali kao sto vidim opet ce biti patnja za oči i na BP a i da ne govorim na gostovanjima
Ali et sta ce se nek nam je bog na pomoći valjda i nas nekada sunce ugrije akobogda
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Eugen je napisao/la: 13 srp 2025, 14:44 Truhlo brate ne budi tezak polako prvi smo krenuli s pripremama doci ce ti napadac mozda i jos jedan jrilni i dve veznjaka plus golman, sabura malo. I nece se trositi kako neki ovdje misle, budzet se ne probija to smo 20 godina gledali koliko para toliko muzike
Neću više, ovo je depresija teška, do boljih vremena :alkohol:
macak_

Post Postao/la macak_ »

Kad se pojavila info da ce palackic ostati u vitezu i da ce mu se pridruzit babic, bila je kuknjava ko nam vitez uzima djecu kako smo levati bla bla bla. Sad kada su ih zadrzali za sirinu rostera i za povecanje konkurencije onda su levati koji ne znaju igrati

Jedino sto su me naucili zadnjih godina ovi iz uprave jeste da znaju radit u tisini i ne bacaju bombe tipa bice ovaj i bice onaj igrac, a da objave nesto samo kad je 100% tacno i zavrseno, tako da se nadam da je i sada slucaj da se u pozadini i tisini rjesavaju stvari.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Palackic ima veci plafon od Kadrica po pitanju fudbalskog znanja i talenta. Emrahov problem je od kadeta pa do danas rad i disciplina. Njegova posvecenost treningu je ista od kadeta i to je nedopustivo ako se zelis baviti fudbalom. Izrovite slike kad su promovisani Palackic Hodzic i Smajlovic. A onda to uporedite sa izgledom danas. Smajlovic i Hodzic izgledaju ko Goretzka pored Palackica i to je najbolji dokaz ovog sto govorim. Momak nema radnu naviku i zbog toga nikad nece biti igrac i tjt. Za klupe i 20min okej i ni za sta vise od toga.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Redbull je napisao/la: 13 srp 2025, 14:10
Bicemo mi konkurentni sigurno medzu prva 3 ili 4 mjesta ali mene druge stvari brinu al et
Koje druge stvari?

Ma svi smo razocarani, ja prvi od sebe cu krenuti. Jedino pozitivno je ova deblokada racuna i da kroz to sve hajp napravis, da dovedes neke igrace, dignes atmosferu, kod nas nista. Ja znam sta znaci ova deblokada racuna, ali imam osjecaj da je kod vecine samo neka jos jedna vijest o Čeliku, nista posebno. Nadam se da cemo se stici popraviti do pocetka prvenstva i da ce se atmosfera dignuti.
Bio bi previse napadan ovde iako sam ja davno govorio sta ce i kako da bude i sta ce se morat radit da bi se Celik doveo do mjesta kakvo mi zelimo.
Svi su mislili da kad se odblokira racun evo sve je gotovo i rjeseno i ja sam se iskreno nadao da ce to donijet neki bas ogroman benefit ali nazalost nece,dugo dugo cemo mi tavorit u ovoj ligi ,nazalost
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Nisu svi mislili da sad se odblokira racun evo ga gotovo je,napad na PL!!! Ja prvi nisam mislio tako i rekao sam da ove godine nema teorije da se napada PL. Sad kad bi kupili Modrica,Dzeku i jos tri vrhunska igraca opet se nebi PL napadala do sljedece sezone,jer apsolutno je nerealno ocekivat napad na PL ove sezone. Čelik jest odblokirao racun,al je i dalje u dubokom blatu sto se tice dugova!!! Odblokiran racun ti samo daje brzi,jednostavniji i laksi pristup novcu,projektima,idejama.I opet ne budel se stedilo,radilo i pametno trosilo mozes opet zglajzat. 2 - 3 Rutonje ocekujem u ovih 10 dana i polako da se sklopi ekipa za prvih 6 na tabeli. Tek naredne sezone se moze opravdano ocekivat iskorak i napad na PL.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Cinvict35 je napisao/la: 13 srp 2025, 15:18
Redbull je napisao/la: 13 srp 2025, 14:10
Koje druge stvari?

Bio bi previse napadan ovde iako sam ja davno govorio sta ce i kako da bude i sta ce se morat radit da bi se Celik doveo do mjesta kakvo mi zelimo.
Svi su mislili da kad se odblokira racun evo sve je gotovo i rjeseno i ja sam se iskreno nadao da ce to donijet neki bas ogroman benefit ali nazalost nece,dugo dugo cemo mi tavorit u ovoj ligi ,nazalost
Nećeš tavorit jedino ako ubaciš u brzinu više jer inače deblokada ti ne znači ništa, ali nam je dozvolila da ubacimo u brzinu više.Sponzori neće sami pasti sa neba a tako i ostale stvari gdje možemo profitirati.Malo srediti onaj zapad za prodaju i online shop sada ukljuciti.Grad ne vjerujem da će išta sada pomoći na čelu sa onim.Kanton nam je pomogao to je otišlo na dugove.Moramo opet sad use i u svoje kljuse ali da ubacimo u brzinu više.Znam da članstvo nije zamišljeno kao neki profit , ali nema nekog hajpa.Mi moramo malo van Zenice da gledamo sponzore i da gradimo bazu neku, od Zenice nema ništa i naših privrednika, da smo ih čekali propali bi i ugasili bi se davno, prije će neki sarajevski gigant biti sponzor nego naši.Moramo ići dalje, moramo se širiti slično kao ovo što smo napravili sa Selektivnom utakmicom.Fudbal je daleko otišao mnogo se ulaže ogromna sredstva iziskuje i sad da si na 0 isto bi ti bilo odakle pare da dovedeš.Čelik treba da promovišemo van Zenice pa i države.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Zamorano je napisao/la: 13 srp 2025, 16:00 Nisu svi mislili da sad se odblokira racun evo ga gotovo je,napad na PL!!! Ja prvi nisam mislio tako i rekao sam da ove godine nema teorije da se napada PL. Sad kad bi kupili Modrica,Dzeku i jos tri vrhunska igraca opet se nebi PL napadala do sljedece sezone,jer apsolutno je nerealno ocekivat napad na PL ove sezone. Čelik jest odblokirao racun,al je i dalje u dubokom blatu sto se tice dugova!!! Odblokiran racun ti samo daje brzi,jednostavniji i laksi pristup novcu,projektima,idejama.I opet ne budel se stedilo,radilo i pametno trosilo mozes opet zglajzat. 2 - 3 Rutonje ocekujem u ovih 10 dana i polako da se sklopi ekipa za prvih 6 na tabeli. Tek naredne sezone se moze opravdano ocekivat iskorak i napad na PL.
Nemoj racunat na PL za 5 godina to ti 100% garantujem,ako i izletis gore iz razloga jer niko nece nemoze i sl bices kao i Sloboda prosle sezone.
Koje se pare i plate vrte u PL za jednog dobrog igraca ,ne odlicnog mi ne trosimo trenutno ni na prvi 11 ifraca
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

čitajući sve ovo,kako svi pišete o razlikama PL i FL nekako stičem utisak da je PL za nas misaona imenica u narednih 15 godina. Razlika će svake godine bit sve veća I veća
c'mon likČe
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Pisu se gluposti, nisam prorok, ali evo moje misljenje da Čelik u Premijer ligu ulazi u sezoni 26/27 zivi bili pa vidjeli
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Cinvict35 je napisao/la: 13 srp 2025, 16:08
Zamorano je napisao/la: 13 srp 2025, 16:00 Nisu svi mislili da sad se odblokira racun evo ga gotovo je,napad na PL!!! Ja prvi nisam mislio tako i rekao sam da ove godine nema teorije da se napada PL. Sad kad bi kupili Modrica,Dzeku i jos tri vrhunska igraca opet se nebi PL napadala do sljedece sezone,jer apsolutno je nerealno ocekivat napad na PL ove sezone. Čelik jest odblokirao racun,al je i dalje u dubokom blatu sto se tice dugova!!! Odblokiran racun ti samo daje brzi,jednostavniji i laksi pristup novcu,projektima,idejama.I opet ne budel se stedilo,radilo i pametno trosilo mozes opet zglajzat. 2 - 3 Rutonje ocekujem u ovih 10 dana i polako da se sklopi ekipa za prvih 6 na tabeli. Tek naredne sezone se moze opravdano ocekivat iskorak i napad na PL.
Nemoj racunat na PL za 5 godina to ti 100% garantujem,ako i izletis gore iz razloga jer niko nece nemoze i sl bices kao i Sloboda prosle sezone.
Koje se pare i plate vrte u PL za jednog dobrog igraca ,ne odlicnog mi ne trosimo trenutno ni na prvi 11 ifraca
Da ne govorimo u Sarajevu gdje idu i do 15-20 milja a sad to ide i jače svake godine.Kad dovedu jednog igrača iz Dinama koji ima 188 utakmica u HNL, 17 u ligi šampiona,52 u portugalskoj... .U PL više niko ne igra ispod 5 milja izuzev ovih klubova ko Radnika recimo što djeci ko Talhi da manje, ali iskusnog zna se.Jednostavno to je industrija postala.Mi sad trebamo gledati gdje namaketi pare za iduce 2-3 godine u PL.Ja se na politiku nebi oslonio nego da budu usputni novac koji možemo da pokupimo.Ti da se malo približiš klubovima u vrhu ili ti treba nako ko Borac što ima, investitor i jaku školu nogometa a za to ćemo se bogami načekati ihi.
Odgovori