A treba racunat da ces naredne sezone imat prosjek posjete 2500+? Da ce se sponzori povecavat? A ti se drzat cvajte i prsit se da imas posjetu kao prosjecan premijerligas i budzet kao prosjecan, a drzat se cvajte...Cinvict35 je napisao/la: ↑13 srp 2025, 16:08Nemoj racunat na PL za 5 godina to ti 100% garantujem,ako i izletis gore iz razloga jer niko nece nemoze i sl bices kao i Sloboda prosle sezone.Zamorano je napisao/la: ↑13 srp 2025, 16:00 Nisu svi mislili da sad se odblokira racun evo ga gotovo je,napad na PL!!! Ja prvi nisam mislio tako i rekao sam da ove godine nema teorije da se napada PL. Sad kad bi kupili Modrica,Dzeku i jos tri vrhunska igraca opet se nebi PL napadala do sljedece sezone,jer apsolutno je nerealno ocekivat napad na PL ove sezone. Čelik jest odblokirao racun,al je i dalje u dubokom blatu sto se tice dugova!!! Odblokiran racun ti samo daje brzi,jednostavniji i laksi pristup novcu,projektima,idejama.I opet ne budel se stedilo,radilo i pametno trosilo mozes opet zglajzat. 2 - 3 Rutonje ocekujem u ovih 10 dana i polako da se sklopi ekipa za prvih 6 na tabeli. Tek naredne sezone se moze opravdano ocekivat iskorak i napad na PL.
Koje se pare i plate vrte u PL za jednog dobrog igraca ,ne odlicnog mi ne trosimo trenutno ni na prvi 11 ifraca
Za'ebi to druze. Odblokiro si racun doso si na zelenu granu, okreni se i sportakom sdgmentu. Dosta je raji sportske ucmalosti u Celiku.